Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Shume i squt ky Baba.
    Ke 7 vjet qe fle nga 4 ore? Do te duhen edhe 70 vjet te tjera te behesh esell dhe te mos vish verdalle sic te thote dhe Tironcja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2007
    Postime
    79
    Edi Je I Madh Faleminderit.isha Ne Zagorie Dhe Kam Bere Shume Fotografi Dhe Ne Dilaj Ne Sheper Per 2-3 Dite Do Ti Hedh Ti Shikosh.
    Do Tu Lutesh Shume Atyre Qe Futen Ne Kete Teme Te Jene Serjoze Ka Shume Faqe Te Tjera Ku Mund Te Shkarkojne Merzine E Dites.
    Arqile Hila

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2007
    Postime
    79
    S Do Ishte Keq I DSHUR LAKROR
    A.hila

i/e regjistruar Maska e EDilo
    Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    [QUOTE=hoshteva;1995526]Edi Je I Madh Faleminderit.isha Ne Zagorie Dhe Kam Bere Shume Fotografi Dhe Ne Dilaj Ne Sheper Per 2-3 Dite Do Ti Hedh Ti Shikosh.

Arqile,ju falnderoj per fotografite e reja qe ke hedhe ne forum,se na i solle aq prane Zagorine t'one.

pershendetje, Eduard

Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    [isha Ne Zagorie Dhe Kam Bere Shume Fotografi ....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EDilo : 18-08-2008 mė 22:21

Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405

Disa saktesime

[QUOTE=EDilo;1998404]
    Citim Postuar mė parė nga hoshteva Lexo Postimin
    Edi Je I Madh Faleminderit.isha Ne Zagorie Dhe Kam Bere Shume Fotografi Dhe Ne Dilaj Ne Sheper Per 2-3 Dite Do Ti Hedh Ti Shikosh.

Arqile,ju falnderoj per fotografite e reja qe ke hedhe ne forum,se na i solle aq prane Zagorine t'one.

pershendetje, Eduard
    Tani pashe dhe fotografite e tjera qe ke nxjerre ne Sheper, mire do ishte p.sh te sqaroje e kujt esht shtepia qe ke shkruar "ne hyrje te Sheperit"?
    ndersa per porten qe pyet ,mos gaboj esht e shtepive ku rrinte Vasil Pite (Daci),vite e vite me pare, ndersa sot rri Landro Pina.nderkohe po te me lejoshe ,do te te bej disa saktesime ,ne menyre qe fotot te jene sa me te sakta;1-fotografia qe thuaj shkolla e Hoshteves,esht e shkolles se Sheperit,aty mesuese esht Liri Duka(Kagjini) dhe mesues i perkohshem ne ate kohe ne ate shkolle Kico Muci.
    2-porta e Dhame Capit,ajo porte njihet si porta e Papulit(ndersa rri Dh. Capi)
    3- thuaj ne Nitaj; Naqia qe ka dale aty para portes, ka vajtur shume vone ne ato shtepi(perpara ka qene ne mehallen e siperme, ne shtepite e Vangjel Kasos, por kur doli spiun ne gjyqin e Koco Ilia Dilos,iu be ndenjeja e pamundeshme ne ate mehalle ,jo vetem nga familja Dilo ,qe e perbuzte, por u perbuz dhe nga komshite e tjere,si psh familja e Marko Kagjinit, Come Thanasi etj,keshtu qe u shperngul ne RAKAJ). Nuk mund te shprehemi e ta quajme ne Nitaj, se asnje sheperjot nuk besoj ta dije kete emertim!Ai vend nuk mund te ndryshohet,se aty esht nje pjese e historise s'one kombetare, esht vendi i Rakanje, qe kane pase lidhje mne Ali Pashe Tepelenen,e pikerisht aty ndodhet dhe tuneli i tij enigme?
    Edhe nje here te falnderoj ,qe me ane te fotografive na e solle Zagorine aq prane, miqesisht, Eduard M. Dilo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2007
    Postime
    79
    nje pyetje zagoriteve fjala DJELMURISHTE eshte fjale zagorite
    arqile hila

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2007
    Postime
    79
    Edi ke plotesisht te drejte se shume shtepi jo vetem ne sheper por kudo ne Zagorie kane ndryshuar pronare blere apo uzurpuar dhe une per te qene i sinqerte kam shkruar per pronaret aktuale.EDI une sheperin kam filluar ta njoh nga viti 1981 kur fillova pune dhe nuk kam patur jo thjesht mundesine per tu thelluar.megjithate te do te mundohem te bej me te mirem.siqerisht faleminderit EDI
    arqile hila

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2007
    Postime
    79
    EDI shtepine ne hyrje te sheperit e kane ndertuar 2 vellezer qe kane lidhje te terthorta me sheperin nuk i njoh me duket rrine ne durres kane bere dicka vertet te bukur ku qe magazina siper.hodha dhe foton tjeterer te shtepise se tyre ku them ndertime te reja.po porta eshte eshe e pitanje seriozisht spo me binte ne mend te fala

Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    PERTEJ REVE

Pertej reve mendja ime
    Si nje zog i arratisur,
    Sillet sonde,s'di perse.

Sa e madhe heshtja rrotull,
    Sa e thelle erresira,
    Sa merzi qe ka mbi dhe.

Sa kandile ndizen qiellit
    Xhixhellima miriade-
    Jet' e madhe pa kufi.

Ato shtigje mendja ime ,
    Shpirti im i arratisur,
    Po kerkojne kushedi.

NGA SEJFULLA MALESHOVA,(shkruar 66-te vjet me pare).

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •