cik si pergjumesh me dukesh te fotoja mua......po prap flamuri nga mbrapa esh shum i bukur :P.....bej shaka se edhe ti shum i mir je...muah
cik si pergjumesh me dukesh te fotoja mua......po prap flamuri nga mbrapa esh shum i bukur :P.....bej shaka se edhe ti shum i mir je...muah
:@ff I LUV EVERYONE :@ff
Falemnderit pėr komplimentin GABELJA3, i pėrgjumur jo, po pak i lodhur jam nė fofto...khikhikhi
pėrshėndetje....
Liria nuk dhurohet, ajo me gjak fitohet.
pershendetje vella!!!!!!
:^engjello "Kur tė vdesim ,tė gjithe do tė shkojmė nė parajsė ,
sepse nė ferr kemi qėnė! " :^engjell1
falemnderit shumė, gjithashtu pėrshėndetje edhe pėr ty angel_boy....
Flemnderit pėr fjalėn e ngrohtė "vėlla", vėllau im...
mire se erdhe ja kalofshe sa me mire
Me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
Mire se erdhe ..............nice pic............
I wrote your name in the sky,
but the wind blew it away.
I wrote your name in the sand,
but the waves washed it away.
I wrote your name in my heart,
and forever it will stay.
he mo vella se do ja kaloshe mire ketu
me respekt Blerimi
I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!
plumb ishe e plumb mbete.po plumbi do plumb.harroi ato kohra kur skishim buke e hanim morra.
mirseerdhe ne forum dhe te uroj edhe ty si gjithe te tjeret te kerkosh nuse e jo kallash.
wish u all the best.
live and let the others live.
Blerim London, falemnderit shumė, shpresoj edhe unė se do ia kalojmė sa mė mirė...
Kukes_girl, mirė se u gjej, sa mė ka marė malli pė Kukėsin, kam do mbresa nga Kukėsi, falemnderit qė ke pėlqyer Foton
O gent_vlonjati, e ke qėlluar se plumbi do plumb, por mos haro se unė jam duke kėrkuar nuse e jo kallash....HaHaHaHaHa Kallashin e kam lėnė mėnjanė, e kur tė vijė koha prap do kėndoj edhe kallashi....tani jemi nė forum, e pėr kallasha nuk ka vend...heheheh Tė pershendes ty dhe te gjithe te tjeret...kalofshi sa mė mirė....
Pėrshėndetje...
I wish all the best to u too
Krijoni Kontakt