Pse jo?Postuar mė parė nga Kryeplaku
Pse je pergjigjur ti?
![]()
Pse jo?Postuar mė parė nga Kryeplaku
Pse je pergjigjur ti?
![]()
Pse me ke pyetur ti?Postuar mė parė nga theodora*
ahuuuuuuuuuuu
e lagu dhelpra bishtin apo s'e lagu...
une them qe s'kalovi fare nga lumi![]()
![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
PES TA ADHELFULA PES TA.sE AI ESHTE SHUME I LIG E DINAK :PPostuar mė parė nga joanna
![]()
.Sa me nivel qe jemi "ne" studentat e Greqise !!! sidomos kur lexoj ca shkrime si keto...keni keqkuptuar cdo te thote forum me duket.....Postuar mė parė nga theodora*
ku e mbeshtet mendimin tend ti psh?Postuar mė parė nga Tani Athine
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
nga esenca e atyre qe shkruhenPostuar mė parė nga joanna
me vjen keq por nuk duket e tera qe nga keto qe lexon ti se s'dalin te tera ne publikPostuar mė parė nga Tani Athine
![]()
ka te meparshme dhe me te metejshme, keshtu qe mos u nxito te nxjerresh konkluzione
have fun
undefinedundefinedundefined![]()
![]()
pershendetje.
dhe une jam studente ne greqi.per te qene me te sakte studioj ne fakultetin e juridikut dhe seshte e vertete qe studentet ne greqi jane te pakte ne numer.deri tani kam njofur nej numer te mjaftueshem studentesh shqiptare ne greqi.suksese te gjitheve duke qene se sezoni afron.bye
me duket se ti nuk ke hyre akoma ne klime.Postuar mė parė nga Tani Athine
Ore ja me thuaj pak :"po s'bere ca shaka ketu ku do besh mo aman?!"
Nese je i vogel akoma ose ose je shume i pjekur(-shaka po te bej)
Krijoni Kontakt