Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Pratolini moderator..

sapo pashe tani se ky pratolini qenka bere moderator dhe sic duket e paska inaguruar me mua kete pune te re..

ja cfar me shkruan ky pratolini

--

Sapo morėt njė paralajmėrim tek Forumi Shqiptar

--------------------------------------------------------------------------------

I/e dashur Brari,

Sapo morėt njė paralajmėrim nga moderatorėt tek Forumi Shqiptar.

Arsyeja:
    -------
    Fjalor i pahijshmėm

Mos perdor fjalor te pahijshem ne forum !
    -------

Postimi nė fjalė:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=1958455

Citim:
    kush jane keshilltaret e hekalit..me fal te topit..?

se ate per ceshtje sigurimi e di qe eshte nje kulla kulla qe ka pas shkrue ne gsh te bollinos dikur.. e qe i del emri ne ato punet nen rrogoz-ore te vrasjes se komandant drinit..

nuk lexojn forum as topi as berisha.. prandaj bien ne m.ut..

forumi te hap syte..
    sikur te kish lexuar forum i biri berishes apo mediu i godos.. qe na duallen te deliut te jorgjies.. nuk kish ndodh gerdeci.. sepse po te lexosh forum merr vesh sa esht sahati..

ne te se.mes vafshin ata qe tallen me voten e 3 korrikut..

Paralajmėrimet shėrbejnė si njė mėnyrė pėr t'iu kujtuar ju rregullat e forumit tė cilat ju duhet t'i respektoni.

Gjithė tė mirat,
    Forumi Shqiptar

-

----------------------

degjo pratolin..

sikur dhe fare te mos shkruaj une ti do gjesh arsye te me ndjekesh si hije nga do e te me qerosh nga forumi..
    je nje egoist mendjemadh qe kujton se je poet e prozator i madh ..nje servil i cave e nje ofendues per ca tjere..
    une te kam thene me kohe se je tip i neveritshem.. i pa talentuar ne pun letrsie..je nje enverist nga bindjet politike..keshtu qe dihet se cdo besh mbi brarin ti miu i keq.. pratolin.. qe ndonje pis qellimisht te ka ber moderator per te zhdukur fjalen e brarit ne forum.. te lumte se ja arrite dites..

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Ta gezosh dhe verejtjen tjeter !
    Nese ke ankesa rreth moderimit tim apo per secilen prej verejtjeve, mund te kontaktosh supermoderatoret ose administratoret e forumit te cilet moderojne punen time.
    Kalofsh mire !

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Pratolin 2007,qe me pese muaj forum, stafi te ka dhene mundesine ti bashkangjitesh atij.Ne keto 6 vjet e kusur forum,menyra e te shkruarit te Brarit ka qene e tille,popullorce,Brari nuk perdor menyra gazetareske,por ate te se perditshmes.
    Kur ka kaluar limitin,i jane fshire postimet,eshte edhe perjashtuar,por aty mes nesh ka ngelur edhe 9000 postime te tij.
    Po te jepen paralajmerime,apo perjashtohen anetare per postime si mesipermi,atehere do ngelej vetem stafi dhe anetaret e forumeve te Letersise,Kinematografise dhe Bukuri dhe Estetike.

Kerkoj ndjese nga Administratoret e Forumit per nderhyrjen.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin

degjo pratolin..

sikur dhe fare te mos shkruaj une ti do gjesh arsye te me ndjekesh si hije nga do e te me qerosh nga forumi..
    je nje egoist mendjemadh qe kujton se je poet e prozator i madh ..nje servil i cave e nje ofendues per ca tjere..
    une te kam thene me kohe se je tip i neveritshem.. i pa talentuar ne pun letrsie..je nje enverist nga bindjet politike..keshtu qe dihet se cdo besh mbi brarin ti miu i keq.. pratolin.. qe ndonje pis qellimisht te ka ber moderator per te zhdukur fjalen e brarit ne forum.. te lumte se ja arrite dites..
    Po pse mo Brar keshtu? . T'u zhduk fjala ne forum me nje karton te kuq te nje postimi, kur ke, (sic tha Koli) 9000 e kusur postime ne forum lol? Sikur eshte njoll ne biografi e te bene gati per ne Kote a Selenice a di gje une ku i dergonin ne Vlore ata me njolla .

Seriozisht tani, personalisht kete opsionin e verejtjes s'e kam perdorur kurre. Te them te drejten nuk ia kam kuptuar akoma dhe sot nevojen ketij opsionit (tip kapje veshi), dhe rrjedhimisht sic thashe me lart, nuk e shfrytezoj fare. Ne pergjithesi fshesen ve ne perdorim lol.

Pratolini (perbrenda rregullave te forumit, Brari menjane) perdori kete opsion. Nuk eshte teorikisht kunder rregullores se mod, por praktikisht tjeter gje.
    Te tjerat pastaj, jo poezi e jo politike shkojne pertej marredhenieve anetar-staf dhe qenkan debate te natyres personale qe do ishte mire t'i benit me mp apo ne shesh te mejdanit, hmmm, ne ndonje kafene e kisha llafin lol.

Mirembetshi, dhe mos harroni: cudia me e madhe tre dite zgjat

Lioness

PS: Tema mbyllet. Ne vazhdim mund te komunikoni/komunikojme ne mp.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

liones..

zgidhini moderatoret ..
    nuk eshte pratolini per moderator..
    me pratolinin moderator ju bie vlera dhe juve..

lereni te bej letersi te ngratin.. me bluxhinse te bardha.. lol..

sic duket kini mendu qe ky do ja bej rrupsup brarit.. e hajt ta bejm fshesaxhi..
    ne shkrimin tim ku ai e ka fillu karrieren ska asnje ofendim..
    eshte nje tem politike e un bej hamendjet e mija politike pa fyer asnji forumist..
    pratolini megjithse nuk dallohet si pjesmarres ne tema politike per cudi e paska lexuar..
    duket qarte se.. po ndjek brarin e jo mbarvajtjen e forumit..
    me mire vete merre comangen e mo le cirakun..

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    duket qarte se.. po ndjek brarin e jo mbarvajtjen e forumit..
    Per aq kohe sa shoh qe ti perben problem per mbarevajtjen e forumit do te te ndjek qe cke me te ! Patetizmat e tua adoleshenteske qe te duket sikur ke boten kunder nuk pine uje...
    Nga ana jote ti ben mire te ruhesh dhe nese ke pak mend te mos ma japesh mundesise te te heq verejtje. Rregullorja shprehet qarte se verejtja jepet si per rastin kur ofendohet nje anetar ( ku more verejtjen e dyte zotrote ) ashtu edhe kur nje postim permban fjalor te pahijshem kundrejt kujtdo qofte ( verejtja e rastit te pare ).

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    ej o klara, po nqs paguhesh do m'japesh ca mesime peci? :-)
    Une nga mama ime e mesova.Thuji dhe ti tendes.Shnet dodger.....hahaha

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    JO me ofendime se erdhi Luanesha .OK

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,967
    Postimet nė Bllog
    22
    Pratolini, mos i jep verejtje nje anetari ne nje forum ne te cilin nuk moderon. Nese shikon shkrime apo sjelje te pahijshme ne nje forum tjeter nga ai i cili moderon, nisi nje MP moderatorit te atij forumi ose nje smo apo admin.

Albo

Tema tė Ngjashme

1. Moderatorėt e informatikės
    Nga edspace nė forumin Informatikė dhe Internet
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 19-06-2010, 13:12
  2. "Euro" a do te kete sukses??? - Nga Enip!
    Nga Dita nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 09:31
  3. Mungesa e Kerkimit te Faljes dhe Falja e Munguar
    Nga alumni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 08-05-2002, 18:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •