Shum mire e keni qe te dy jy xfiles dhe Apollyon ... puna eshte se kur zihen keta ciftet hyn ne sherr dhe shoqeria pastaj ... gjysma mbajne krahun tend e gjysma krahun e tij/saj, te pakten me sa kam kaluar une![]()
Shum mire e keni qe te dy jy xfiles dhe Apollyon ... puna eshte se kur zihen keta ciftet hyn ne sherr dhe shoqeria pastaj ... gjysma mbajne krahun tend e gjysma krahun e tij/saj, te pakten me sa kam kaluar une![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
E thash me shume nga experienca personale, dhe ne fazat fillestare te lidhjes, e jo kur jemi ber burre e grua ... pastaj ti e di si jane njerezit ne shqiperi po nuk i futen hundet me shum se c'duhet dhe atje ku nuk duhet e kan vdekje.
Bobobobo dhe me thua mua e rrezikshme .. ti je me keq
Nejse varet dhe nga raportet qe ke me te dashurin/dashuren dhe nga raportet qe kane ata me shoqerine e tyre. Jane ca e ca qe kujtojne se do u behet i mire shoku/shoqa dhe behen lolot e tekave te ca ziliqareve, nejse mo me mire qe ne fillim se sa kur te jet ca si vone.
Krijoni Kontakt