Postuar mė parė nga ooooo
te uroj mirseardhjen dhe suksese ne shkolle!
Postuar mė parė nga ooooo
te uroj mirseardhjen dhe suksese ne shkolle!
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ,faleminderit per mirseardhjen (besoj se nenkupton ne forum se ne Athine per fat te mire apo te keq kam 9 vjet) Me fal n.q.se nuk e kam kuptuar mire po me duket se fjalen
"indiference" nuk e ke kuptuar (ειναι αδιαφορια και οχι διαφορες)
Tani nuk e mohoj qe fshehjen e identitetit e hasim me teper te femrat por personalisht njoh djem qe nuk tregojne te verteten.
Gezuar ditelindjen, pashe qe e kishe javen e kaluar, te uroj vitet qe te presin te jene gjithmone me te mire se te shkuarit, dhe suksese ne cdo gje qe bene !
Postuar mė parė nga Tani Athine
Gabim drejtshkrimor, ne rreshtin e dyte desha te them indiference dhe paskam harru ti ve nje -in perpara dhe doli diference....kshu eshte shqipja per nje d qe ti se ve, fjala dere behet ere etj.....
![]()
Anyway, flm per urimin, te uroj cdo te mire dhe ty....Perse studion nese me lejohet?
καλιμερα!Sigurisht qe lejohet ,ne Tirane kam mbaruar kimi industriale, e ketu mbaroj ne shtator(πρωτα ο θεος) master ne shkencen e polimereve.Per me vone mos me pyet εχει ο θεος. Τι mbaron,ke mbaruar me se merresh?
Pershendetje
Suksese ne studime gjithe pjesemarresve ne kete teme! Sic e thate vet, shume Shqiptare e fshehin identitetin e tyre dhe nuk para flasin Shqip. Mire pra do ishte, dhe e pershtatshme me rregullat e Forumit Shqiptar, qe ta pakesojme perdorimin e gjuheve te huaja brenda ne kete forum!
Faleminderit per mirekuptimin!
Me fal por shume here nuk e kontrolloj perdorimin e gjuhes dhe kete nuk e them per justifikim per eshte puna se del nga shpejtesia,me ka ndodhur te flas me time moter e cila studion ne gjermani e nuk di greqisht.
Nuk keqkuptohem, thjesht pergjigjem, i perkas kategorise se shqipetareve qe jane krenare me faktin qe jane shqipetar
Shume ndakort, thjesht ishte detyra ime si moderator t'ja u bej te njohur!Postuar mė parė nga ooooo
Fat te mbare dhe te na nxjerresh faqebardhe!
Une ne diplomim e siper jam, dmth nga vera them ti jap fund shkolles....Postuar mė parė nga ooooo
Mire se ju gjej!
Jam student ne Institutin e Kavales. Kur erdhe ketu ne fillim habija e grekerve ishte shume e madhe qe midis tyre kishin dhe nje alvanos!
Me vone i habituri isha une kur mora vesh se midis tyre kishin pasur kush e kush e di se sa shqiptare te fshehur!
Sido qe te jete une fitova respekt nga shumica!
tani qe te marr vesh dhe une,kjo teme eshte pak si jeshte mode sepse nuk po thoni gje per asnje takiiiiiiiiiiiiiiiim
ahuuuuuuuuuuuuuuu
hapni nje tjeter
ore kryeplaaaaaaaaak
si e ke hallin ti tani?kot e hape kete teme?
![]()
Krijoni Kontakt