qenka keputur ne b-ythe danimarka. Pastaj te thote te kam mbajtur me buke.
qenka keputur ne b-ythe danimarka. Pastaj te thote te kam mbajtur me buke.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Shume jane , s'na ka borgj asgje! prandaj jane shume, dhe duhet falenderuar![]()
Per ate qe ka mentalitetin e lypesit shume jane.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Lypësi kurr nuk thotë bollë dhe kurr nuk i mbushet gusha!
E dini atë anekdotën?
Kur lypësit (në një qoshe të rrugës) i jepte lëmoshë një i pasur për çdo ditë deri,kur pas një kohe pasaniku i'a përgjysmëoi lëmoshën,at'herë lypësi i tha:
-Si u bë zotrote?
-Tashti e sa kohë t'i më dhuroje nga një euro për çdo ditë,kurse sot m'i dhe vetëm 50 cent!?
-Do i ndërtoj një shtëpi djalit-i'a ktheu i pasuri-më duhet të kursej dhe tashti e tutje i ke nga 50 cent për çdo ditë!
-Si more!!!-u ofendua lypësi;-me parat e mija don t'i ndërtosh djalit tënd shtëpinë!!?
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
Une nuk pres ndonje mrekulli nga kjo konference donatoresh per Kosoven. Neve jemi shume te uritur e te rraskapitur nga ky rrugetim i gjate keshtu qe do na duhet shume kohe deri sa te kendellemi pak, keni parasysh fjalen e kam per ata barkemedhenjet e qeverise...
Kto para nuk shkojne ne dobi te popullates se varfer, keto me shume jane shifra dhe letra te projekteve sa per te na qit hi syve....
Megjithate une e falemnderoj Danimarken per ate zemergjersi..
Të gjithe jemi pergjegjës për të bërat dhe të pabërat.....
Mjaftojnë mer kto, për të rrujt mjekrat falas islamikët, për tu la e për tu shpla më pas.
Mirë duken.
Rrofsh Danë.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt