Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Mos i pergjitheso zogu. Kush meson merr 10 ne Shqiperi. Nuk eshte e pamundur ,po ka ca qe s'duan te mesojne po ta marrin universitetin me leke ose duke hap shalet.
    Turp t'ju vije ketyre te fundit. Ne fund te fundit profesori mashkull eshte, i prishet lehte mendja. Kjo sdo te thote qe eshte profesor dinjotoz, perkundrazi eshte i te njejtes kategori me ato qe hapin shalet per te marre provimin.
    Ka gjetur tenxherja kapakun.
    1. "Zogu" hiqe nga fjalori jot te pakten kur me drejtohesh mua ..

2. Nga qenke kaq i sigurte qe u marrka 10 ne Shqiperi ... mos ke dashur te thuash qe "merrej" jo "merret" .... Ta siguroj qe jo... e nqs ndodh , eshte shume e rralle.

3. Si e justifikojne meshkujt njeri - tjetrin ... i shkreti petagog paska lekuren e dobet dhe nuk i duroka tundimeve ...

Keto jane budallalliqe , nqs do ishte njeri me dinjitet e karakter e ngelte ate goce dhe do vazhdonte punen e tij. Nuk eshte e para sa e fundit qe kerkon te ece perpara duhe joshur petagoget, por jo te gjitha ja arrijne. Njeres si ky nuk dine cdo te thote kulture, respekt dhe profesion .... !
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    po ti vite gjashte ca bohej mo

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    1. "Zogu" hiqe nga fjalori jot te pakten kur me drejtohesh mua ..

2. Nga qenke kaq i sigurte qe u marrka 10 ne Shqiperi ... mos ke dashur te thuash qe "merrej" jo "merret" .... Ta siguroj qe jo... e nqs ndodh , eshte shume e rralle.

3. Si e justifikojne meshkujt njeri - tjetrin ... i shkreti petagog paska lekuren e dobet dhe nuk i duroka tundimeve ...

Keto jane budallalliqe , nqs do ishte njeri me dinjitet e karakter e ngelte ate goce dhe do vazhdonte punen e tij. Nuk eshte e para sa e fundit qe kerkon te ece perpara duhe joshur petagoget, por jo te gjitha ja arrijne. Njeres si ky nuk dine cdo te thote kulture, respekt dhe profesion .... !
    1-Zogu

2-Merret

3-tenxherja-kapakun

Nuk ka budalleqe. Goca qe hapin shalet ka ne te gjithe boten ashtu si edhe ne shqiperi. Kur hapen shalet mashkulli dobesohet,qofte profesor apo Presidenti i USA.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    10-a ne universitet merret qe c'ke me ate pune vetem se duhet te keshe ca gram tru me shume se keto hotelieret. Nje profesor po nuk te pa pak vivace nuk ta ben kerkesen kot ne ere. Shumica jane pajtuar me kete provimin e fundit se nuk u kushton shume e mire i gjene,Shko ul....... e meso dhe nuk del si viktim idiote gazetave.
    Ky profesori mund te jete injorant por nga ana morale se profesionale nuk e di.

Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    kjo larte mesoka tere diten lume si prinderit qe e paskan

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    1-Zogu

2-Merret

3-tenxherja-kapakun

Nuk ka budalleqe. Goca qe hapin shalet ka ne te gjithe boten ashtu si edhe ne shqiperi. Kur hapen shalet mashkulli dobesohet,qofte profesor apo Presidenti i USA.
    1. Ndrysho fjalor

2. Po e the ti qe merret i ke vene vulen.

3. Mos eshte sapllaku-legenin ?!

Dmth sllogani eshte "Burrat joshen, por... s'kane faji "
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    10-a ne universitet merret qe c'ke me ate pune vetem se duhet te keshe ca gram tru me shume se keto hotelieret. Nje profesor po nuk te pa pak vivace nuk ta ben kerkesen kot ne ere. Shumica jane pajtuar me kete provimin e fundit se nuk u kushton shume e mire i gjene,Shko ul....... e meso dhe nuk del si viktim idiote gazetave.
    Ky profesori mund te jete injorant por nga ana morale se profesionale nuk e di.
    Goca me duket se je ne Itali ti ne mos gaboj apo te ngaterroj me dike tjeter ?!

Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Goca me duket se je ne Itali ti ne mos gaboj apo te ngaterroj me dike tjeter ?!
    E po pastaj???? S'ka shume vite qe e kam mbaruar universitetin ne shqiperi keshtu qe s'pranoj kundershtime se e njoh mire realtan aty.

Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    kjo larte mesoka tere diten lume si prinderit qe e paskan
    Po lume prinderit qe me kishin se keto gjera as i mendoja jo ti beja, ndersa sot jam prind vet.

Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    E po pastaj???? S'ka shume vite qe e kam mbaruar universitetin ne shqiperi keshtu qe s'pranoj kundershtime se e njoh mire realtan aty.
    lume si profesori qe te ka dhene provimin

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •