Close
Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 127
    i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Citim Postuar mė parė nga ooooo
    Pershendetje,edhe pse pak e vonuar. Me sa duket ne studentet shqipetar ne Greqi jemi pak indiferente per njeri-tjetrin ,e kjo besoj vjen nga fakti qe nuk na mungon prania e bashkatdhetareve.e vec kesajeshte e vertet qe shume shqipetare e fshehin identitetin.Me thene te drejten me vjen keq per ta se personalisht mendoj qe s'ka me keq se sa te mos pranosh vetveten per ate cka je.Une personalisht jam studente pasuniversitare, pata fatin te jem studente ne Tirane.
    Pranoj faktin qe ne qe studiojme ne Greqi perballojme veshtiresira qe studentet shqipetar ne shtetet e tjera nuk i hasin por kjo besoj duhet te na bej me te pjekur ne lidhje me te tjeret(nuk dua te nenvleftesoj studentat eshteteve te tjere)
    Do doja te njihja me teper bashatdhetare te shkolluar,shpresoj te mos ngelet vetem deshire

te uroj mirseardhjen dhe suksese ne shkolle!
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ,faleminderit per mirseardhjen (besoj se nenkupton ne forum se ne Athine per fat te mire apo te keq kam 9 vjet) Me fal n.q.se nuk e kam kuptuar mire po me duket se fjalen
    "indiference" nuk e ke kuptuar (ειναι αδιαφορια και οχι διαφορες)
    Tani nuk e mohoj qe fshehjen e identitetit e hasim me teper te femrat por personalisht njoh djem qe nuk tregojne te verteten.
    Gezuar ditelindjen, pashe qe e kishe javen e kaluar, te uroj vitet qe te presin te jene gjithmone me te mire se te shkuarit, dhe suksese ne cdo gje qe bene !

Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,113
    Citim Postuar mė parė nga Tani Athine
    Kete punen e indeferences me thene te drejten nuk para e kuptoj dhe aq mire.....Nuk e di por personalisht nuk me mungon shoqeria si shqiptare dhe greke.....Nuk eshte pune diference por secili e krijon shoqerine ne rrethin ku jeton, kshu qe zakonisht kur je student shoqeria eshte kryesisht ne universitetin ku studion si dhe jashte tij....

Tek puna e fshehjes se identitetit, kjo eshte e vertete dhe mund te them se karkterizon me teper gocat shqiptare....Sigurisht qe nuk eshte dicka pozitive por te kjo ndikojne shume faktore si dhe faktori familje....

Ajo qe me mbetet eshte qe tu uroje te gjithe shqiptareve ne Athine te kalojne sa me mire dhe sa me pak probleme ne jeten e perditeshme....

Gabim drejtshkrimor, ne rreshtin e dyte desha te them indiference dhe paskam harru ti ve nje -in perpara dhe doli diference.... kshu eshte shqipja per nje d qe ti se ve, fjala dere behet ere etj.....

Anyway, flm per urimin, te uroj cdo te mire dhe ty....Perse studion nese me lejohet?

καλιμερα!Sigurisht qe lejohet ,ne Tirane kam mbaruar kimi industriale, e ketu mbaroj ne shtator(πρωτα ο θεος) master ne shkencen e polimereve.Per me vone mos me pyet εχει ο θεος. Τι mbaron,ke mbaruar me se merresh?

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Pershendetje

Suksese ne studime gjithe pjesemarresve ne kete teme! Sic e thate vet, shume Shqiptare e fshehin identitetin e tyre dhe nuk para flasin Shqip. Mire pra do ishte, dhe e pershtatshme me rregullat e Forumit Shqiptar, qe ta pakesojme perdorimin e gjuheve te huaja brenda ne kete forum!

Faleminderit per mirekuptimin!

Me fal por shume here nuk e kontrolloj perdorimin e gjuhes dhe kete nuk e them per justifikim per eshte puna se del nga shpejtesia,me ka ndodhur te flas me time moter e cila studion ne gjermani e nuk di greqisht.
    Nuk keqkuptohem, thjesht pergjigjem, i perkas kategorise se shqipetareve qe jane krenare me faktin qe jane shqipetar

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Me fal por shume here nuk e kontrolloj perdorimin e gjuhes dhe kete nuk e them per justifikim per eshte puna se del nga shpejtesia,me ka ndodhur te flas me time moter e cila studion ne gjermani e nuk di greqisht.
    Nuk keqkuptohem, thjesht pergjigjem, i perkas kategorise se shqipetareve qe jane krenare me faktin qe jane shqipetar
    Shume ndakort, thjesht ishte detyra ime si moderator t'ja u bej te njohur!
    Fat te mbare dhe te na nxjerresh faqebardhe!

Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,113
    καλιμερα!Sigurisht qe lejohet ,ne Tirane kam mbaruar kimi industriale, e ketu mbaroj ne shtator(πρωτα ο θεος) master ne shkencen e polimereve.Per me vone mos me pyet εχει ο θεος. Τι mbaron,ke mbaruar me se merresh?
    Une ne diplomim e siper jam, dmth nga vera them ti jap fund shkolles....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    Ku te jete pune
    Postime
    8
    Mire se ju gjej!
    Jam student ne Institutin e Kavales. Kur erdhe ketu ne fillim habija e grekerve ishte shume e madhe qe midis tyre kishin dhe nje alvanos!
    Me vone i habituri isha une kur mora vesh se midis tyre kishin pasur kush e kush e di se sa shqiptare te fshehur!
    Sido qe te jete une fitova respekt nga shumica!

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anėtarėsuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    tani qe te marr vesh dhe une,kjo teme eshte pak si jeshte mode sepse nuk po thoni gje per asnje takiiiiiiiiiiiiiiiim
    ahuuuuuuuuuuuuuuu
    hapni nje tjeter
    ore kryeplaaaaaaaaak
    si e ke hallin ti tani?kot e hape kete teme?

Faqja 12 prej 13 FillimFillim ... 210111213 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Nje pyetje per studentat e Greqise
    Nga fioreal nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 24-11-2005, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •