Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-12-2007
    Postime
    5
    turp!!

turp!!

turp!!

Te pakten gjysma e se keqes qe profesoret jane heteroseksuale aty
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    I kam shume te te qarta idete e nuk bie aspak me kembet e mia ... hape pak me shume horizontin ,pasi une keto qe them nuk po i shpik nga mendja ime .. OK.

Klm.
    Cupa keto hapje horizonti po ti le ty,une kam se me c'fare merem. d.m.th ate pune qe kam vjele nga universiteti me tru jo me............

Ky eshte ai brezi adoleshenteve qe ti pret te vetekontrollohet pa ju imponuar detyrimet shkollore,ai brezi qe shkon me mini ne shkolle.hidhi nje sy asaj temes e kujtohu,pastaj po je e zonja fol per temen pa prekur anen personale te bashkebiseduesit,se di dhe une ta bej me me fines se ty por s'ma lejon edukata. Nejse shkollen ca e mesojn ca i meson ajo.

Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    E ke shum gabim.

Femrat qe mesojne, ju bejn zbor mesuesve! Kurse ato barbonet qe rrijne ter diten kafeneve edhe pubeve, kerkojne vetem nje cope '5' nga profesori, por edhe profesori ka hormone, kur gjen mish te njome ai edhe gjoks te forte, normale qe ja jep 5 me gjith qejf. Nuk eshte faji profesorit, sepse ai po i ben nder ksaj bullondres qe ka kerkuar 5-n. Do te kaloje klasen pra kjo.. me mire preferon qe te rrije ter vitin kafeneve edhe pubeve, se sa te mesoje. Me 2 ore seks, ajo merr provimin e fundvitit. Kshu e mendojne disa femra.

Nje vajze qe meson ne shkolle, sdo tja dije fare per profesorin as per nenen e profesorit. Ja nxjerr noten prej hundesh do apo sdo profesori.
    Jo po kjo nuk donte po e coi profesori me zor te hoteli.
    Imagjino ne pune ca do beje,do i rreshtoj mjeket.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Jo po kjo nuk donte po e coi profesori me zor te hoteli.
    Imagjino ne pune ca do beje,do i rreshtoj mjeket.
    Jo kjo nuk donte, vetem donte 5-en sa per te kaluar klasen derdimenja. Pastaj del edhe ankohet pale, plehr femer.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    a ce paska bere mire kjo bundricka !!! edhe pesen e merr tani se profesori tjeter ka frike qe mos i japi pese se mos e ha si ai i meparshmi edhe seks ka bere !!! ej zot i modh sa fat kane ca njerez !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    a ce paska bere mire kjo bundricka !!! edhe pesen e merr tani se profesori tjeter ka frike qe mos i japi pese se mos e ha si ai i meparshmi edhe seks ka bere !!! ej zot i modh sa fat kane ca njerez !!!
    Jo e ke gabim; si kjo mostra kam pasur nje ne klas vetem se asaj i pelqente metoda dhe e mori vesh dekani dhe prof. ajo kuptohet ishte tap topi xhorre shkopi dhe e ngelen gjithe lendet e tjera, se e percmoi te koleget prof.

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Jo e ke gabim; si kjo mostra kam pasur nje ne klas vetem se asaj i pelqente metoda dhe e mori vesh dekani dhe prof. ajo kuptohet ishte tap topi xhorre shkopi dhe e ngelen gjithe lendet e tjera, se e percmoi te koleget prof.
    e di qe e kam gabim alda !!! por shikoje pak me thelle ate qe kam thene mbase kam perdorur ironin per te thene qe ajo bundricka duhet te rregullonte veten njehere te ulej per te mesuar para se ti shkonte ndermend te ulej per tu palluar !!! me falni per fjalorin e papershtatshem !!! pekte alda !!!

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anëtarësuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    A eshte kjo teme per tu diskutuar?
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Shpirt Njeriu Lexo Postimin
    A eshte kjo teme per tu diskutuar?
    mendoj se po !!! eshte shembull shume i mire qe meson shume te tjera si te mos ngelin ne vjeshte si puna e asaj bundrices !!! ka vlera morale dhe bashkekohore qe ia vlen te diskutojme !!!

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •