smo
e vura re kete por deri tani ja kam dale mbane.me shprese jetojme!
gjithashtu suksese te gjitheve tani ne provimet se pak a shume kemi nevoje per urime![]()
smo
e vura re kete por deri tani ja kam dale mbane.me shprese jetojme!
gjithashtu suksese te gjitheve tani ne provimet se pak a shume kemi nevoje per urime![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
Pershendetje gjith shqiptarve ne greqi dhe urime per temen. Un kam gjith njerzit e mi ne greqi dhe me mungojn shum se te gjith jan larguar.Pershendes dhe Cristos futbollistin nga athina qe esht yll
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Ke te drejte o Kryeplak.Dhe ne studentet e greqise duhet te bazohemi diku e te mundemi te zgjedhim problemet qe kemi ke shkollat greke.Me e keqja eshte se racizmi ne greqi nuk na lejon te ngreme koke mbi greket.
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Theodora, mire se erdhe ne Forumin Shqiptar dhe suksese me studimet (dhe lexo icik keto dite, mjaft me "gjumin, muziken, xhirot dhe udhetimet")!
Per cfare studjon ne Athine?
Kryeplako, nuk jemi mbrapa botes, por e kemi fajin vete per gjendjen qe kemi se kemi vene ne qeveri hajduta dhe njerez te cilet nuk mendojne kurre per te ardhmen e vendit, por vetem si te mbushin xhepin e tyre dhe te ndertojne vila.!!!
po te vinim ne qeveri njerez qe te interesoheshin edhe pak per popullin do ishim shume perpara!!!
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
Frika ime eshte se pak Shqiptar mendojne per vendin, te gjithe te tjeret vetem me u aratis e kane mendjen. Pra Shqiptaret, pergjithesisht, kane zgjuaresi shkurtpamese e jo largpamese si popujt e zhvilluar. Nejse...
O kryeplak po emrin si e ke?Nese e mban te fshete,e?Une studjoj per odhondotehniki.Po ti per c'fare studion?A,dhe 1 pyetje tjeter:ku bien ajo ujevara melankolike e malit te trishtimeve?Postuar mė parė nga Kryeplaku
Theodora, mire se erdhe ne Forumin Shqiptar dhe suksese me studimet (dhe lexo icik keto dite, mjaft me "gjumin, muziken, xhirot dhe udhetimet")!
Per cfare studjon ne Athine?![]()
kryeplak.
Ku je?Nuk te kane pelqyer pyetjet time dhe prandaj sje pergjigjur?(shaka bej,se munt te kesh lexime)![]()
Teodora ketu jam, por ma kane mare menjen andej nga Padogana dhe nuk kam hyre ketu.
Kur te pyet dikush per veten tregon respekt dhe keshtu nuk ka pse mos te pergjigjem.
Nejse... mua me quajne Erius dhe studjoje ne Rodhos ne universitetin e Egjeut, per Maredhenjet Nderkombetare (tmima mesogjiakon spudhon). Keto te dhenat i kam dhene dhe ne fillim te kesaj teme.
Ajoujevara e melankolise ndodhet thelle ne shpirtin tim dhe keshtu pervec meje nuk mund te shkoje njeri atje!
Po ti ca viti je?
Te uroje suksese dhe te behesh dentiste sa me shpejt!
Flasim prape, mirupafshim!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kryeplaku : 05-02-2004 mė 15:02
ME FAL QE PO JU NDERPRES DISKUTIMET , PO SQJAROMA CAR DO TE THOSH TI << QE behemi me njeri-tjetrin. "?Postuar mė parė nga james l.
jemi 5 shqipetare nga te cilet vetem 3 behemi me njeri-tjetrin.
...SE KAPA DOT KETE TE FUNDIT .
Krijoni Kontakt