Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Pasioni për shkencën Maska e rm_renald
    Anëtarësuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Question Si të konvertoj C++ në Symbian?

*!kovertoj por konvertoj

Pershendetje! Kam nje celular NOKIA 6600 e cila ka te integruar Symbian S60 2.0. A ka ndonje prgram qe kodin e shkruar ne C++ ta ktheje ne Symbian. Te faqja e Nokias ishte nje program i quajtur S60 SDK por ishte . . . . . . . . . . . . . . . ???

Nese dini dicka . . . . . . . . . . . .
    Ndryshuar për herë të fundit nga rm_renald : 09-08-2008 më 12:13

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk dua te dukem arrogant apo mendjemadh por perpara se te beni pyetje te pakuptimta se si te "konvertohet" C++ ne Symbian me pare do benit mire te mesoni se çfare eshte Symbian dhe çfare eshte C++.
    Me C++ mund te programosh per Sistemin Operativ Symbian, por nuk eshte saktesisht e njejta gje si te programosh ne C++ per Windows apo OS e familjes Unix. Megjithate thjesht pyetja shume palidhje tregon se nuk je gati te programosh me C++ per Symbian.
    Meso njehere bazat perpara se te kerkosh ti futesh gjerave me komplekse.

Anëtarësuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk dua te dukem arrogant apo mendjemadh por perpara se te beni pyetje te pakuptimta se si te "konvertohet" C++ ne Symbian me pare do benit mire te mesoni se çfare eshte Symbian dhe çfare eshte C++.
    Me C++ mund te programosh per Sistemin Operativ Symbian, por nuk eshte saktesisht e njejta gje si te programosh ne C++ per Windows apo OS e familjes Unix. Megjithate thjesht pyetja shume palidhje tregon se nuk je gati te programosh me C++ per Symbian.
    Meso njehere bazat perpara se te kerkosh ti futesh gjerave me komplekse.

xfiles! Po ta vesh re pyetjen nuk kerkova ndihme ca eshte c++ apo symbian. Thjesht kodin e shkruar ne C++ ta pershtase ne Symbian sic ka konvertues Java > C++ etj. Keshtu qe pergjigja jote ishte me palidhje sesa pyetja ime qe ishte mjaft e qarte . . .

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Per programimin e programeve per Nokia seria 60 ne Symbian zakonisht perdoret Python S60. Gjithesesi hidhi nje sy kesaj faqes se ndoshta te ndihmon.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Redmond, WA, USA
    Postime
    181
    Citim Postuar më parë nga rm_renald Lexo Postimin
    *!kovertoj por konvertoj

Pershendetje! Kam nje celular NOKIA 6600 e cila ka te integruar Symbian S60 2.0. A ka ndonje prgram qe kodin e shkruar ne C++ ta ktheje ne Symbian. Te faqja e Nokias ishte nje program i quajtur S60 SDK por ishte . . . . . . . . . . . . . . . ???

Nese dini dicka . . . . . . . . . . . .
    Ti kërkon C++ compiler për Sumbian S60?
    Lexo këtu: http://www.forum.nokia.com/main/resources/technologies/symbian/quickstart.html

//Agroni

Anëtarësuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Smile

Faleminderit Muahh dhe Agron!

Tema të Ngjashme

1. Nokia merr kredit për zhvillimin e Symbian
    Nga argjenddre në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-02-2009, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •