Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 09-05-2009 mė 17:17
Really Dude... Get A Life!!!
Diana ,komplimente per temen me pelqeu
Vlersimi dhe sakrifica per njeriun qe do ,s ka ligje vjen natyrshem nga kultura dhe nga disiplina qe ti ke kultivuar per veten tende ne radhe te pare ,
Eshte gje e bukur kur i jep dashurise tende vleren qe ka .
Dija eshte Pushtet
Pershendetje ANA
do doja shume qe te komunikonim bashke ne facebook nese ke ndonje adrese (mund te ma degosh te adresat private dhe te te ftoj te miqte - varet dhe ca moshe je)
Nejse ne lidhje me temen kam kete mendim (nuk eshte thenie e imja por e gjetur)
"Kur ti je i vetėm me nje vajze dhe ajo dėshiron te putheni, ajo do te beje kontakt sysh dhe pastaj do te ngul vėshtrimin per pak kohe poshte buzeve te tua. Ajo pastaj do ti ēoje syte lart drejt tuajave dhe do te buzeqesh me thjeshtesi. Ajo ndoshta nuk do te jete vertet e qarte per kete, keshtu qe ti duhet ta kėrkosh ate pa qene i mistershem."
Prandaj vajza nenani nje shenje qe tju japim ne nje puthje. keto jane jo "ligje" por "instikte"
Me Idiotia qe ndonjehere eshte shkruajtur per dashurine apo varet nga llogjika e ftohte???Perse???
Sepse:kshune duaje,dashuro me zemer po te duash(apo me masivitet),por mos bjer ne nje nivel qe te harrosh vetveten????Pra n.q.se per tjetrin jep gjithshka,pra s'ke nivel???Por jeta eshte e tille(tamam) qe minjte e djeshem na ja bere MACOKER sot.
Pra pashaport te huaj ne xhep,dhe bejme moral dinarik...
Te pakten dashuria nuk njeh shkresurina,ne leter te pakten....se ndjehet.
Se ne ose neve ose at(y)ave e shfrytezojme per egon une(tone),ke plotesisht te drejte.
Eshte njerzore te kerkosh te marresh nje fare % te asaj qe jep ,se nuk ka kuptim.
Ne nje postim lexova (nuk me kujtohet se ku) ,njeri shprehu nje mendim te tij.
-Ka akoma femra budallaqe qe dashurohen me njerez si une.
Per mua nuk ka femra budallaqe ,por femra te dashuruara......
Ka dy lloje dashurish
Dashuria vetesafkrifikim,je i dashuruar dhe ben gjithcka per ta ber te lumtur tjetirn ,pa marre parasysh te don apo jo.
Dashuri ne tere kuptimin e fjales ,lumturi reciproke,vetesakrifikim reciproke.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt