Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511

Nënshtrim dhe dhunë!

Gjithe kjo dhune me femren, mashkulli shqiptar e rreh e shan, e ofendon, e denon, e perdhunon, e prostituon, e masakron, e rrenon,..............dhe lista vazhdon dhe me lind pyetja pse pse pse?

Cila nene i lind keto monstra?

Statistikat na tregojne se shume meshkuj veprojne ne kete menyre!

Ku ka deshtuar nena shqiptare qe mashkulli sot nuk ka **** ti kundervihet sistemit qe i perdhos cdo dite te drejten per te jetuar por i kundervihet krijeses me hyjnore asaj qe e do, kujdeset per te, e mbeshtet e ndihmone, e ben te ndihet burre!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 24-05-2009 më 04:00
    failure is not an option!

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Pershnetje, DEA27!
    Simas meje e ke ekzagjeru teper.
    Dhe ndoshta ke gabu edhe ma shum kur e ke lidh me mashkullin shqiptar.
    Nejse, nuk po zgjatem ma shum, por nuk m'duket korrekte mnyra se si e ke shtru temen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 24-05-2009 më 03:59
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    SKENDER 76 nuk ka azgje te ekzagjeruar mendoj, pervecse ajo qe ndoth cdo dite me thuaj nje pike ku eshte ekzagjeruar? mos e mer personale vetem per faktin se je mashkulll por shikoje temen nga kenderveshtrimi i nje femre. Une kete perceptim kam gjithsesi dhe e hapa kete teme per tu qartesuar te gjithe dhe jo ne sensin e akuzes. le te diskutojme..............
    failure is not an option!

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,787
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin
    SKENDER 76 nuk ka azgje te ekzagjeruar mendoj, pervecse ajo qe ndoth cdo dite me thuaj nje pike ku eshte ekzagjeruar? mos e mer personale vetem per faktin se je mashkulll por shikoje temen nga kenderveshtrimi i nje femre. Une kete perceptim kam gjithsesi dhe e hapa kete teme per tu qartesuar te gjithe dhe jo ne sensin e akuzes. le te diskutojme..............
    Nigjo, mnyra se si e ke shtru temen, m'beso qe asht e rand per ne meshkujt.
    Me ket nuk du me than qe jan fenomene qe nuk ekzistojn, por t'percaktosh edhe se sa % e meshkujve jan t'atill, m'duket e ekzagjerume.......
    N'ejse per me qen korrekt me ty, po tham diçka me perkrah mendimet tuja:
    N'katun tem t'moçmit thon ni shprehje: "Qe n'femen ka pjes edhe qeni."
    Dhe qener e dim qe ka sa t'dush........
    paqen, e sjell vetem drejtsia

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    ku ka deshtuar nena shqiptare qe biri i saj nuk e respekton femren.
    Nuk ka gabuar ose deshtuar eshte vete mentaliteti patriakal ose maskulin qe do vite te c'rrenjoset.

Fakti qe femra shqiptare (flas per ato qe jetojne ne shqiperi) nuk jane te pavarura si nga ana ekonomike ashtu eshe nga ana soziale,do kemi dhune fizike dhe psiqike mbi femren shqiptare.

Megjithse eshte pak e ekzaxhiruar,kohet kane ndryshuar dhe femra ka fituar me shume te drejte.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Dea,

Personalisht ndihem i fyer nga ty. Kurr nuk kam rrahur, masakruar, prositituar, perdhunuar apo dhunuar. Po ashtu kurr skam pare nje gjest te tille ne familjen time.

Ti bene nje akuze te hapur dhe kerkon te debatosh jo ne sensin e akuzes?
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 24-05-2009 më 04:01

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nese ky vleresim i juaji eshte per femren-moshen e re(adoleshencen) pajtohem plotesisht me Ju!
    E nese mendon per moshen madhore psh.gruan nenen kjo nuk qendron fare apo eshte shum e rralle!.Ndoshta jeton ne nje mes ku ka gjera te tilla por jo ne ate mas.Une vet jame femer,por rrethin ne te cilin jetoj une nuk mund ta pershkruaj aq tragjik(nuk flas per shtepin time)por rrethin.Nje kohe punoja ne nje organizat jo-qeveritare dhe a me beson ne bised e siper shpesh kam has qe gruaja ishte ajo qe e prishte harmonin familjare.Ne kemi nje fjale popullore,,Rri shtrembet e fole drejt''Flas per Kosove ne u beme Europian pa hy fare ne Europ.Nese burri vetem ngrit tonin ne gruan i han nja 5-6 muaj burg.
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Gjithe kjo dhune me femren, mashkulli shqiptar e rreh e shan, e ofendon, e denon, e perdhunon, e prostituon, e masakron, e rrenon
    Derisa fjalia vazhdon me kte pershkrim "Mashkulli Shqiptar" atehere sja vlen te pergjigjesh! Kush eshte ai mashkull shqiptar qe perfaqesoka gjith djemt shqiptar? Se atehere i bie qe nje femer qe prostituon pefaqeson te gjitha femrat shqiptare.

Jo or jo.. me te matur me te tilla shprehje, cdo mashkull pefaqeson veten e tij edhe jo kombin e tij edhe gjinine e tij. Nese fjalia do niste pse disa meshkuj (ska rendesi te huaj apo shqiptar lereni jashte kombesine) keqtratojne femrat etj etj, atehere ja vlen te pergjijgjesh, po kshu sic e ke nis ti postimin eshte nivel teper i ulet i te arsyetuarit.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E ke shum gabim, edhe un si shum meshkuj te tjere ne forum qe lexojme kte teme, ndihemi te ofenduar nga nje postim i yti totalisht pa vlere edhe pa baze. Ti ke bere nje postim qe eshte mendimi jot, na del edhe na fut dhe shifra pale.

Pastaj pse te me djege mua? Ke marr vesh gje se kam sakatuar ndonje femer deri me sot? Jo o Dea jo, sjam ai tip mashkulli qe ve dore mbi femra (jo per ti rrahur te pakten) kshu qe mos me flit me sarkazem , se te tille sarkazem feminore e kam mesuar qe ne kopesht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 24-05-2009 më 04:01
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Tema të Ngjashme

1. Bota e Publicisteve Musliman - Shtypi !!
    Nga fisniku-student në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 13-09-2009, 12:33
  2. Je ti si kjo grua ?
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 25-08-2009, 07:27
  3. Fromm
    Nga Veshtrusja në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-04-2005, 21:48
  4. Të humbësh një shoqe në këtë moshë. Pse?
    Nga Gjallica në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-02-2004, 10:12
  5. Feja dhe demokracia?
    Nga iliria e para në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 18-06-2003, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •