Une kam 10 vjet qe pi duhan....vazhdoj te pij akoma dhe ne mase te rreth 2 paketa e gjysem ne dite...per moshen time jane shume fare.... gjate gjithe kesaj kohe e kam lene nja 4 here duhanin per periudha 1 ose 2 mujore dhe gjithnje shkaku qe e kam rinisur kane qene acarimet edhe streset...prandaj te keshilloj qe nese do vertete te lesh duhanin gjej kohen e pershtatshme psh te mos jesh me sezon provimesh etj...gjithashtu evito situata te papelqyera debate etj etj
ishalla e le
Ere mire mire
S'ka si duhani o Olimp, c'ta lesh kot... Ka lezet kur cohesh ne mengjes, shef fqinjen e re qe te ka ardhur perballe dhe ndez cigaren e radhes...ishalla e le
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Epo une cigaren e ndez se eshte e martuar me 3 foshnje... Po me sa kam degjuar nga te tjerat, eshte housewife...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Sa e mire qe je ti, te jep kurajo si askush tjeter
Duhanin lale e kam provu disa here po s'eshte pune ajo, e lashe edhe nje here mbi nje muaj po e fillova prape. Tani jam duke e lene. Ne vend te pi marlboro light po pij philip morris light se i ka pergjysme ato qe te demtojne. Shpresoj te kaloj tek ndonje superlight pas nje muaji, tek paketa me 10 cigare pas 2 muajsh e pastaj kismet o gomari o i zoti.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
E pse do ta leshe aman? Edhe un jam menduar 100 her ta le, po kur mendohem shume gjate, nis edhe e ndez nje cigare, se shum mendime me vijn neper koke![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Te gjitha keto i prodhon po Filipi... Merr pa pulle nese ke harri-llovi...Ne vend te pi marlboro light po pij philip morris light se i ka pergjysme ato qe te demtojne. Shpresoj te kaloj tek ndonje superlight pas nje muaji, tek paketa me 10 cigare pas 2 muajsh e pastaj kismet o gomari o i zoti.
Per duhanin po te bej nje paralelizem Ka thene dikush per renien e flokeve nga zbokthi dhe me sakte si te eleminonte zbokthin dhe ai u pergjigj : Te eleminosh zbokthin Vetem giotina te ben pune.!!![]()
skerdigodo@hotmail.com
E di qe i prodhon filipi po jane me te buta , pastaj them t'ja kepus ndonje camel superlight se ato jane si kashte. Po u mesova me to e lashe cigaren me duket.
Apollono po ti lale qenke lenes me pervoje e cfare pervoje , qenke nga ata qe e lene te pakten 20 here ne dite .
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt