Close
Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 141
    yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    ALBA_MAUSI, thua se i perkthente tekstet e teorise se dhenies se patent-shoferit, e ne mes e futen Llaven me tufe kaprojsh???

Cfare lidhje ka kjo me patent-shoferin?

ASD

P.S. Po pres me padurim te mi tregosh ato, jo vetem te mi tregosh, por edhe ta dokumentosh se nga cilat fjale serbe vijne.

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    ALBA_MAUSI, thua se i perkthente tekstet e teorise se dhenies se patent-shoferit, e ne mes e futen Llaven me tufe kaprojsh???

Cfare lidhje ka kjo me patent-shoferin?

ASD

P.S. Po pres me padurim te mi tregosh ato, jo vetem te mi tregosh, por edhe ta dokumentosh se nga cilat fjale serbe vijne.

i/e regjistruar Maska e Zanė Kosove
    Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Postuar mė parė nga ALBA_MAUSI
    Zane kosove,per cfar arsye qenke neveritur,sepse ne thame realitetin,dhe realiteti keshtu eshte,sic e tregojn me siper,vete kosovaret e pohojn me gojen e tyre se ju rinia e Shqiperise jan me te zgjuar se rinia e Kosoves,dhe ky eshte vertet realiteti,dhe nje gje,me kujtohet nje perkthim i nje kosovari,qe kishte perkthyer tekstet e teoris per dhenien e patentes se shoferit,qe ne gjermani u mbante me i miri si perkthyes,c'te shikoje e kishte perzier shqipen me gjuhe serbe,u habita si ka mundesi????
    rinia e Shqipėrise mė tė mprehtė nė komunikim mirepo jo ne njerėzi, edhe une zonjush te flase nga REALITETI! Gjithėmon pytem jeni Kosovare apo Shqiptare kur tregoj se KOSOVARE gjithemon marre pergjigjen:falė zotit, munde te flase lireshem dhe jam e lodhur nga keto fraza: kam debulese per Kosovaret, juve jeni me nacionaliste, patriot, jeni per njeri tjetrin, kam respekt per Kosovaret, kam mbajte ne shtepi Kosovare etc...

po zonje llava serbe e perdorim, po e din ti zonjush sa fjalet greke e italiane kane zane vend ne te folmen shqipe ne Shqipri;

nje duhet ta dini se jemi me te njerezishėm nė ēdo aspekt, gjej nje Kosovare qe therret Socialin dhe lajmeron se fqiu punon apo plot te bera tjera, me mire kjo "inteligjence" e pakte qe kemi por sensin NJERI gjen ne neve!

*pafshim!
    Zanė Kosove

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Ja po ta coj nje perkthim te cilen mezi e gjeta se jan 3000pyetje
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    e nderuar, fjalen llavė/a e kam lexuar edhe ne fjalorin e shkrimtarėve dhe gazetarėve shqiptare dhe se jam mė se e sigurte se kjo fjalė gjindet edhe nė fjalorin E shqipes sė sotme.

Llav/ė/a/at- tufė ujqėrish etc.

Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    mmmmmmmm nuk e paska mar qenka e madhe po po mundohem ta zvogloj,Zana e malit po me vjen keq qe paske shume neveri per Shqiptaret,por mos haro nje fjal popullore (pyll pa derra nuk ka)se dhe kosovar ka sa te duash qe bejn te njejtat idjotizma si dhe Shqipetaret,por do te thoja qe mos harrro vitet 90 kur ne ishim ne kulmin e fukarallikut,dhe ne Shqipri plasen Kosovaret duke mashtruar vajza 14 15 vjecare ,qe kjo ishte gjeja me e ndyre qe kan perdorur Kosovaret ne ate kohe ke ne ,kemi shume histori mos i harro keto gjera,dhe e dyta dhe kosovaret na kan spiunuar ne boll ne diaspor sa nuk ka ku te shkoje,por une nuk mund ti them gjthe popullit qe jane te ndyre dhe ti fus me nje thes.ok Dhe kjo teme esht hapur me sa di une Se ku jane ndryshimet ndermjet rinis Kosovare dhe asaj Shqiptare,dhe une thash qe rinia jon ,esht me e zgjuar se ajo e kosoves,dhe kete nuk e thash per pune inati, por sepse ashtu e kam vertetuar une ketu ne diaspor,duke jetuar me kosovaret,ndoshta ju mund te jeni te zgjuar qe flisni ketu ne forum,dhe sa per gjuhen mund te jete e vertet qe krahina e jugut mund te kete disa fjal greke ne perdorim por jo ne perkthim,ndersa per tu mar vesh me nje kosovar them se 70 %flet shqip dhe 30 %serbisht,dhe mua nuk me vjen mir per kete,me vjen shume keq,sepse une e di se si i keni pasur kushtet per tu shkolluar,por mua me vjen nje gje keq sepse ju nuk tregoni realitetin sic eshte por e spekulloni duke na fyer neve dhe duke ngritur vendin tuaj,Ne jemi te gjithe Shqiptar nje komb nje gjuhe nje race nje flamur kemi.Se dhe vllezerit qe jane te nje nene nuk jane njesoj nuk kan nje ide vllai me vlla per kete duhesh te bindesh,besoj se je e qarte per kete. Me respekt Alba_Mausi
    .

Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Shume e nderuar Alba,

ta thot motra yte se asgje nuk spekulova, mirepo per arsye te konfidences se une do sillja plot argumente qe edhe vete do habiteshe!
    Sa rini shqiptare morret rruget e botes dhe kapte statuset si Kosovare, kesaj i thua shkathtesi?
    Ndihmova nje te re nga Tirana ne vitin 1998, ishte marre me shume pune te ndyera ne Gjermani, dhe u paraqit Kosovare ku edhe u pranua para meje si Kosovare e vertet, dhe kur ne ato kohera e tere bota u trishtua nga masakrat qe u benin ne Kosove, eh dynjallek tregoheshin kufomat e familjes Jashari, ajo qeshej dhe thoshte duke ju drejtuar nje Korcare shife, shife kane linde si shtaze e shtaze po vdesin!!!!!!!
    Ndersa sa i perket asaj qe thua Kosovaret erdhen dhe mashtruan vajzat e reja shqiptare, po ti a harrove moter e dashur qe ta them me plot sinqeritet se ndiej dhimbje per ato, ato u trafikuan edhe nga vete vellezerit, burrat, baballaret e tyre!
    Pse nuk flitni kurre per greket e italianet qe moren me qindra vajza te reja dhe mbushen bordelet e tyre me femra shqiptare!

Flitni, me nje ultesi dhe urrejtje ndaj Kosovareve edhe pse paraqiteni ne shkallen kinse dallimit!

Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    E nderuara Zanene e di te gjithe historin ,ndoshta jam me moshe e vogel ,por jam shume e zgjuar, lexoj gazetat, lajmet nat e dit televizorin e mbaj sa ke Shqipria sa ke Kosova; dhe i kuptoj te gjitha gjerat qe ndodhin si ne fillim dhe tani ne fund,por ti rin vete ne Gjermani dhe duhet ti dish shume gjera si per shqiptaret ashtu dhe per kosovaret se si jan sjell ketu ne megim,dhe une nuk e mohoj as se kam mohuar por perkundrazi e kam mallkuar ate gje qe bejn shqiptaret tek motrat e tyre dhe per kete kam krijuar dhe poezi,dhe kam diskutuar shume,por mir tha njeri ne forum,qe ne lehim kot se asgje nuk nxjerim ne drit ketu,ne dore e ka gjithkush te permirsoj veten,dhe kryesorja eshte qeveria,qe tu hapi njerezve vende pune qe mos te meren me korrupsjon,ti krijojn standartin e jeteses,sepse ne shqiperi nuk ka standart jetese,standarti aty eshte 1 me 10,une po te jap ketu disa linke ku mund te shohesh idet e mija. me respekt Alba_Mausi
    [http://www.forumishqiptar.com/forumd...&threadid=6097
    .

Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    .

Anėtarėsuar
    04-01-2003
    Postime
    157
    Alba,

shtrirja e fjaleve t'mija nuk te perfshinte vetem tya, kapa emrin tende si nje nga ato/a!

mirekuptim!
    Zanė Kosove

Faqja 6 prej 15 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kosova nė udhėkryq
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •