ppupupupuup Ca spo degjojme![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
sa kam qeshur me kete postimin per zotin ... asgje personale Pro te kuptohemi se me sa kam ven re merr icik zjarr shpejt ti.
Makines se perdorur do nje goxha kohe te mire ti iki era e duhanit dhe parfumit te atij qe e ka pas me pare ... leri me te tjerat. Do i fillosh riparimet qe nga pjeset me te vogla te motorit, gomat vajrat etj etj ... keshillohet dhe nje pastrim i mire kimik i sediljeve (jo per gje po si dihet ca nuk mund te ket qen ulur: )
Pas gjithe ketyreve mund te thuash se ke arritur deri diku ta sjellesh ne udhe te mbare.
Edhe kjo mode tani obobobobo, po nejse rrofte gjinekologu
More per kete virgjerine kush po qan hallin, ēfar te bejme nese virgjeria ne koke i mungon..? Kjo pastaj do jete problem edhe per mjeket mė me fame....?
Tė gjithe jemi pergjegjės pėr tė bėrat dhe tė pabėrat.....
Takimi
Burri : Ke pasur ndonje para meje .
Gruaja : Jo asnje
Rezultati krejte ndryshe, humbi besimi .
Problemi qendron sa te duash qepje bene shtirrjen nuk mund ta kesh gjithmon dhe dallohesh pavarsisht se qfare bene .
Del me pi nje caffe me gru , e ke te bukur ke deshire mu tregu pak papritur degjon , " Uh qy kjo femra qe e kam pas ne shtrate " dhe rezultati semafor i kuq , tallja nga shoqeria ne max , se edhe mos te ja nisi tash me sjell ketu artikullin per kurvat moderne .![]()
KOSOVA E MADHE
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt