Une jetova disa vjet jashte por nuk e harrova, nuk harrohet kollaj , mund te kesh disa boshlleqe se gjuha evolon si gjithcka por bazat nuk harrohen.
aii sa shqiptari osht qe nuk e din gjuhen shqipe me miliona ka ka edhe asii qe nuk kann qeff me dit as qe jon shqiptar qka ska
Joooo. Nuk Harrohet Shqipia Ta Flasesh Por Ta Shkruash Si Duhet Ndoshta.un Kam Ketej 13 Vjet Nuk Komunikoj Me Shqiptar Pak Fare Sepse Nuk Ka Ketu Shum.mua Me Vjen Keq Ce Femive Te Mi Nuk Arrita Tja Mesoj Gjuhen Time.un I Flisja Shqip Burri Italisht Vjerrit Italisht E U Bente Mish E Mash Me Vajzen Keshtu Un Hoqa Dor.te Tre Femit Kuptojn Pak Shqip Por Nuk E Flasin.por Kush Thot Se E Harrova Shqipen Mos Ti Thojn Vetes Se Jam Gjak Shqiptari.me Respekt Lola
per tu harruar as qe behet fjale por shkruaj me gabime ka raste kur nuk me vjen ndermend fjala ne shqip ose nuk jam e sigurt si ta shkruaj edhe e shkruaj ne anglisht. kam bere 8 vjet shkolle ne shqiperi edhe kam 13 vjet qe jam larguar nga shqiperia por ne shtepi flasim shqip.
I LOVE GOD
j&g
Personalisht nuk e kam harruar mandje kam mesuar me shume ketu sepse nuk e kam pas ditur kaq miresepse kam qene e vogel se mos mendoni ndryshe ju.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
angel shkon me ndonje shkolle shqipe? the qe ke mesuar me shume besoj e ka fjalen ne te folur sepse per gramatik eshte pak veshtire nese nuk shkon ne shkolle. edhe kur nuk e shkruan nje gjuhe edhe harron disa fjale. une shkruaj shqip psh ne email ose ketu ne forum prandaj e kam te veshtire te shkruaj pa gabime.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt