Pershendetje. boll mo u CHILL-em gjate dimrit ka ardhe vera tani e dum me hot hot hot.![]()
![]()
![]()
Pershendetje. boll mo u CHILL-em gjate dimrit ka ardhe vera tani e dum me hot hot hot.![]()
![]()
![]()
Maje fort Tomin mos te iki prej duresh ate boj ti.
Leni Chill and Hot ti......hahahaha jo per gjo po ske mosh.
ec shnet
o eda ca Chilling a ca hot thu ti mi lal apo ke fltofet pranej thu hot ti hajde te endi jot se t'bo endi hot fare masnej dhe mos t'kesh ka me shku masnej t'thush ku paske qen mo para o end tironci qe stpaskom njoft hahahahahaha po dhe me dash ti sdu un i her se kom tironcen tirome qe o si shpirt ta mer nthes ty more vesh apo dhe shtrengoje fot tomin se mos ta dredhi me nai nji anej nga HOLLIVUDI hahahahahaha se nuk tmer mo njeri as JIM CARY nuk te do hahahahahahahaahaha
hajde shnet![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EndTironci : 14-05-2002 mė 23:39
Dasme e modhe ke RRem HYKA ,
Mish gamori me t'zon fryka![]()
1m72 76kg brun me sy te zinj
ooo End
po leni mer Eden rehat se po i zi koka...jo per gjo i ka ik Tomi prej duresh..me ate..Penelope Cruz. Po ska faj i shkreti Eda po na lu menc ne jo Tomin, Me llafe e kisha fjalen se per kallup e dim qe te mer ne qaf lol....gjith cunat beqar i le vallai. Ja mer Endin ti pershembull i shkreti Pret EDEN. hahahahahaha nejse tani jemi ne kerkim te Edes ne spo duket me.....ah ne ai Tomi sa i poshter qeka fut mena nji ronz...se ska mundesi qe mos ta gjej eda.
muahhhhhhhh end u bona von
shnet e qef
Shih shih shih ma lini mi Tomin rahat se do te gatuaj darken, e po zgjedh kepucet me taka me te larta se nuk e arin soben, qe te gatuaj. hej a njihni do nje HIT-MAN ju se du me e heq qafe ate zhgaravine Penelope. po le me kaq se po me thyne Tomi qafen me ato takat e larta, na na na Tomi na se erdha mos se bum bum e po na i prish a thyen (thanks god) ate unden e bukur![]()
e te vogel
![]()
qe ma ze e kranin kur del (
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eda H : 15-05-2002 mė 21:49
Béhet dasém ne janine
Marton jevgjiti te bijne
Kukurrec me zorre maēi
Hani jevgj haram e paēi:a
1m72 76kg brun me sy te zinj
te petronini? une e kam dhe shtepine aty dhe ste kam pare?paskam bere shume mungesa e kuptoj.
sa vjec je ti lal?
nejse une vetem vitin e pare kom bo aty keshtu qe ene ate se marova...se erdha ktu dreqin. une lal e kom pas shpin mu tek busti de rada tek ato pallatet aty perball..ti ku e ke pas...po nejse nqs sme njef sbesoj te te njof lol
ciaooooooooo
Ku e ke pas shpine the ti? Ke busti de Rades the? Mos e ke pas gjo siper dyqonit te ushqimores apo siper dyqonit te mishit ku u prete vici me sopate drush? Ka mundesi te kesh bo pazar ene ke dyqoni ku punoj une.
Bofsh qef grupo.![]()
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
Krijoni Kontakt