Si do te ishte reagimi ose sjellja juaj nqs prinderit do te ndaheshin.
SHKAKU;JU VETE.
Per nje mije lloj te ndryshme arsyesh..
PSHu keni bere nje gabim fatal
Cili do ishte veprimi juaj i radhes...
P.S;MOS ME THONI QE DO TE VETVRITESHIT...
Si do te ishte reagimi ose sjellja juaj nqs prinderit do te ndaheshin.
SHKAKU;JU VETE.
Per nje mije lloj te ndryshme arsyesh..
PSHu keni bere nje gabim fatal
Cili do ishte veprimi juaj i radhes...
P.S;MOS ME THONI QE DO TE VETVRITESHIT...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Mos rri shume ne forum se je budalleps, te ka hy krimbi i hapjes se temave kot me kot
Ca osht kjo lloj teme pa lidhje, me jep nje shembull ti te nje shkaku te ardhur nga femija qe ka sjelle si pasoje ndarjen e prinderve lol
Femijet jane shkaku qe do ti mbante dy prinder bashke e jo e kunderta![]()
Jo me jo.Fol per temen ti pastaj ti jap une shpjegimet...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Sa tema stresuese!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kjo eshte teme interesante ,vetem qe asnje nuk deshiron te shikoje prindrit te ndare,vetem kur je brenda e kupton se sa vuajne femijet,....nje nga keta eshte djali im
Se kush ma ka fshi nje postim mua qe kisha then eper i film ku shkepi cunin mamin e vet dhe babai vrau te emen dhe veten.
Me e gjet ka me bo vetevrasje se...!
Mordor, ke ndonje rast per te na e sjell apo diçka per te diskutuar me ne ne lidhje me kete teme?
Personalisht me duket pak si absurde qe nje familje te ndahet per shkakun e femijes, pra nuk kam rastisur te lexoj apo degjoj qe femija te jete shkaku i ndarjes, perjashto episode te rralla kur femija eshte me te meta mendore ose fizike.
Paaftesia dhe guximi i njerit nga prinderit per t'a perballuar kete situate mund te çoj ne divorc.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt