Mendoj se zemra por sic nis fjalia vete....Mendoj???
Jam me teper nje person instiktiv per gjerat me te rendesishme ne jete..
Mendoj shume pas ose edhe para se te mar nje vendim zakonisht kur bie ne gjume...
pra pergjigja ime te dyja...
ZEMRA
MENDJA
TE DYJA
NUK E DI
Mendoj se zemra por sic nis fjalia vete....Mendoj???
Jam me teper nje person instiktiv per gjerat me te rendesishme ne jete..
Mendoj shume pas ose edhe para se te mar nje vendim zakonisht kur bie ne gjume...
pra pergjigja ime te dyja...
Per kohen qe ka ardhur duhet vene ne perdorim mendja. Kjo eshte nje lufte qe behet midis zemres dhe trurit . Ai qe ja ka lene ne dore zemres dhe ka gabuar , eshte penduar , dhe po ashtu e kunderta. Pastaj njeriut asnjehere nuk i gjendet mideja , gabon aty ku s'duhet dhe s'ben ate qe duhet. Cdo gje duhet pare me kujdes , pa i lene shume mundesi zemres te veproje , se Zemra , zemer eshte e shkreta thyhet shpejt
White_Angel
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Zemra eshte nje pompe qe shperndan gjakun, nga ana biologjike, edhe truri ben kontrollin e saj. Dmth besoj ka mjaft nenkuptim ketu. Personalisht mendoj eshte truri qe udheheq, pasi ne e dime cfare kerkojme edhe pasojat per ti realizuar cfare kerkojme. Dmth "Koka ben koka peson" Nese flasim per sentimentalizma po ndjenja, sikurse kishte shkruar edhe me lart duhet te ishte futur edhe stomaku apo hormonet, sepse edhe ato ndikojne. (nga mesimet e shumta e kam) excuse me for my French... J/k
Se di eshte complicated, kur njeriu ben dicka eshte ne dijeni per cfare ben, por thjesht fakti per te gjetur nje justifikim, thote ishte zemra qe me udhehoqi apo per ti dhene me shume sens ndjenjave.
thjesht nje opinion, por sikurse thashe perseri asgje nuk eshte absolute, te gjitha jane ne bashkepunim me njera tjetren
Cfare te bej une tani qe nuk po me ze gjumi, e ka fajin truri qe nuk stakohet.![]()
kurse une e them qe nuk kan t'bejn pa njera tjetren,(zemrea dhe truri)!!
kurse,ndermjet-suese mbetet.. (forca dhe logjika).. keto luajn rolin,lol kshtu!
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Pershėndetje.
Pėr mendimin tim, ėshtė mirė tė udhėheqė zemra, por ama komandat nė dorė ti ketė mėndja...
Mbrėmje tė mirė.
Elna.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 24-05-2005 mė 21:32
Eshte shume e veshtire kur zemra te thot te besh dicka dhe truri te thot dicka tjeter. Ka raste ku eshte me mire te degjosh trurin.
mua per vete te dyja.
elnaPostuar mė parė nga Elna Durrėsi
udheheqje dhe komande jane e njejta gje, nuk dua te hyj ne debat me ju se jeni me bagazh te madh por ......ne kete postim jeni goxha kondraktiktore ne postimin tuaj
ciao
Nuk e kuptoj qdo te thuash me 'Zemra udheheq ne jete'??
Siq e ka thene dikush me siper Zemra eshte organ i trupit (Delikat dhe nder me kryesoret) qe kryen vershimin dhe pastrimin e gjakut ne trup!
Truri eshte i vetmi komandues i njeriut dhe te gjitha shqisat dhe organet jane te lidhura me trurin!Aty buron gjithcka duke filluar nga mendimet,ndjenjat,pasionet,deshirat etj etj.
Nese nenkuptoni 'Zemra' si organ,ajo ska pike kontrolli ne udheheqjen e njeriut ne jete eshe pse eshte organ pa te cilen nuk jeton dot as nje sekond.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BvizioN : 20-06-2005 mė 11:03
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
S'e dija qe vetem keto 2 organe udheheqin. Vallahi nganjehere me udheheq dhe ndonje organ tjeter qe s'e ke permendur ti....Ju udheheq zemra apo truri ne jete?
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Krijoni Kontakt