po tani qe humbi urdher dhenesi i tij si do ja bejm
sadiu finansues i kampanjes se pdsh-se me para te usht-se
po tani qe humbi urdher dhenesi i tij si do ja bejm
sadiu finansues i kampanjes se pdsh-se me para te usht-se
ej ky qene duhet te burgoset se fundin ja ka nxjere
Ti i nderuar paske probleme me veteveten. Nuk na duhet banalizuar forumi nga mungesa jote intelektuale per te formuluar 2 fjali kunder nje personi ne fjale.
Qenke shume i njohtur me termin shizofren, ndoshta nga eksperienca, po kujdes mos u llafos me te tjeret duke dhene diagnoza qe nuk te perkasin ty aspak.
Nje njeri kaq i ulet si ti nuk mund te komentoj per dike tjeter, qofte dhe nje njeriu te thjeshte. Nuk ke aftesi intelektuale, je shume i ceket, ndoshta je nje nga ata asistentet aty qe ne kohe te BDI'se ke magjitruar, doktoruar dhe tani merzitesh shume se kush po vjedh 'mjetet financjare'........ kjo thenje eshte e perkthyer nga sllavishtja. Gjej fjalen shqip, dhe pastaj hap temen.![]()
"While there's life, there's hope."
Personalisht nuk besoj qe Sadi Bexheti di per gjithcka qe ndodh rreth tij. Jam shume mire i informuar per ca persona tjere (Q. XH, I. XH) te cilet i bejne hilet ne emer te tij. Kam lexuar per me teper ne forumin e studenteve (studentet.info) dhe kam edhe informata qe keta persona (te cileve s'po ua permend emrin) kane gisht ne vjedhjen e parave te USHT-se.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
BTW, flitet emri i Reshat Qahilit (profesor i filozofise) si Rektor i ardhshem i USHT-se.
Tashme eshte ne mode nderrimi i rektoreve te univerziteteve me nderrimin e partive ne qeveri![]()
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
vazhdon vjedhja ne usht
Varesisht me kend bisedoj, adaptohem shum mire. Ka disa mikroba ketu qe aspak nuk mund te ju drejtohem ne menyre te kulturuar, sepse me ato duhet te komunikohet ne menyren ato si komunikojne. Ajo qe ai tipi e ka shkru lart eshte non-sense.
Krijoni Kontakt