Patjeter qe e meritonte spanja te fitonte Euro2008 per arsye se kan luajtur pak MALL ket vit tani qe kan marr Euro2008 do e luajn mallin keq fare![]()
Po
Jo
Patjeter qe e meritonte spanja te fitonte Euro2008 per arsye se kan luajtur pak MALL ket vit tani qe kan marr Euro2008 do e luajn mallin keq fare![]()
|- Mė Pikņj Njė Pik Loti, Nė Fņrm Realiteti -|
Pse kush tjeter e meritonte?!
Hollanda?! Ku idhulli im Van Basten futet ne loje me ate formacion dhe mbi te gjitha nuk fut ne loje Roben, me te mirin?!
Italia? Qe shpetuan fal kembes se shtrembur te atij Kakes ne gjuhe letrare se nuk kishin dal as nga grupi?
Gjermania? Qe shkoi deri aty ku shkoi vetem ne saj te shpirtit luftarak qe kane dhe shpresonin te fitonin me nje Ballack e nje Shcentigeeee (ky e ka emrin te ngaterrueshem, s'po lodhem)
Apo Rusia? Qe e vetmja ndeshje e mire qe bene dhe mund te them biles qe kishin hallall fitoren, ishte ajo kundra Hollandes dhe morren hov e kujtuan se daci bie dy here ne kos...
Spanja e meritonte fitoren dhe ishte ekip i kompletuar ne cdo departament, nga portieri, te sulmi dhe tek super rezervat te tipit Fabregas...
Urime Spanjes...
e meritonte dhe biles e treguan shume mire qe ne ndeshjen e dyte kunder ruseve.
Gjermania ishte me kot se kombetarja e maltes kete vit.
Sic shprehej edhe shtypi spanjoll BALLACK ka dale si futbollist ne nje kohe kur kombetarja gjermane eshte shume e dobet. BALLACK ne kohen e klismanit nuk do kishte as vend ne rezervat e gjermanit dhe jo me yll
turp gjermania dhe italia qe si gjithmon tregojn se mund te fitojn vetem duke u zvarritur.
forca SPANJA
vari leshte
Une them qe e meritoi. I lumte Spanjes .
Une jo qe jam ndonje tifoze e madhe e Spanjes , por dy jave para se te fitonte kampionatin vura bast per Spanjen . Dhe ne bast thashe qe do luante ne finale me Gjermonin dhe ndeshja do dale 1-0Pune fati . Kam fillu me pas fat ne baste
![]()
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Sigurisht qe e meritonte se vetem ato sulmuan duke kerkuar golin dhe me ne fund e arriten qellimin
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Une per vete jam tifoze e deutsche-ve...ama per te qene objektive, duhet thene se Spanja e
meritonte fitoren
The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't
Po e ka meritu plotesisht duke analizuar lojen dhe rrez. te spanjes qe nga kualifikimet e europiani e deri ne ngritjen e trofeut ka qen skuadra me e mir me araktive dhe me produktive
E meritoi plotėsisht, dhe shyqyr qė fitoi diēka se ishte skuadėr e "madhe" qė s'kishte fituar asgjė.
Edhepse e kam simpatizuar Gjermanine, Spanja me merite e fitoi titullin.
Krijoni Kontakt