Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724

Relaks filozofik

Ketu mund te relaksoheni pak kur ndiheni te lodhur prej te filozofuarit
    Jepni mendimin tuaj se me cilin filozof ju ngjan me shume nje anetar i forumit.
    Po e nis vete : Artful Dodger nuk e di pse do ta krahasoja me nje Kirkegard shqiptar

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Vallahi more Pratolin, nuk di ca me te thene ne lidhje me Kierkegard ngaqe nuk kam lexuar gje prej tij... kam lexuar prej te tjeresh se eshte stilistik edhe se ka qene 'one tormented soul', dmth se ka vuajtur shpirterisht, por shume prej tyre kane vuajtur... mgjth flm per komplimentin.

ne kontekst tjeter mund te them se forumet virtuale (ktu jam duke ricikluar), ose cfaredo forumi... prej vete natyres se vete duhet te jene ekstrovert... duhet te ndricojne jashte, si nje diell... anetaret e forumeve duhet te dalin jashte, dhe te sjellin ne forum dijen e vete... dmth subjekti i forumeve duhet te jete dija e debati, e jo anetaret vete. Momentin kur forumet fillojne e kthejne rezet e veta ndaj vetes, dmth fillojne e perqendrohen tek anetaret, dhe kta te fundit behen subjekti i temave, forumi ka konsumuar karburantin e energjite e mundesite e veta te dijes, dhe si nje diell qe dikur ndriconte jashte, implodon ne vetvete e kthehet ne nje forum introvert. Asnje forum nuk fillon ne kete menyre, ata fillojne perhere ne natyre ekstroverte, dhe sa me shpejte ata kthehen ne forume introverte, aq me shpejt e kane konsumuar potencialin e vete ekstrovert, e aq me shpejt forumet kthehen ne nje kend lojrash per masturbim kolektiv... ku antaret behen shoke me njeri tjetrin deri sa gjitsecili nuk e sheh me forumin si nje ambient ku mund te zhvillohet dija, por nje komunitet ne te cilin ai perket, dhe ne te cilin ego-ja e tij mund te investoj... e ku mund te perfitoj.

pa te keq ta kam, shpresoj se nuk me ke keqkuptuar, por perhere kam qene kundra ksaj tendences se hapjes se temave me subjekt antaret e forumit... biles kto lloj temash (jo kjo, pasi kjo ka edhe mundesi te kthehet ne nje teme interesante), por tema te tjera si psh 'ke do doje te takoje', ose 'cmendim keni per filanin', ose 'le te thurim vargje per filanin', mua me perziejn... (pa ofeze ndaj njeriu).

shendet.

artful! sa e di une secili nenforum ketu ka titujet e vet dhe si i tille, percakton dhe ato tema, qe jane relaxsuese... dhe perkundrazi, nuk besoj se me ato tema forumi kthehet ne dicka introverte por behet edhe me "menjde hapur" extravert.- siq e quan ti ?!
    kane nevoj njerezit edhe per humor edhe per romansa - virtuale!...
    Perveq kesaj, ne forum ka edhe nenforume tjera - profesionale ku mund te behet debat-introvert, -interesant...
    shkruaj lol debato...nxirr tema interesante, serioze...
    dhe jo me kot edhe ne titulin e kesaj teme Pratolini e quajti relaks filozofik...pra termi i par relaks- nenkupton dic te lire...
    pastaj mor lol, ti mbase paske lexuar ato temat, qe te shkuakan ne K..., pse je lodhur me ato gjera qe e bejn forumin-anetaret introvert...
    nejse me fal se pak te akuzova, por mbase jemi ne relaks filozofik

vazhdoj me pergjegjje:

Hyj njeri-u = F. Nietzsche
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ABSOLUTE : 07-07-2008 mė 23:02

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anėtarėsuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Jam ulur ne qoshkun e dhomes ideore, mbeshtetur per murrin e sterlashte te zene myshk nga doktrinat filozofike. Po pi nje gote skepticizem dhe perseris e riperserish thenien e thene e te sterthene: 'Une e di qe s'di asgje'!
    • The rest is silence.

Zombi = o So....

p.s
    dhe mos pi me skepticizem se te ben dem : 1- 1 = 0

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    dmth subjekti i forumeve duhet te jete dija e debati, e jo anetaret vete. Momentin kur forumet fillojne e kthejne rezet e veta ndaj vetes, dmth fillojne e perqendrohen tek anetaret, dhe kta te fundit behen subjekti i temave, forumi ka konsumuar karburantin e energjite e mundesite e veta te dijes, dhe si nje diell qe dikur ndriconte jashte, implodon ne vetvete e kthehet ne nje forum introvert.
    Sado qe te kam inat, ketij mendimit me lart i bashkohem 100 %

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    ka 100 menyra me i'u pergjigj ktij shkrimit tend... disa prej tyre jane very predictable (s'duan mend e kalem) edhe i merr me mend vete ti...

mgjth as une s't'kam inat.

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Eshte impresionuese per mua qe ju "filozofoni" dhe ne nje te tille teme

Meqe ra fjala : Anxhin do ta krahasoja me mbretereshen Elizabeta 1 ( le ta kuptoje vete ose te lexoje per filozofine qe ajo ka percuar )

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini Lexo Postimin
    Eshte impresionuese per mua qe ju "filozofoni" dhe ne nje te tille teme

Meqe ra fjala : Anxhin do ta krahasoja me mbretereshen Elizabeta 1 ( le ta kuptoje vete ose te lexoje per filozofine qe ajo ka percuar )
    Prato, kam shume rruge para per te pershkuar qe te arrij tek niveli i Elizabetes 1. Nje gje eshte e sigurt qe ti sapo me 'fyeve' lol

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Jam shume i relaksuar...
    Pratolini psh me kujto Xhaferr Spahiun.... filozofin tone pragmatist te lojes "popullore" te shahut...
    Ky perkufizoi te ashtuquajturen "vija e Xhafes", koncept sipas te cilit nqs kundershtari vinte nje torre ne rreshtin 2 apo 7... loja ishte e mbaruar.

Tema tė Ngjashme

1. Ē’ėshtė Islami? - Njė vėshtrim filozofik i Islamit ...
    Nga DEN_Bossi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-10-2006, 04:53
  2. Burimet E Meditimit Filozofik Ne Islam
    Nga Hendrix nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-05-2004, 07:51
  3. Ditar Filozofik
    Nga Leila nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 15-07-2003, 01:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •