Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pra fjala jote "Kryefamiljar" ka kuptim bosh e me kete i thash te gjitha.
    Ti si te gjitha grate, ske ca ben tjeter vetem derdellit kot.

Urte aty GRUA. SHHHH

Duhet te mesosh qe kur flet burri, qepe gojen.

Kapish?
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    qyqaaaaaaaaaaaaaa

u nxeh burri hahahahaha

Kur s'ia dilni ju burrat me llafe, thoni pusho e mos fol mo
    La vita č bella...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kot sjemi burra. Flasim pak, edhe njeher flasim.

Kshu qe pusho!! Donna.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin
    Une per vete mendoj qe jo sepse Meshkujt kane me shume autoritet ne nje lidhje.

Po ju cfar mendoni?
    burri eshte koka femra eshte qafa thote nje fjale e urte !!! e ndan dot koken edhe qafen kush eshte me e rendesishme ??? apo kush ka me shume autoritet ???
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    burri eshte koka femra eshte qafa thote nje fjale e urte !!! e ndan dot koken edhe qafen kush eshte me e rendesishme ??? apo kush ka me shume autoritet ???
    SaS mire e the kete punen e kokes e te qafes ti dhe une nje dite po i thosha nje shoku qe me krekosej se sa i rendesishem eshte mashkulli dhe i thashe: Mashkulli eshte vertet koka e shtepise, por gruaja eshte qafa, dhe nga rrotullohet qafa andej shkon dhe koka. Shoku tani ishte me i zgjuar se c'duhet dhe tha: Po mire, po qafes kush ja jep sinjalin qe te rrotullohet ne nje drejtim te caktuar? A nuk eshte koka?

Troc fare, nje lidhje nuk do jete kurre e barabarte. E rendesishme eshte qe te dy ta kuptojne njeri-tjetrin dhe te tolerojne. Nje grua e zgjuar e ben burrin e saj te ndihet tamam si kryefamiljar me autoritet edhe kur ne fakt ai nuk vendos per asgje pa u konsultuar me te. E keqja eshte se kur nje mashkull tregohet shume "i kuptueshem" dhe "i bindur", shume femra e marrin kete per dobesi. Dmth, meshkujt e shkrete are screwed either way.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Te barabarte?

Absolutisht qe jo. Nuk mund te pranoj kurresesi qe mashkulli te kete komanden ne lidhjen tone. Ai te shkoje te punoje aty edhe ta mbylli squpin se ka 1000 here me te mire se ai edhe po te dua ja bej naften e te shkoje te perfundoje me shushkat e shalethara po te doje.

Mashkulli do e kete te qarte qe ne takimin e pare nese eshte ne gjendje te me perballoje apo jo. Po lejokam une nje cope riprodhuesi te me beje dengla...ho ho ho ho ho!! Nje mekanik qe kerkon te behet kryeminister, sa i lezetshem ky tipi.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sa Kot : 27-06-2008 mė 02:55
    As qe du me dit!

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anėtarėsuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    Ka mashkulli me autoritet???????????' Per ke kategori po flet per ata qe u thone femrave"viktima"bej c'fare te them une ose mos shiko andej se te lash dhe te shtroj ne dru???
    Ne mardhenien time s'ka autoritar,s'ka frikacak por vetem barazi,dashuri respekt.
    Qe partneri me jep siguri nuk i jep atij te drejten e autoritarit.
    Jam dakort me mendimin tend se ajo mund te jete eksperienca jote ne nje lidhje.Une
    per vete kam eksperienca te tjera se jam mesuar qe ajo te bej gjithmon ate qe them une prandaj e quaj veten me me shume autoritet
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga AnGeL_DeViL Lexo Postimin
    Jam dakort me mendimin tend se ajo mund te jete eksperienca jote ne nje lidhje.Une
    per vete kam eksperienca te tjera se jam mesuar qe ajo te bej gjithmon ate qe them une prandaj e quaj veten me me shume autoritet
    Se ke gjetur shesh e bene pershesh hallall ta kesh,por mos na fut te gjitheve ne nje thes se ka meshkuj(si puna burrit tim)qe ne lidhje gezojne gjera me me vlere se autoriteti. Me fal si quhet e dashura jote Tana apo Marigo?

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Nqs nuk ka respekt ne cift nuk ka aq barazi .

Burri eshte shtylla e shtepise, po e vertete ... por nuk i jep te drejten te urdheroje e te e te kerkojne qe fjala e tij te jete ligj ....
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 13:43
  3. Tė dhėnat fosile hedhin poshtė evolucionin
    Nga monarku nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  4. Bashkim Gazidede prononcohet nė media pėr ish-detyrėn si kreu i SHIK
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •