Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 85
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga artful dodger Lexo Postimin

e kam fjalen, qe me se leshin do futet ne Iran amerikani? e shumta qe mund te bej eshte sulm me arme taktikale nukleare, edhe ti shkatroj komplet infrastrukturen... por cfare do arrij kjo? ndryshim regjimi nuk ka shanc per 100 vjet nje here per nje here. me e keqja qe mund ti dnodhi, eshte te humbas komplet fuqite, edhe te dal komplet prej lindjes se mesme... me pas irani behet luani i lindjes se mesme, i fut nje te pushtuar edhe arabise saudite edhe i thot amerikanit 'hyp ktu te shohesh Rijadhin'... .
    ti mer dak,leri shmangjet nga tema me ate postimin me lart.nuk hyn klara's... fare ne kte teme,ajo nuk eshte ne linje,te pergjigjet vete,per vrerin e qelbur qe nxjerr nga goja.

ki nje gje parasysh nga une,AMERIKES nuk i rruhet shume se ka nje artful girl dodger ketu qe ben propagande antiamerikane.Amerika eshte shtylla e demokracise boterore,ju pelqen apo sju pelqen komunisteve si puna jote,qe kur jua do puna,beheni aleate jo vetem me arabin,por dhe me djallin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 02-07-2008 më 12:15
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    amerika ska nevoje te fusi trupa ne iran por i fut nje bombardim shembullor qe regjimi ska shance te qe ndroj pastaj plus qe ka ca stoqe bombash qe po u vjen skadimi dhe ska ku ti qoj dhe do me i bo ner iranit se po kerko si qorri syte

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Re lufte ne horizont as une nuk shoh,te pakten sa te mbyllen plaget e hapura me carcafet e Irakut.

Jam plotesisht dakort Jester,por edhe me Hyj,qe Amerika nuk i ndahet Lindjes,sa te rrjedhi nafte,vetem me duket se cmimi qe do paguaj do jete gjithmone e me i shtrenjte,dhe fatkeqsisht nuk do jete vetem me kartmonedha dollari..........
    Sa per trushplaret e Iranit,shpresoj ti kene hapur varret me pune vullnetare,350000 u tha diku me lart,paska vend per te gjithe...........

Evropa me duket shume patetike,ose eshte duke mbedhur ushkuret e ekonomise.
    Problemet nderkombetare kane nevoje per degjimin e zerit te saj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 02-07-2008 më 11:49
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Bota arabe ndoshta nuk e mbeshtet , mirpo as nuk i dhemb shum per Iranin.
    Ska nevoj Izraeli te sjellet rreth e rrotul , por kalon drejtperdrejt pa asnje problem , ska kush e ndal , Sirija ? smundet .

Ke pare ndonjhere lajmet ti keto kohet e fundit apo hartat ? Apo ja keput keshtu ne ere?

Qe karten e iranit

Reaktori ne fjale eshte komplet ne lindje prane golfit te Omanit;

Per te bombarduar aty i bie qe Izraelitet te kalojne mbi Siri ( dmth te shpallin lufte) e mbi Irak qe eshte me rruge ajrore te mbyllura nga Amerikani. Dmth per ti ra dirket i bie:

Izraeli deklaron lufte Sirise; Irakut;
    Amerika i deklaron lufte Iranit ( qe normalisht do sulmoje ne irak )
    Dmth sulmi yt urte e bute bombardues eshte shpallje lufte direkte :d ndaj shume vendeve ^^

Ke llogjik te papame ti

Edhe nje here ; nuk do kete as sulme ajrore te izraelit e as lufte.

PIK
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

Citim Postuar më parë nga JestersWorld Lexo Postimin
    Ke pare ndonjhere lajmet ti keto kohet e fundit apo hartat ? Apo ja keput keshtu ne ere?

Qe karten e iranit

Reaktori ne fjale eshte komplet ne lindje prane golfit te Omanit;

Per te bombarduar aty i bie qe Izraelitet te kalojne mbi Siri ( dmth te shpallin lufte) e mbi Irak qe eshte me rruge ajrore te mbyllura nga Amerikani. Dmth per ti ra dirket i bie:

Izraeli deklaron lufte Sirise; Irakut;
    Amerika i deklaron lufte Iranit ( qe normalisht do sulmoje ne irak )
    Dmth sulmi yt urte e bute bombardues eshte shpallje lufte direkte :d ndaj shume vendeve ^^

Ke llogjik te papame ti

Edhe nje here ; nuk do kete as sulme ajrore te izraelit e as lufte.

PIK
    Izraeli shkon sa të mundet në Siri, pastaj me kujdes mu sipër kufirit midis Turqisë dhe Irakut, pa shkelur as njërën as tjetrën, dhe direkt në Iran. u zgjidh muhabeti. Është me vijë të trashë kufiri kështu që duke u bazuar edhe te shkalla e hartës i bi të jetë disa kilometra në të vërtetë.

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anëtarësuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Nuk do jetë diçka e re për Izrelin. E ka bërë në të shkuarën ku bombardoi centralin bërthamor në Irak (më duket më 1982). E bëri para disa muajsh që bombardoi një bazë ushtarake në Siri dhe sirjanët bënin sehir.

Puna është nëse do përgatiti apo jo Irani armë bërthamore. Në momentin që do ta bëjë këtë, bombardimi nga avjacioni izraelit do vijë brënda ditës. Nuk ka gjë më të sigurt se kjo, me pëlqim ose jo të Amerikës. Madje sot po lexoja në një gazetë se Izraeli do fillojë bombardimet para mbarimit të mandatit nga Bushi (për të siguruar mbështetje).

Jam optimist, Irani do ta bëjë gafën...
    Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.

Gott mit Uns

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Jester Izraeli kalon permes Jordanise ska nevoje te futet ne Siri. Jordania do mbylle nje sy, kurse irakun e kalon pa merak per arsye qe dihen.

Qe Izraeli ska per te lejuar kurre prodhimin e bomes atomike nga Irani kjo nuk eshte e veshtire te kuptohet.
    Irani po kercenon rregullisht Izraelin keshtu qe nje sulm ajror mund te quhet legjitim.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Që duhet heq qafe ky lythi Ahmadinexhad, nuk do shumë për tu kuptuar. Po pse ta hajë populli i shkretë persian thuaj...

A thua nuk ekziston ndonjë plan nga këta të mëdhenjtë, Kinë e Rusi, për ta ndarë Iranin në zona ndikimi midis tyre? Apo ua ka bo qejfin deri tani ai xhuxhi Ahmadinexhad?
    Ezekiel 25-17.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Po vjen era barut....
    Sui generis

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    mu mpëlqe Ahmedini, osh tip i lezetshëm. po izraeli ka që vjet që i ka fut më hulli punët me Sirinë, me Jordanin osh mrregull ktu e ca kohë me turkun e ka vaj, Egjyptin e Katarin i ka ndreq ka ca kohë, ka bo armëpushim me Hamasët, dhe kto dy muj ka qen tu bo i qerre me lëshime. në përgjithësi osht duke blujt, tu llogarit dhe ato provat ajrore në Kretë që ka përmen dhe Bizanti, që ishin specifike fare për sulm bombardus

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kercenohet Myftiu i Tiranes
    Nga ORIONI në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 11:05
  2. Yahoo kërcënohet nga një virus i ri
    Nga km92 në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 14:45
  3. Teori te besimit per bektashijte
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti bektashi
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 05-06-2006, 13:34
  4. Jeta dhe Vdekja
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 15:43
  5. Rrëmbehet një ish-ushtar i UÇK-së, kërcënohet me vdekje
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-08-2005, 08:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •