Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Post Thaçi i knaqur.. me "PROEUROPIANËT" e Millosheviçit..

Edhe pse keta proeuropianet e Hashimit.. na pren na vran dhe na perdhunuan cka kishim.. kete kryeministri yn i haroj... dhe filloj ti pershendet dhe te dergoj telegram urimi.. pro millosheviçave..!

"Thaçi mirëpret qeverinë proevropiane në Serbi

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi tha sot se krijimi i një qeverie proevropiane në Beograd do të jetë lajm i mirë për tërë rajonin.
    "Sa më afër të jetë Beogradi me Brukselin, aq më afër do të jenë edhe serbët e Kosovës me Prishtinën" tha Thaçi. Sipas tij, qeveria e Kosovës është e interesuar të integrojë serbët.

Në konferencën për Ballkanin që po zhvillohet në Bruksel, ai gjithashtu tha se ndarja e Kosovës është ideja më e rrezikshme.
    Në këtë konferencë po merrë pjesë edhe kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, i cili tha se Kosova është rast unik.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-07-2004
    Vendndodhja
    Jak' o dit' e uruar! Qe lint nga perendon, At' an' e ke ndritur, E ne pse na harron?
    Postime
    140
    Citim Postuar më parë nga niemand Lexo Postimin
    Edhe pse keta proeuropianet e Hashimit.. na pren na vran dhe na perdhunuan cka kishim.. kete kryeministri yn i haroj... dhe filloj ti pershendet dhe te dergoj telegram urimi.. pro millosheviçave..!

"Thaçi mirëpret qeverinë proevropiane në Serbi

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi tha sot se krijimi i një qeverie proevropiane në Beograd do të jetë lajm i mirë për tërë rajonin.
    "Sa më afër të jetë Beogradi me Brukselin, aq më afër do të jenë edhe serbët e Kosovës me Prishtinën" tha Thaçi. Sipas tij, qeveria e Kosovës është e interesuar të integrojë serbët.
    Avash, se Kryeministri i Kosoves nuk harroi e as nuk fali kend.

Sigurisht ce nje Qeveri pro-Europiane ne Beograd do te ishte me mire se sa nje Qeveri radikale Rusofile, per rajonin por edhe per Kosoven sepse sic deklaroi Hashim Thaci ne kryeqytetin shpirteror te te gjith Shqiptarve: Presim njohje zyrtare te pavarsise se Kosoves edhe nga Serbia .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •