Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    o homz tani shikojme relaitetin nuk jan te gjith ashtu sic shkruan ti....ka te kqi dhe te mire jo vetem ne shqiperi po ku do qe te jet ne bote vetem qe shiptaret duan te dalin nga shqiperia dhe e kan ate mendim sic e ka shkruajtur DIANA

une e thash qe ne meshkujt Shqiptare jemi njerzit qe duam pa prapaskena me gjith fryme e shpirt....pamvaresisht qe ka disa qe per nje jete me te mire shkojne edhe martohen ne ekstreme pleqerie...po cti besh.....ajo bjondja e famshme ne amerike, spo me kujtohet meri, u dashuru dhe martoi ate miljarderin plak ne amerike se kishte miljarda......ky eshte nje fenomen shfrytezimi dhe ndodh kudo, pa marre parasysh kufinjt apo gjinine.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    une e thash qe ne meshkujt Shqiptare jemi njerzit qe duam pa prapaskena me gjith fryme e shpirt....pamvaresisht qe ka disa qe per nje jete me te mire shkojne edhe martohen ne ekstreme pleqerie...po cti besh.....ajo bjondja e famshme ne amerike, spo me kujtohet meri, u dashuru dhe martoi ate miljarderin plak ne amerike se kishte miljarda......ky eshte nje fenomen shfrytezimi dhe ndodh kudo, pa marre parasysh kufinjt apo gjinine.
    ajo mer qe ka vdek se si e ka emrin nuk po me vjen as mua...po ajo u martu per lek me!!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874

tashi nga cila ane e peshores do te anosh ti?
    Nuk kam pse perdor peshoren ne kete rast fare!Mbase ka qene frika e kesaj vajze qe ai mund ta donte vetem per dokumenta dhe ne te njejten kohe ka kerkuar sigurine materiale te tjetri.Njerezit jashte,qofshin dhe çiftet e martuara ka shume te cilet nuk varen aspak nga tjetri,ndonese jetojne ne te njejten çati.
    Nuk ka Bota mentalitetin tone qe ndajme dhe kafshaten e fundit.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2008
    Postime
    68
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Mos valle deshiren tone per te qene me nje shqiptar e marrin per dobesi dhe vetem na shikojne si pashaporte perendimi?
    Ku eshte dashuria valle?
    Perse duhet te na mashtrojne?

Perse ne femrat qe jetojme jashte jemi bere thjesht "pashaporta",perse u kthyem ne te tilla?!
    Faji i kujt....?!
    Eshte çeshtje reale.
    Ka shume faktore qe ndikojne te kjo etje e meshkujve per femrat qe rrine jashte:situata ekonomike,deshira per te ardhme me te mire,largimi nga nje ambjet qe sjep sodisfaksione etj.Disa me shume dhe disa me pak te kuptueshme.
    Gjithsesi mbetem i mendimit qe nje femer e ka vete ne dore zgjedhjen .Dhe nuk duhet te pranoje nje mashkull qe ajo e konsideron nen nivelin e saj.Idealja do ishte nje mashkull shqiptar qe jeton jashte,dhe me sa po shohim kto çifte po shtohen shume kohet e fundit.

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Nga kend veshtrimi im kjo eshte qeshtje personale e njerezve. Ata qe jane ne Shqiperi kerkojne lloj lloj aleterantivash per te qene ne pozicionin tim, pozicionin tend apo shume te tjereve ketu ne forum. Neve (duke marre parasysh qe nje pjese e mire e jona jeton jashte) sna ngelet asgje tjeter veqse ti paragjykojme.

E mira ishe te kerkojme arsyet qe e detyrojne nje njeri te largohet nga Shqiperia, perpara se te fillojme dhe ti gategorizojme ne meshkuj dhe femra te keqija.
    Demoralizimi mbase, prespektiva e zbehte dhe niveli i ulet i jeteses. Dhe te mos harrojme se stabilizimi deri diku i kushteve te jeteses ne Shqiperi eshte rezultat i emigrimit, pikerisht ketij emigrimi qe kerkojne te ndjekin keta njerez por ne rruge imorale ngaqe nuk u ka ngelur aletrnative tjeter.

Morali i njeriut nuk eshte i hekurt, eshte teper i perkulshem. Vraferia dhe pasuria jane dy gjerat kryesore qe ndikojne. Si psh....po ti ofrojsh dikujt nje shume prej £10.000.000.00 mund te beje gjera qe pa kete oferte as ne enderr nuk mund ti shkoje mendja ti beje.

Pastaj...nuk eshte se u mbaruan femrat dhe meshkujt ne Shqiperi, ka per te gjithe Sidomos me keta te fundit i ke plot kafenete.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-07-2008
    Postime
    98
    Ne rradhe te pare pershendes hapsen e temes, si gjithnje je shum e kthjellet ne mendimet tua pamvaresisht qe shpesh i ke them une, te gabbuara....

ne meshkujt Shqiptare jemi njerzit qe dashurojme me gjith shpirtin, qenien, gjith frymen tone....pamvaresisht qe mund te na keqkuptojne per shkak te nje minorance te vogel meshkujsh, une insitoj qe ne SHqiptaret jemi meshkujt qe kur zemra na therret nuk njohim as kufi moral, moshe dhe as kufi territorial.
    MINORANCE? hahah :P Nuk e di pse me erdhi per te qeshur nga kjo fjale. Mos insisto se do zhgenjehesh shume keq pastaj! :P Dihet "nese" ju therret zemra se valla zor se ju therret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-07-2008
    Postime
    98
    Nuk kam pse perdor peshoren ne kete rast fare!Mbase ka qene frika e kesaj vajze qe ai mund ta donte vetem per dokumenta dhe ne te njejten kohe ka kerkuar sigurine materiale te tjetri.Njerezit jashte,qofshin dhe çiftet e martuara ka shume te cilet nuk varen aspak nga tjetri,ndonese jetojne ne te njejten çati.
    Nuk ka Bota mentalitetin tone qe ndajme dhe kafshaten e fundit.
    Ke te drejte!

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga BvizioN Lexo Postimin
    Pastaj...nuk eshte se u mbaruan femrat dhe meshkujt ne Shqiperi, ka per te gjithe Sidomos me keta te fundit i ke plot kafenete.
    Vend ideal per te gjetur dike me te cilin te ndash jeten! LoL... ti shifi mendjen, ne vend te gjeje pune rri ne kafene. Apo ta marresh per burr vetem se eshte shqiptar? LoL
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBy_BiRbA : 18-07-2008 më 02:29 Arsyeja: HiHi
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Nuk po flas per ate karton me ngjyra te ndryshme por per njerez ...
    E vetmja udhe qe i çonte njerezit e vendit tone drejt kurbetit si fillim ka qene nje vize e marre prej nje ambasade ose per te studiuar.
    Shume prej tyre mbasi kane arritur ne shtetin e deshiruar,kane qendruar per te bere dokumentat,qofte si "aziliane politike","ekonomike","territoriale",etj...Dhe ne rast te mohimit te njeres prej tyre e vetmja "rrugezgjidhje" per te mos u kthyer ne Shqiperi ka qene martesa me nje te huaj.

Duke pare nje dyndje te madhe drejt botes prej shqiptareve dhe mosrespektim te vizave,amabasadat filluan shtrengimin e tyre dhe aq me teper te tregohen teper ekzigjente ne dokumentat e kerkuara.Nje vendim i marre nga te gjitha shtetet Evropiane.

Por duhet te pranojme qe jemi nje popull shume "i zgjuar"!Sidomos kjo rinia e sotme..
    Diçka shume e menduar dhe e thurur me intrige nga shume njerez qe jetojne ne Shqiperi.Me beri pershypje veren qe kaloj diçka!
    Kam hyre neper shume salla interneti dhe degjoja meshkujt qe i thonin njeri tjetrit..."Ej kam kapur njonen ne Amerike,ose France,ose Angli,Itali,SPanje,Gjermani!""I kam te siguruara te gjitha dhe ikjen dhe leket.
    Le te ishte femra me e madhe,me femije dhe e ndare,le te ishte e shemtuar,aq me mire po te ishte dhe e bukur,por vetem te iknin nga shteti i tyre,vetem me kete qellim luanin Romeon para nje ekrani pc me anen e msn,kamerave dhe sms-ve!
    Dhe kam menduar....."Perse nuk na shikojne si njerez","Perse nuk na shikojne per ate qe ne vlejme"?
    Perse nuk na shikojne per ate qe ne mund te japim?
    Perse nuk vleresojne ate qe bejme per ta?!
    Mos valle kujtojne se ne nuk jemi te zonjat te lidhemi me meshkuj jashte shtetit?
    Mos valle deshiren tone per te qene me nje shqiptar e marrin per dobesi dhe vetem na shikojne si pashaporte perendimi?
    Ku eshte dashuria valle?
    Perse duhet te na mashtrojne?

Perse ne femrat qe jetojme jashte jemi bere thjesht "pashaporta",perse u kthyem ne te tilla?!
    Faji i kujt....?!

Ju lutem jepni mendimin tuaj.

Bravo per kendveshtrimin tend qe i ke ber tregimit dhe arsyetimit.
    Po nuk degjove ndonje qe ti thoshte shokut qe me ka then ajo shoqja e internetit apo dashnorja virtuale qe vjen per nje vit apo Ktu ka pas jetu si mos me keq atje jeton si princesh qe nuk o e martume dhe vdes te martohet me kte Shqiptarin qe jeton ne Shqiperi etj etj.

Interneti vete eshte nje mashtrim kshu qe o njerez mashtroni sa te keni mundesin Zbrazni kartat e kreditit te atyre qe jetojn jashte shtetit se kane ato i ka bo gjeli veze.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Wãy øf tħé Ðàwņ Maska e _Elena_
    Anëtarësuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Ne rradhe te pare pershendes hapsen e temes, si gjithnje je shum e kthjellet ne mendimet tua pamvaresisht qe shpesh i ke them une, te gabbuara....

ne meshkujt Shqiptare jemi njerzit qe dashurojme me gjith shpirtin, qenien, gjith frymen tone....pamvaresisht qe mund te na keqkuptojne per shkak te nje minorance te vogel meshkujsh, une insitoj qe ne SHqiptaret jemi meshkujt qe kur zemra na therret nuk njohim as kufi moral, moshe dhe as kufi territorial.
    Pershendetje per Laben time

Tani te kthehem pak nga ky Ylli Tropojan.
    Ku jane keta meshkujt Shqiptar qe dashurojn me gjithe shpirt?
    Si nuk me rra ne fat dhe mua nje i till mo aman

DI ANA ka te drejt per ato qe ka shkruar,jane te verteta.
    Jetoj ne Canada dhe njof cuna te cilet jan pa documenta.
    Per te fituar ate pashaport martohen me raca te ndryshme.
    Martohen me nje femer qe eshte ne gjendje,
    vetem e vetem per te siguruar te arrdhmen.

Ju pershendes
    Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ

나는 당신이 정말 싫어

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush nuk ka provuar diskriminim anti Shqiptar në Perëndim?
    Nga DOR në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 14-02-2014, 02:23
  2. Statistikat sexuale ne perendim te tmerushme !!!
    Nga dallendyshi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 19:01
  3. Influenca e civilizimit islamik në Perëndim
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2008, 07:40
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Dielli im lind në perëndim
    Nga Poeti në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 15:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •