sapo pashe tani se ky pratolini qenka bere moderator dhe sic duket e paska inaguruar me mua kete pune te re..
ja cfar me shkruan ky pratolini
--
Sapo morėt njė paralajmėrim tek Forumi Shqiptar
--------------------------------------------------------------------------------
I/e dashur Brari,
Sapo morėt njė paralajmėrim nga moderatorėt tek Forumi Shqiptar.
Arsyeja:
-------
Fjalor i pahijshmėm
Mos perdor fjalor te pahijshem ne forum !
-------
Postimi nė fjalė:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=1958455
Citim:
kush jane keshilltaret e hekalit..me fal te topit..?
se ate per ceshtje sigurimi e di qe eshte nje kulla kulla qe ka pas shkrue ne gsh te bollinos dikur.. e qe i del emri ne ato punet nen rrogoz-ore te vrasjes se komandant drinit..
nuk lexojn forum as topi as berisha.. prandaj bien ne m.ut..
forumi te hap syte..
sikur te kish lexuar forum i biri berishes apo mediu i godos.. qe na duallen te deliut te jorgjies.. nuk kish ndodh gerdeci.. sepse po te lexosh forum merr vesh sa esht sahati..
ne te se.mes vafshin ata qe tallen me voten e 3 korrikut..
Paralajmėrimet shėrbejnė si njė mėnyrė pėr t'iu kujtuar ju rregullat e forumit tė cilat ju duhet t'i respektoni.
Gjithė tė mirat,
Forumi Shqiptar
-
----------------------
degjo pratolin..
sikur dhe fare te mos shkruaj une ti do gjesh arsye te me ndjekesh si hije nga do e te me qerosh nga forumi..
je nje egoist mendjemadh qe kujton se je poet e prozator i madh ..nje servil i cave e nje ofendues per ca tjere..
une te kam thene me kohe se je tip i neveritshem.. i pa talentuar ne pun letrsie..je nje enverist nga bindjet politike..keshtu qe dihet se cdo besh mbi brarin ti miu i keq.. pratolin.. qe ndonje pis qellimisht te ka ber moderator per te zhdukur fjalen e brarit ne forum.. te lumte se ja arrite dites..
Krijoni Kontakt