undefinedundefinedundefined[IMG]http://[/IMG]![]()
hi there!
si po ja kaloni?ola kala?
undefinedundefinedundefined[IMG]http://[/IMG]![]()
hi there!
si po ja kaloni?ola kala?
Si u bere kaq i mire ti?Postuar mė parė nga Tani Athine
Mos te goditi njeri ne koke?(shaka po te bej)
E di qe je me i vjeter ore po ja qe ato qe the ishin co off side.
Anyway,te flm. per urimin.
Dhe une te uroj te kalosh bukur kete jave.
Ciao
Po cjane keto kafe moj po kemi kohe per kafe ne tani po studioni moj se kemi provime po pse vetem ne ketej do te mesojme.....Anyway a eshte kohe bukur andej nga ju???Postuar mė parė nga joanna
IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE
sa keq u bere orePostuar mė parė nga CUFO
ncncncncncncncncncncncnc
po student eshte ai qe ka kohe edhe per kafe edhe per lexime.
e mos u bej invisible ne forum qe mos shikojme kur je e kur s'je online.
sa per kohen ketej, eshte XHAM fare!!!
per pak dite e do shkoj per plazh
juve ju mbyti shiu e?!
c'te bejme thuaj, kur u ndane keto na rane![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
nuk e di si me shikon ti po une te shikoj mire fare,sa per kafene e di q enuk rrihet pa kafe po sesi me erdhi ashtu(nga jovani i termerrshem),ah plazhi e kemi harruar fare ketej nuk sheh me njerez te zhveshur dmth per plazh me kupton apo jo,,,,moj po per aventurat nuk me tregove (on pm ok)Postuar mė parė nga joanna
IT IS NICE TO BE IMPORTANT BUT IS MORE IMPORTANT TO BE NICE
kafe... llafi qe vjen orePostuar mė parė nga CUFO
ah sa bukur ja kalojme ne ketej me diell... me plazh... njerezit veshin rroba te holla... etj
me vjen keq per ty, por s'kam c'te te bej
ja kalofsh mire
sa per aventurat, do ti them here tjeter se tani nuk arrij se kam mesim per njecike
hajde perqendrohu edhe ti pak ne mesim
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
egziston nje forum grek www.phorum.gr , tek thema "peri anemwn kai udatwn" ishin hapur dy tema per shqiptaret, njera tiullohej "Albanoi" dhe tjetra "ti na symbolizei arage η albanikh simaia"......ku shkruhen shume gjera antishqiptare.....
Tani me e mira eshte te mos u varim ketyre grekeve, por ndonjehere mospergjigjen tone e marin si paftesi apo mungese argumentesh...
nejse nese ndonjeri nga ju studentet shqiptare qe jeni ne Greqi e sheh te llogjikeshme te mare pjese apo te thote mendimin e vet, mund ta beni...
Une personalisht duke e vizituar krejt rastesisht kete forum nuk mu durua dhe dhashe pergjigjen time ne disa shkrime antishqiptare....gjithashtu kam hapur dhe une nje teme si kunderpergjigje, e cila titullohet "Οταν η ιστορία εκδικείται", kush ka deshire mund ta vizitoje ne adresen e mesiperme...
[I]po po....ku ishit fshehur ju o trima..kam nja 3 vjet ketu ma mari dreqi po nuk e kisha pare kete teme per ne te greqise,,,,se te thone ca te duan keta te tjeret ne greqi ka me shume student shqiptar.hajt te tregojme qe jemi dhe ne ketu....kish kohe ta mari dreqi pa u futur ne internet se kam pas ca pune,,shkolle,,nejse tani them te futem ca here se kemi mar pushimet o pushimet dhe ne.e di si esshte puna po ik tani se me mori gjumi,,isha ne plazh sot,,e ketu te LESI jam une ore.kush ka nevoj per ndihm ketu me gjen.ika ika SHNET
DHE QE THUA TI KETE KISHA UNE PER TE THENE.DO THEM DHE TE TJERA POR ME VONE.
Pershendetje,edhe pse pak e vonuar. Me sa duket ne studentet shqipetar ne Greqi jemi pak indiferente per njeri-tjetrin ,e kjo besoj vjen nga fakti qe nuk na mungon prania e bashkatdhetareve.e vec kesajeshte e vertet qe shume shqipetare e fshehin identitetin.Me thene te drejten me vjen keq per ta se personalisht mendoj qe s'ka me keq se sa te mos pranosh vetveten per ate cka je.Une personalisht jam studente pasuniversitare, pata fatin te jem studente ne Tirane.
Pranoj faktin qe ne qe studiojme ne Greqi perballojme veshtiresira qe studentet shqipetar ne shtetet e tjera nuk i hasin por kjo besoj duhet te na bej me te pjekur ne lidhje me te tjeret(nuk dua te nenvleftesoj studentat eshteteve te tjere)
Do doja te njihja me teper bashatdhetare te shkolluar,shpresoj te mos ngelet vetem deshire
Kete punen e indeferences me thene te drejten nuk para e kuptoj dhe aq mire.....Nuk e di por personalisht nuk me mungon shoqeria si shqiptare dhe greke.....Nuk eshte pune diference por secili e krijon shoqerine ne rrethin ku jeton, kshu qe zakonisht kur je student shoqeria eshte kryesisht ne universitetin ku studion si dhe jashte tij....
Tek puna e fshehjes se identitetit, kjo eshte e vertete dhe mund te them se karkterizon me teper gocat shqiptare....Sigurisht qe nuk eshte dicka pozitive por te kjo ndikojne shume faktore si dhe faktori familje....
Ajo qe me mbetet eshte qe tu uroje te gjithe shqiptareve ne Athine te kalojne sa me mire dhe sa me pak probleme ne jeten e perditeshme....
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Krijoni Kontakt