C TE DUHET KE PACE KOT , CA SHKOLLE JE TANI ????
C TE DUHET KE PACE KOT , CA SHKOLLE JE TANI ????
Personalisht edhe una jam ne CUNY, konkretisht ne Lehman College.
Studioj Shkencen Komjuterike (Infomatiken), dhe pergjithesisht ja kaloj mire.
Gjithe te mirat te gjitheve, vertet tingellon nje teme e qelluar!
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Perderisa e ashtuquajtura Fabe eshte edhe postuesja e Temes, e meriton nje pershendetje te veqante.
Suksese ne provimet finale!
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
hellooooooo
faleminderit arb
finalet i mbarova dhe me sukses
po pse eshte pace kot taulant>?
te pakten ne krahasim me cuny eshte yll fare
po ti ku shkon?
apo nuk shkon?
hajt shnet
jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time
Hej djama dhe vajza te NYC, si ja kaloni?
Nese jeni te mire me jepni disa informacion![]()
Desha te tranferohem ne CUNY ne Baruch or Brooklyn ose edhe Hunter. Si jane? Te lutem me jep downpoints dhe highpoints e ketyre kolegjeve. A kane Konvikte dhe si jane? Ore si eshte jeta ne NYC ne pergjithesi? Eshte aq e shtrenjte sa thone? Dhe a dine gje per St. Johns University po ne NYC.
Po pres per pergjigje nga ju
Peace and Love
Nik
Winners Don't Quit
Fabi e shikoj se je shume "eager" si thone englisht per Universitete me reputacion dhe kjo eshte dicka e mire. Une kam dy vjet qe studioj per inxhinieri industrie dhe besoj shume e dine ketu ngaqe i njoh. Une tek Columbia kam ikur sepse kur kam qene 18 vjec kam qene manager i nje kompanije qe quhet Cadent. Inc dhe ne benim "digital teeth" per ata qe studionin per Orthodontist tek Columbia keshtu qe dihet rrezultatet i kisha te mira gjithashtu dhe me beri rrekomandim nje doktorr atje qe quhet Dr. Oliver Nicolay. Por deshira ime ka qene dhe do te jete MIT sepse ajo eshte nje nder shkollat me prestigjoze per inxhinieri. Atje nuk u pranova fatkeqesisht keshtu qe mendoj ne te ardhmen te vazhdoj Massichusets Tech.
Kostoja eshte $32000 ne vit por paguan kompania per mua ngaqe ne te ardhmen do te punoj per ta, por kam qene shume me shanc ngaqe sapo erdha ne USA kjo kompani kishte 2 njerez pra sa po hapej biznesi tani ka arritur ne 2000. Te uroj te mbarosh sa me shume shkolle te jete e mundur.
Gezuar Festat.
Goodbye DEBUG, hello reboot...
Per mendimin tim Pace nuk ka ndonje ndryshim te madh nga cuny , ne fakt nga niveli dhe kerkesa mund te them qe ka shkolla ne cuny qe jane me te mire , mgjth ti nuk na ke then akoma ke cili cuny shkon ??? Pastaj ne fund te fundit pak rendesi ka shkolla rendesi ka sa i zoti je kur te mbarosh neper intervista per pune etj etj . Une kam mbaruar bachelor tani vazhdoj master dhe punoj . Nino D'angelo per se ke qejf te vazhdosh ti se keto shkollat e cuny secila ka nga nje dege qe e ka me te zvilluar psh Baruch ka business school te forte , city college engineering etc . St Johns eshte shkolle e mire po pak me e shtrenjte .Postuar mė parė nga fabi
hellooooooo
faleminderit arb
finalet i mbarova dhe me sukses
po pse eshte pace kot taulant>?
te pakten ne krahasim me cuny eshte yll fare
po ti ku shkon?
apo nuk shkon?
hajt shnet
helloooooo
Pergjigjet tuaja ishin shume te miraaaaaaaaaa
Miri u are the lucky one
suksese dhe lum si ti
Taulant emri i shkolles ka shume rendesi sidomos ne new york
studentet qe mbarojne college privat kane me shume intervista se ato te cuny pastaj cdo gje varet nga une ashtu sic the dhe ti
Per sa i perket pace une nuk e di si eshte po disa shqipe qe jane atje me kane then qe eshte me mire se cuny college
Well nuk e di cfare do bej anyway ose pace ose baruch keto jane dy college qe kam qejf deri tani
Gezuar vitin e ri te gjitheve
jam s jam e mir, jam s jam e mire dhe ne jam e mire jam per veten time
Nqs ke mbeshtetjen financiare nuk diskutohet qe te vesh ne nje universitet privat me emer eshte me mire se ne nje universitet i cunyt . Por te te jap nje shembull konkret une kam mbaruar ne cuny ndersa nje shoku im amerikan qe punojme ke e njejta zyre ka mbaruar NYU dhe te dy bejme te njejten pune dhe kemi te njejten rroge vjetore . Ai ka reth 60 000 dollare borxh " school loan " qe pagoi shkollen dhe me shume se gjysma e roges i shkon drejt pagimit te "loan " e cila me interes sa vjen e shtohet , Do i duhen nja 3 a 4 vjet ta laje komplet . Midis Baruchut dhe Pace une do te zgjidhja Pace nqs merrja burse te plote por ne qofte se paguaja vete do te zgjidhja Baruchun sidomos nqs do te vazhdosh per finance . Nejse suksese ku do qe te shkosh .
Meqe kjo teme eshte per studentat ne New York:
Une shkoj ne Pace, dhe vazhdoj per Master Degree ne Telecommunications.
Shkova ne Pace pasi Pace ishte e vetmja shkolle qe munda te gjej qe ofronte MS ne Telecom.
Kam mbaruar 4-vjecaren ne Hunter, dhe do te thosha se Pace nuk kam shume difference me CUNY-in ( pervec cmimit - nje klase ne Pace kushton $2000).
Pershendetje te gjithe studentave :-)
Krijoni Kontakt