Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga Antimafia Lexo Postimin
    Duaje Siveten

Kjo teme eshte e disata teme e jotja (pa llogaritur ato qindra postime). qe mund ta fusesh tek rrubrika: " Urrejtje ne extrem per Sali Berishen"

Tek nje teme tjeter ke treguar, qe edhe Edi Ramen nuk e pelqen fare.

Pyetja ime per ty?

Meqenese as Berisha/PD dhe as Rama/PS ( te cilet faktikisht kane nga 40%±5% te votuesve shqiptare mbas vetes ) nuk jane lideret e duhur per Shqiperine, ateher cilet jane per mendimin tend, personat apo grupimi politik qe do udhehiqte ne rruge te mbare shqiptaret e shekullit XXI ???
    Rubrika mund te titullohet "Sali Berisha i Vertet" dhe jo ashtu siē thua ti ...

Pyet zotrote edhe per Edi Ramen ... ai eshte varianti aktual i fatos nanos ... pergatitet te behet krieminister ne baze te "rrotacionit" ... eshte piketuar me pare se ē'e mendon ti ...

Persa i perket pyetjes, ajo eshte me shume vend, e une nuk jam ende i bindur se kam nje pergjigje te sakte ...

Me lejo te postoj ne vend te pergjigjes, nje opinion te Gazeta Kritika

Gazeta Kritika 26/6/2008

Duhen ''Burra''...

Sot Shqiperia eshte shnderuar ne nje shoqeri te kalbur, ne kuptimin e vertete te kesaj fjale. Imoraliteti, poshtersia, korrupsioni, genjeshtra, kurrveria, vagabondazhi, pislliku... apo shkurt, pa-burreria, eshte ulur kembekryq ne vend. Sot ne Shqiperi (bie fjala) te qujne **** nese nuk vjedh e shperdoron, te konsiderojne idiot nese nuk korruptohesh e nuk cenon arken publike, te quajne **** nese je i martuar e s'ke dashnor(e) etj. Pra me keq ska si behet, njelloj si ne ferrin e Dantes.

Ka ardhur koha te stopohet kjo dysheze e tmerrshme deshperuese e depersonalizuese, qe po tkurr cdo e dite e me shume vendin, e tu thuhet mjaft me spekullimeve bajate ne emer te se ashtuquajtures reforme te "profesionisteve" e "teknokrateve" kunder te "paafteve" e "mediokerve". Kesaj strategjie absurde tashme i ka dale boja, sepse (me cduket) ajo goditi pikerisht te ndershmit e patriotet. Te ashtuquajturit te "afte" e "profesioniste" (pelivanet), te vete-shpallur apo te emeruar apriori nga zyrtare burokrate (por ne asnje rast nga tregu, sepse ne Shqiperia kurre s'pati treg real), nuk bene gje tjeter, por vetem krijuan rregjimin e imoraleve e te korruptuarve, rregjimin e plehrave.

Sot Shqiperise nuk i duhen me keta burrece te vete-quajtur "profesioninste" (sepse niveli profesional ne Shqiperi vazhdon te jete me i ulti ne Europe), por i duhen "medioker" e "naive" te ndershem. Sot Shqiperise i duhen njerez konservatore, ne kuptin e vertete te kesaj fjale, qe nuk dine te cenojne mallin e djersen e tjetrit, qe besojne tek familja dhe vlerat e saj fondamentale, dhe qe pronen publike e kane te shenjte si Atdheun.

Me fjale te tjera, sot Shqiperia ka nevoje per "burra" (sic bene dhe vende te tjera ne te tilla kohera te veshtira), per te luftuar te korruptuarit, imoralet e legenet. Perndryshe shume shpejt vendi mund te shnderohet ne nje shprehje gjeografike (ska me nerva Europa etj, te merren me ne...)

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar mė parė nga velo Lexo Postimin
    E nga ta di une ku e ka shtepine Brari?
    e kisha per berishen=bishen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    22
    Kur the komunist mendova se po flisje per Brarin, nejse

Citim Postuar mė parė nga Antimafia Lexo Postimin
    Duaje Siveten

Kjo teme eshte e disata teme e jotja (pa llogaritur ato qindra postime). qe mund ta fusesh tek rrubrika: " Urrejtje ne extrem per Sali Berishen"

Tek nje teme tjeter ke treguar, qe edhe Edi Ramen nuk e pelqen fare.

Pyetja ime per ty?

Meqenese as Berisha/PD dhe as Rama/PS ( te cilet faktikisht kane nga 40%±5% te votuesve shqiptare mbas vetes ) nuk jane lideret e duhur per Shqiperine, ateher cilet jane per mendimin tend, personat apo grupimi politik qe do udhehiqte ne rruge te mbare shqiptaret e shekullit XXI ???

.
    Petrit Kola dhe Robert Papa!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar mė parė nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Petrit Kola dhe Robert Papa!
    s'jam kah e kuptoj, bre ... pyetja m'asht drejtua mue ...

perse kerkon me m'personalizue??!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    s'jam kah e kuptoj, bre ... pyetja m'asht drejtua mue ...

perse kerkon me m'personalizue??!
    pyetja eshte per ty,por ka te beje me te ardhmen e nje kombi te tere,keshtu qe eshte nje pyetje teper e zgjuar.

une do pergjigjesha keshtu,nuk ka absolutisht asnje person ose grupim politik.shpresat zero,prisni dhe pak vjet dhe zimbabveja do na superoje.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-05-2005
    Postime
    153
    Vetem nje force e fuqishme do te ndroje fatin ne te mire te shqiptareve. Eshte Partia Shpresa Demokrate e prof. Pellumb Pilincit dhe Amerika.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Gjergj Kastrioti ka qene lideri i fundit Shqiptar,te gjithe te tjeret pas tij neper shekuj deri ne ditet tona duhen shumezuar me zero nga i pari tek i fundit.

argumenti per kete qe sapo thashe eshte,gjendje e mjeruar e shqiptareve,ne te gjitha drejtimet.

jemi kombi me i varfer i europes.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    pyetja eshte per ty,por ka te beje me te ardhmen e nje kombi te tere,keshtu qe eshte nje pyetje teper e zgjuar.

une do pergjigjesha keshtu,nuk ka absolutisht asnje person ose grupim politik.shpresat zero,prisni dhe pak vjet dhe zimbabveja do na superoje.
    Pergjigjen ka provuar ta jape Petrit Kola!

Shqiptaret jane nje popull qe kane ende shume probleme me vetveten, ne kuptimin e luftes dhe perpjekjeve te tyre te vazhdueshme per t'u ndare nga e kaluara e larget dhe e afert.
    Mirepo kjo lufte ne popuj te tjere ka vazhduar me breza dhe ende sot e kesaj dite nuk eshte krijuar shoqeria perfekte.
    Lexo forumin dhe shiko se sa shume na terheq kerraba e se shkuares prapa dhe nuk na le te ecim perpara si individe dhe rrjedhimisht dhe si kolektiv.

Shoqeria shqiptare ka ende nevoje per ndihmen e shoqerive te perparuara perendimore ne te gjitha drejtimet.

Iku komunizmi, iku shteti i deformuar dhe i papervoje i PD se 1992-1997, iku Nano, po provon Berisha, po perpiqet Rama te krijoje nje imazh te ri, po perpiqen shume e shume te tjere, megjithate sa behen disa muaj qe nis jeten nje qeveri e re, ajo nis dhe shfaq deformimet, paaftesine, mungesen e kompetences dhe cdo gje pavaresisht prej deshires se mire nis e rikthehet serish ne shtratin e vjeter te lumit te krijuar ne shekuj, te nje lumi qe e mban gjithe shoqerine shqiptare ne gjendjen e atij trungut te shkulur nga shirat qe ndjek rrjedhen dhe nuk e di se ku do te ndalet apo ku do te perplaset.

Megjithate lufta per shtetin demokratik duhet te vazhdoje me mjete demokratike!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-05-2005
    Postime
    153
    Kete Vere fillon ndryshimi. Partia Shpresa Demokrate qe solli Bushin ne Fushe Kruje me simbolike te caktuar me Ameriken jane forca e ndryshimit.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •