Mundohuni te pershkruani nje moment vetem ne dhomen tuaj.!!
Ketu nuk po flas vetem per ate qe ndieni por dhe te flisni dhe me shume per formaat apo menyurat se si rini ne nje moment Meditimi , Qetesie , Shperqendrimi Etc.
Mundohuni te pershkruani nje moment vetem ne dhomen tuaj.!!
Ketu nuk po flas vetem per ate qe ndieni por dhe te flisni dhe me shume per formaat apo menyurat se si rini ne nje moment Meditimi , Qetesie , Shperqendrimi Etc.
skerdigodo@hotmail.com
Sa here me behet te le gjithcka pas edhe te arratisem, ndalem te dhoma ime me pare e bej vendin erresire, kenge te qeta ne sfond me nje volum minimal, tavlla e duhanit afer krevatit, shishja e veres poshte.. Kte bej sa her kam qejf te distancohem totalisht nga bota qe me rrethon. Aty jam vetem un edhe mendimet e mia, asgje tjeter. Rri aty pi nja 2 shishe vere, ja fus gjumit, edhe zgjohem te nesermen, i fresket fare!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
pa na thuj cik ti nje moment tendin....
...un fatkeqsisht e ndaj dhomen me motren edhe relaxin mund ta harroj, si mbyllet goja keti njeriu.![]()
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
RELAX???
Ul grilat e dritares, fik driten, fik celularin, heq telefonin e shpis nga fisha, vej ne sfond kenget qe me pelqejn, pi noi pije relaxuese......
kjo pytja mor lol, po me duket sikur esht per ata qe jan 17 vjeq, andaj s'po di c'te them
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
po mor lol, pyetja esht krjet, heshtje.
Te gjith e dim, se c'esht meditimi, andaj s'po di si ta pershkuaj..
hmmmmm , ndodhe qe e kam keqkuptuar pak pyetjen, sepse eshte: Mundohuni
..........
zakonisht kur jam nervoz shume, shtrihem, perqendroj syt' ne nje pike te vetme, ne heshtje te plotė.
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
hahhahha shyqyr qe e kuptove, megjithse me mir von se kurre.lol
Relax interestorant paske!!hahhahah
cka tu duka komik , suada![]()
ne nje dhome ne erresire totale, ne heshtje totale dhe e shtrire.
le gjithe boten jasht dhe gjendem vetem une me veten time
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt