Shume,si numeroj dot.
Pak,ne varesi te situates.
Apak,eshte e pamoralshme.
Pak ne varesi te situatesolleyes.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
po domosdo genjeshtrat jan per njerzit, kush me pak e kush me shum
ALBANIAN^POWER
Vetem genjeshtra "te bardha" per te dale nga situata. Madje edhe ato vetem ne ate raste kur eshte e nevojshme.
Genjeshtrat i urrej,sidomos kur behen per qellim te keq.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Vetem kur duhet, si e tha dhe [Perla], per te dale nga situata apo per te mire zakonisht qe nuk demtojne njeri.
Une votova ate shume. Per cudi qenkam i pari.
Imagjino tani te gjithe ata qe genjejne shume edhe nuk e thone.
Kjo i bind te besojne edhe vete ato qe genjejne, si te verteta... praktikisht genjeshtare patologjike
Ngaqe puna eshte e ngarkuar pak... me duhet ti shtyj gjerat qe ngelen me justifikime ... kjo eshte arsyeja qe nuk i numeroj dot sa here genjej ne dite.
Genjeshtren e kam shume inat po kur eshte dashur ndonjehere dhe kam genjyer.
Nganjehere me vjen cudi per kurajon qe marrin njerezit te genjejne edhe pse E DIJNE qe kane genjyer dhe te bejne te mendosh qe me te vertete nuk po te genjejne. :P
Ja dhe nje nga fenomenet qe dallon njeriun nga qeniet e tjera.
Genjeshtrat nese perdoren per diēka pozitive jo vetem qe nuk bejne dem por zbusin marredheniet dhe shpeshhere menjanojne konflikte te panevojshme.
Si perfundim duhet thene qe: Ne jete, nese te duhet te genjesh per nje qellim te mire, beje, por kurrsesi mos u bej rob i genjeshtrave te tua.
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt