Kristianet ne kohet e sotme (sidomos katoliket po dhe derrat e kuq ortodokse) pohojne se bibla nuk duhet marre literalisht po me interpretim figurativ. Ngaqe nuk sqaronin dot gjithe budalliqet qe kishte libri se qeshnin njerezit. Ok 1500 vjet vrasje, therje e djegie se u merrte literalisht ska problem, i fshijme me gome, tani mas 1500 vjetesh ndryshon e verteta.
kjo ka lidhje dhe me kete shkrimin e riut ktu
desha t'i pys kristianet ne pergjithesi, nqs nuk merret literalisht bibla une mund ta interpretoj psh qe Jezusi eshte Satani dhe te ndjek Satanin po akoma te quhem kristian apo jo? Ose te mos ta pranoj Jezusin si shpetimtar po te besoj ke Muhamedi dhe ke allahu dhe akoma te quhem kristian apo jo sepse interpretoj se Jezusi nuk do qe metermend une ta ndjek, po eshte duke me testuar. si e shpjegojne joliteralistet kte? a mund te jem un ateist jokristian po kristian? perderisa varet nga interpretimi jo nga ca shkruan libripsh emri i Jezusit nuk eshte Jezus por Gay Guy bie fjala, se une e interpretoj se bibla donte te thoshte se Jezusi ishte ēun i lumtur, jo se e kishte metermend emrin Jezus..
- pa u ofendu, si eshte puna megjithmen?
Krijoni Kontakt