Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    ♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837

Shqipëtarët Ne Holland

Thjesht doja të hapja një vend bisedimi për shqipëtarët që jetojnë dhe punojnë në HOLLAND.Përshëndetje të gjithëve.
    |- Më Pikòj NPik Loti, Në Fòrm Realiteti -|

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    76
    pershendetje nga nijmegen
    edhe nje pyetje per ata qe udhetojne me avion, cilen linje zgjidhni per te udhetuar ne shqiperi??

Citim Postuar më parë nga kris3006 Lexo Postimin
    edhe nje pyetje per ata qe udhetojne me avion, cilen linje zgjidhni per te udhetuar ne shqiperi??

Sa mire qe e bete!
    Banoj qysh prej vitesh ne Almere, Holande, sebashku me dy femijte e mij.
    Ne Nijmege kam qene nje here.

Nese keni kohe, mund te takohemi, dhe nese keni interes te kontriboni per shqiperine mund te beheni anetar i nje shoqate, te sapothemeluar, shqiptare dhe holandeze, e cila ka si mision, perfaqesimin e shqiperise ne te gjitha fushat, si dhe te ftoje biznesin holandez te investoje ne Shqiperi, dhe shoqatave bamirese
    te ndihmojne shtresat e varfera shqiptare.

nese ke interes, me thuaj, te te dergoj informacione te metejshme,

pershendetje,

rezart palluqi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 22-08-2009 më 14:45
    Revolucioni është për bishat, evolucioni për njerëzit!©

Citim Postuar më parë nga kris3006 Lexo Postimin
    Altialia, por e dini, qe kohet e fundit kjo kompani fluturuese eshte zhytur ne borxhe.

lufthansa fluturon gjithashtu ne Shqiperi, nepermjet vienes,

te fala,

rezart
    Revolucioni është për bishat, evolucioni për njerëzit!©

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anëtarësuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172
    Rastesisht nje nat rreth ores 22:30 ne nje rrug te qendres ne Amsterdam tek po beja nje gjiro me shoqerin qe kisha shkuar me pushime aty degjojme dy djem te ri qe flitnin Shqip dhe i ndalojme per ti pyetur per ndonje vend te bukur per te kaluar naten (pub, disko, lokal, etj...) dhe direkt pergjigjen vini me neve dhe neve pa u menduar shkuam pas tyre, gjat rruges te shkurter nje nga shoket e mi e pyet se nga ishin dhe njeri pergjigjet se ishte me mire te mos e dinim dhe na pyeti se qfar benim ne Amsterdam ne nje vend kaq te shtrejte, neve pak te habitur nga menyra qe po bisedonin me neve ju pergjigjemi qe ishim per nje udhetim turistik per disa dit aty dhe ne ato momente arrijme ne nje pub ku dy shqiptaret largojne bodigardat pa ju folur fare dhe na hapin dyert qe te hynim sikur te ishin ato pronaret aty por gjithsesi menjeher brenda gjetem nje ambjent fantastik dhe me muzik shum te bukur dhe plot femra sigurisht dhe te gjith u shperndame per qefin tone, pas pak dy tipat shqiptar na therrasin dhe na ofrojne qe te merrni qfar deshironim per te pire dhe qe tju ofrojsh per te pir 10 personave qe i sheh per her te pare na u duk paksa e tepert dhe na beri qe te dyshojme edhe me shum ne keta dy tipe dhe keshtu nuk pranuam pijat nga ata por u larguam me pretendimin qe ishim te lolluar dhe do iknim ne hotel qe te flinim, naten e vazhduam ne disa ambjente te tjera pastaj...

Gjithsesi kjo ishte e para dhe e vetjmja eksperience me shqiptaret ne hollande qe nuk di si ta quaj te bukur apo te keqe, gjithsesi mua ata dy tipat me beren te dyshoj per ndonje kurth apo gje tjeter (ndoshta gabohem por dhe shoket e tjer kishin te njejtin mendim).
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

♣AbSoLuT♣ Maska e [LoTi]
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    837
    Citim Postuar më parë nga s138942 Lexo Postimin
    Rastesisht nje nat rreth ores 22:30 ne nje rrug te qendres ne Amsterdam tek po beja nje gjiro me shoqerin qe kisha shkuar me pushime aty degjojme dy djem te ri qe flitnin Shqip dhe i ndalojme per ti pyetur per ndonje vend te bukur per te kaluar naten (pub, disko, lokal, etj...) dhe direkt pergjigjen vini me neve dhe neve pa u menduar shkuam pas tyre, gjat rruges te shkurter nje nga shoket e mi e pyet se nga ishin dhe njeri pergjigjet se ishte me mire te mos e dinim dhe na pyeti se qfar benim ne Amsterdam ne nje vend kaq te shtrejte, neve pak te habitur nga menyra qe po bisedonin me neve ju pergjigjemi qe ishim per nje udhetim turistik per disa dit aty dhe ne ato momente arrijme ne nje pub ku dy shqiptaret largojne bodigardat pa ju folur fare dhe na hapin dyert qe te hynim sikur te ishin ato pronaret aty por gjithsesi menjeher brenda gjetem nje ambjent fantastik dhe me muzik shum te bukur dhe plot femra sigurisht dhe te gjith u shperndame per qefin tone, pas pak dy tipat shqiptar na therrasin dhe na ofrojne qe te merrni qfar deshironim per te pire dhe qe tju ofrojsh per te pir 10 personave qe i sheh per her te pare na u duk paksa e tepert dhe na beri qe te dyshojme edhe me shum ne keta dy tipe dhe keshtu nuk pranuam pijat nga ata por u larguam me pretendimin qe ishim te lolluar dhe do iknim ne hotel qe te flinim, naten e vazhduam ne disa ambjente te tjera pastaj...

Gjithsesi kjo ishte e para dhe e vetjmja eksperience me shqiptaret ne hollande qe nuk di si ta quaj te bukur apo te keqe, gjithsesi mua ata dy tipat me beren te dyshoj per ndonje kurth apo gje tjeter (ndoshta gabohem por dhe shoket e tjer kishin te njejtin mendim).
    Un smendoj qe do ket qene ndonje kurth, por ke shqiptar ne holland qe vetem me Cocain meren, ju kan par ju qe jeni shqiptar dhe kan menduar tju rrespetonin, perderisa badigardet i kan hapur dyert pa folur fare do te thot qe kan qen cuna me emer dhe jo per ber ndonje kurth, thjesht kan dasht tju rrespektonin ngaqe ishit mysafyr, apo jo ? Nejse renci ka qe paskeni kalu bukur.

Res, Loti.
    |- Më Pikòj NPik Loti, Në Fòrm Realiteti -|

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Miredita te gjitheve
    Me duket se ishte hapur nej teme me pare per shqiptaret ne hollande por prej kohesh nuk kish shkruajtur me askush.

Gjithesesi mire se ju gjeta Une jetoj ne Rotterdam

Citim Postuar më parë nga RSHP Lexo Postimin
    Altialia, por e dini, qe kohet e fundit kjo kompani fluturuese eshte zhytur ne borxhe.

lufthansa fluturon gjithashtu ne Shqiperi, nepermjet vienes,

te fala,

rezart
    Persa i perket fluturimeve ne shqiperi alitalias nuk do i zija bese (ka shume kohe qe shte deklaruar falliet bankrupt) Malev Lufthansa ose Nga Belgjika fluturime direkt nga liege per ne tirane me belleair
    Ndryshuar për herë të fundit nga MijnWonder : 07-08-2009 më 05:53
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    Miredita te gjitheve
    Me duket se ishte hapur nej teme me pare per shqiptaret ne hollande por prej kohesh nuk kish shkruajtur me askush.

Gjithesesi mire se ju gjeta Une jetoj ne Rotterdam

Persa i perket fluturimeve ne shqiperi alitalias nuk do i zija bese (ka shume kohe qe shte deklaruar falliet bankrupt) Malev Lufthansa ose Nga Belgjika fluturime direkt nga liege per ne tirane me belleair
    Goede Rotterdam? In welke omgeving van Rotterdam? Ik geloof in Rotterdam!

Gemakkelijker in Nederland.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-08-2006
    Postime
    68

Angry

Citim Postuar më parë nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    A ka udhetime (direct Liege-Tirane) me belleair cdo dite apo disa here ne jave dhe ne sezone te caktuara, pasi kur kerkon per nje dite te caktur, rezultati eshte me ndalese ne prishtine?????

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga Lelab Lexo Postimin
    A ka udhetime (direct Liege-Tirane) me belleair cdo dite apo disa here ne jave dhe ne sezone te caktuara, pasi kur kerkon per nje dite te caktur, rezultati eshte me ndalese ne prishtine?????
    e nderuar lela me sa pashe une ska perdite fluturime direkte na liege ne tr

LIEGE - TIRANA
    Volo Partenza Arrivo Giorni Inizio Fine Code Share
    LZ582/LZ512 11.30 15.50 -M----- 01/09/2009 08/09/2009 --
    LZ582/LZ512 12.50 17.20 ------D 25/10/2009 21/03/2010 --
    LZ582/LZ512 12.50 17.20 ---G--- 29/10/2009 25/03/2010 --
    LZ582/LZ514 16.50 20.30 -M----- 18/08/2009 18/08/2009 --
    LZ582/LZ516 18.50 22.50 ---G--- 03/09/2009 22/10/2009 --
    LZ582/LZ516 18.50 22.50 -----S- 05/09/2009 12/09/2009 --

gjithsesi kjo eshte adresa e int http://www.belleair.al
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Futbollisti juaj i preferuar
    Nga bayern në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 275
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 10:01
  2. Marco Van Basten, trajneri i ri i Hollandës!
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 29-09-2007, 02:51
  3. Tifozat e Hollandës!
    Nga cunimartum në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 03:42
  4. Tulipanët e Hollandës, Euro 2004
    Nga DeuS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 19-08-2005, 19:28
  5. Emily Dickinson
    Nga Lule Portokalli në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-08-2004, 05:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •