Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 127
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    se dija se ishte hapur kjo teme se do te ishte e para ku do te shkruaja dicka. Une quhem Julian dhe jam student i vitit te pare ne Ksanthi dega inxhinieri ndertimi. Mendoj se jemi te paket ne numer o cuna keshtu qe mos prisni shume postime ne kete adrese.Ju uroj te gjithe studenteve suksese kudo qe ndodhen.
    Ezekiel 25-17.

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    perSHENDETje
    Julian faleminderit dhe ty suksese, dhe je me fat per shkollen qe po ndjek.
    Une mendoje se ne Greqi jemi vendi i dyt (mbas Italise) qe ka me shume studenta shqiptar, dhe ketu ne shkollen time une besoje se jemi mbi 6 veta shtetas shqiptar, por nga keta une vetem 3 veta di , njeri vetem e mban veten per Shqiptar (i cili eshte dhe ne forum) kurse te tjeret e mbajn veten per grek (nje goc biles eshte dhe "nacionaliste" megjithese shteti grek nuk do i jap kurre nenshtesine). Kjo me jep shkas te besoje qe ka dhe te tjere qe nuk i njohe ngase fshihen.

Me pak llafe ketu ne Greqi kemi problem te madh.falemiNDERit

Student Shqiptar Maska e Enri
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Nė ėndėrrim pėr njė botė ideale
    Postime
    604
    Khalid tha:
    te mundohemi te fshehim kombesine tone para Grekeve
    Une per vet s'e kam fshehur asnjehere kombesine time dhe as qe kam per ta fshehur ndonjehere.
    Te kesh te besh me nje nivel me te larte kulturor se ai qe kane greket e tjere qe s'studiojne ne universitet , me dha mundesine te shoh ndryshe klasen e grekeve me studime te larta, pasi s'jane dhe aq raciste si klasat e tjera te shoqerise greke - kjo s'do te thote qe s'ka raciste... Por dhe une personalisht jam me teper raciste me ta.
    Rregullorja e Forumit Shqiptar | Te Drejtat e Anetareve | Pyetje - Pergjigje |

Verejtje dhe Keshilla| Te Drejtat e Stafit | Probleme? Klikoni ketu...
    |

Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria !
    Burrat e dheut te thirrshin NANE...
    (Pashko Vasa)

moro Maska e moro
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    ERDHAAAAAAAAAAAAAAA
    NUK DIJA QE ISHTE HAPUR KJO TEME.SOTE QE HYRA THASH TI BEJ NJE XHIRO KENDEJA DHE JA QE JU GJETA.
    JAM DHE UNE STUDENTE NE SELANIK PER FINANC.JAM NGA VLORA.KAM 11 VJET NE GREQI.
    SI JENI ?PROVIMET I MBARUAT?
    IKA SE JAM NE PUNE.
    BYEEEEE
    Jeto sot se neser si dihet..........

plaē te preft Maska e PLaku-i-Detit
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    175
    jasu eladha:
    Pershendetje studentve te greqise
    " not yet "

Mafia Negra Maska e gega
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    canada
    Postime
    25
    Pershendes te tere studentat shqipetar ne greqi.
    ke te drejte, ne paste kund studenta te vuajtur ato jan ne greqi.
    Per ca te flasish me perpara. te mendosh detyrat apo kujat e mesuseve, tadhjet e nxansve. Kam ber 10 vjet shkodh ne greqi dhe ajo qe mund te ju the eshte qe"sa ma shum i keni frig njaq me shum zemer marrin"
    Tani jam ne kanada dhe e shof ndryshim. Te pakten nuk thote njeri"Mipos eisai albanos?" "albano pinaei kacaridha faei" etc.

Thuani emrat e verteta "pou tha paei, kan mu mesu me i than ne fund"

Kuragio te tereve
    la tierra de las įguilas

dr.j Maska e james l.
    Anėtarėsuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    122
    geia... me provime si ja kaluat?pushime keni planifikuar?pershendetje te gjitheve.
    sa do te doja te ishe nje pike loti
    te lindja ne syte e tu..
    te jetoja ne faqen tende.. &
    te vdisja ne buzet e tua..

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Pershendetje cuna...dhe une edhe pse e vizitoj prej 2 vitesh kete forum nuk kam shkruajt ne kete faqe..Une ndodhem 7 vjet ne Greqi dhe aktualisht studioj ne Ethniko Metsobio Polytexneio, ne Athine.....pra per inxinieri jam ne vit te katert...Te gjithe me njohin per shqiptar dhe asnjehere nuk e kam pas problem te quhem shqiptar. Per mendimin tim ata qe kane turp te quhen shqiptare mendoj se jane njerez pa autoritet dhe ndihen me te ulet se greket, perkundrazi mua greket me respektojne shume keshtu sic jam dhe asnjehere nuk kam pas probleme si me studentet ashtu edhe me pedagoget.....Ju uroj te gjitheve gjithe te mirat dhe mendoj se studente shqiptare zene vendin e pare ne Evrope per nga numri e jo pas Italise sic thoshte dikush me siper...Me qindra kam pas rastin te njoh une vetem ketu ne Athine mos te flasim per qytetet e tjera...

Student Shqiptar Maska e Enri
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Nė ėndėrrim pėr njė botė ideale
    Postime
    604
    Tani ke te drejte.
    Jane me qindra shqiptare qe studiojne ne Athine dhe po ashtu ne Selanik, Patra, Janine, etj.
    Numri jo-zyrtar eshte 1500 studente, nje pjese e te cileve jane me bursa te ndryshme qofte nga shteti grek-qofte nga shteti shqiptar, dhe nje pjese tjeter mbahen thjesht ekonomikisht nga familjet apo punojne. Gjithashtu nje pjese e konsiderueshme jane nga familje e emigranteve te emigruar heret ketu ne Greqi, te cilet, pasi kane mbaruar ketu liceun, hyne neper universitete me te njejtin sistem me te cilin hyne dhe greket.

Dhe une asnjehere s'e kam patur problem te deklaroj qe jam shqiptar. Perkundrazi e kam per krenari te them fjalet : "Jam Shqiptar" , kur me pyet dikush. Megjithese shoqeria ime ketu eshte eksluzivisht greke, asnjehere s'kam pature probleme diskriminimi. Te pershendes , dhe te gjithe ju te tjereve ju them te mbani koken lart, pasi krenaria jone eshte gjeja me e hstrenjte qe kemi jashte atdheut dhe eshte pikerisht ajo qe na mban te bashkuar .
    Rregullorja e Forumit Shqiptar | Te Drejtat e Anetareve | Pyetje - Pergjigje |

Verejtje dhe Keshilla| Te Drejtat e Stafit | Probleme? Klikoni ketu...
    |

Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria !
    Burrat e dheut te thirrshin NANE...
    (Pashko Vasa)

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Pershendetje nga zemra, te gjitheve bashke'atdhetareve!

Po te mendojme se sa paguajne studentat e tjere ne shtetet e tjera europiane ose ne SHBA, ne studentat e Greqise jemi me te vertet me fat.

Me thene te drejten studentat shqiptar, te pakten ne Greqi, "na i kane zbardhur faqen". Te shkolla ime, megjithese Shqiptaret nuk perbejne as 1% te gjithe studentave, per vitin e 2te nga tre studentat me te mire te vitit- te cilet do paguhen nga ministria e arsimit te Greqise- dy te paret ishin Shqiptare. Por, per fat te keq nga keta te dy vetem njerin njohin per Shqiptar.

Fatmiresi te gjitheve!falemiNDERit

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Nje pyetje per studentat e Greqise
    Nga fioreal nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-11-2005, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •