A flini gjum ne dreke.?
Si mendoni a i ben mire ai shendetit apo e demton..?
Po
Jo
Rralle here kur jam i/e lodhur
A flini gjum ne dreke.?
Si mendoni a i ben mire ai shendetit apo e demton..?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Shume rralle kur jame super i lodhur 15 here mund te kem flejtur gjithsej ne jeten time...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une nuk e kam zakon te fle gjate drekes pershkak te orarit te zene dhe aktiviteteve por ndonjiher edhe me mer malli per gjumin e drekes.
Tju tregoj drejt 1 ore me fjet ne drek te lodh gjith diten ndihem i keputur dhe gjith diten me flihet gjumi i drekes nuk eshte i mire, por ndonjiher edhe ndohmon vecanrisht ne kur koha eshte me shi of of of![]()
Mia San Mia
Po, fle.
Me rigjeneron dhe me jep nje pamje te fresket per mbasdreke. Ndersa ata qe s'flene me duken si me te konsumuar ne gjysmen e dyte te dites, i shifet qe nga ngjyra e fytyres.
As qe du me dit!
Gjumi drekes zakonisht per shumicen eshte shlodhes per mua e kunderta ;ma bene koken daulle.
Po si doktoreshe qe je e mora seriozisht, mos u tall me popullin e thjeshte dhe injorant ti.
Nuk ka lidhje me endrrat e keqe jo, as me te fjeturin mire, eshte diēka psikologjike. Ajo frika qe them nuk eshte si frika nga erresira apo si mund te imagjinosh ti, por nuk di si ta shpjegoj...
Krijoni Kontakt