Close

Rezultati i Sondazhit: Kush kalon ne finalen e madhe?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Spanja

28 59.57%
  • Rusia

19 40.43%
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 90
    Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830
    Citim Postuar më parë nga malo666 Lexo Postimin
    bravo muahh, mos harro te besh te njejten gje ne finale. Rusia e meriton kampionatin se na ofroj spektakel.

pas eleminimit te Italise, "mother Germany" siq po i quani disa nga ju nuk do te leshoj rastin per titull kampion.mendoj se jane favorit absolut tanime!

Be the change you want to see in the world!

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Ju e keni pare qe as spanj nuke donte te fitoje ndaj italise qe te ballafaqohej me ruset mirepo rastesishte apo edhe me qllim italiane e humben lojen edhe keta me te njejtin qellim qe te mos ndeshen me rusine, .....

Ne grup ishte Spanja me Rusin !? Vallaj frik e modhe shume per Spanjollet. Mos postoni ne oret e vona te nates kur jeni tap sepse kur te gdhihet do beheni pishman.

Ribery sdiskutohet fare ajo qe ke then

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga malo666 Lexo Postimin
    Gjithashtu, shpirti rus eshte njeqind here me vital se ai spanjoll, sepse nuk ka nevoj per mercenar braziliane ne skuader, prandaj dhe do beje tifo per to. Poshte mercenarizmi!
    hahahaha ooo ti shoku malo mos shiko merceranizmin brazilian te spanja po shif ate Kamoranezin tat qe s'e pranoi Argjentina dhe e ndriti Italine fare, ne 4 ndeshje 4 topa preku. Duam s'duam ne qe te dy bejme tifo per ekipe me mercenare brenda keshtu qe para se te gjykosh mercenaret e te tjereve shif mercenaret e tu se te pakten keta te spanjes arriten nje shkalle me larte se ju bashke me mercenaret e mi gjermane

Tek ndeshja Rusi - Spanje eshte e garantuar vetem spektakli per te tjerat fitofte ekipi me i miri ne fushe. Se Spanja fitoi ne ndeshjen e pare me Rusine nuk eshte e thene se do fitoje serisht. Une personalisht jam pro Spanja, por te jem realiste eshte pak me teper pretendente Rusia per ato qe kam thene ne postimet me lart.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    o ti shoku gatuso ndryshoje pak fjalorin po pati mundesi se tek te gjitha postimet qe ben çdo ekip ia fut i here duart ekipit tjeter
    O te marte e mira ty me se më rrezove nga karrigja me te qeshur lol...Axaxaxxaaxaxa sa e keqe qe je...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Spanja nuk e ka lojen e bukur aq sa e ka Rusia. Kta te fundit bejn aq shum aksione per gol, sa me ne fund arrijne te shenojne ndonje. Por mos harrojme se Spanja e ngordhi Rusine 4-1 ne ndeshjet e grupit... kshu qe mos e nxirrni Rusine finaliste te parakohshme
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    camonaresi nuk eshte mercenar
    eshte italian i lindur ne argjentine, si derosi qe eshte lindur ne amerike.
    keto nuk jane mercenar sepse kane gjak italian. ti shiko francen qe nga 11 lojtar vetem 3 jane francez. ksaj i them mercenarizem une, te perfaqesohet nje ekip europjane nga afrikanet.

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Mendoj qe Spanjollet do te kalojne ne Finale.
    Mbase Ruset bejne nje loje te mire por & Spanjollet me pelqejne me shum.

Fitofte me i mire
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Gjithashtu, shpirti rus eshte njeqind here me vital se ai spanjoll, sepse nuk ka nevoj per mercenar braziliane ne skuader, prandaj dhe do beje tifo per to. Poshte mercenarizmi!

Malo, te shkrin ti lol. Po ruset nga e mercenarizuan koken e ekipit?! Trajnerin?! Falendero Zotin qe Guska eshte hollandez. Keshtu duhet te fillojne fjalite e tua per Rusine, meqe Italia ka marre valixhet lool.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 25-06-2008 më 18:00

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Me duket kalon Rusi ketu. Po paten mushkerite qe paten me Suedine e me Hollanden per Spanjen nuk ka shpresa. Po edhe Spanja eshte mjaft mire. Do kete ndeshje te bukur me siguri.

Nje Gjermani-Rusi , Perendim-Lindje sdo ishte keq si finale europiani.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anëtarësuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    po golat nuk i ben trajneri, as fanellen nuk e vesh ai. trajneri nuk perfaqeson rusine a te e bejne lojtaret. ku jane lojtaret francez tek franca? te isha francez do veshja c'do fanell pervec asaj me gjel.

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Serenata dhe Këngë Korçare
    Nga Fiori në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 19-01-2021, 11:31
  2. Votoni qe Spanja ta njoh pavarsine e Kosoves
    Nga jetmirmorina në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 12:30
  3. Spanja kampione e Botës në basketboll
    Nga Ilove_INTER në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 16:37
  4. Spanja - FRANCA (1:3)
    Nga km92 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 28-06-2006, 05:20
  5. Grupi H - Spanja Ukraina ,Tunizi ,Arabi Saudite !
    Nga inter_forever në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 20-06-2006, 06:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •