2 femije ,vetem te mos jene grindavece,pra te mos i ngjajne mamase.
2 femije ,vetem te mos jene grindavece,pra te mos i ngjajne mamase.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
ehhh mamat e shkreta, vuajne tere jeten dhe i bejne dhe grindavece ne fund ne vend ti falenderojne
Anyway 3 femij eshte super fare 1 djale te math & 2 vajza
Alda.
une dua te bej nje 10looool bej shak mos ma merni me verte mo.
se vetem 2 do doja nje cun dhe nje goce mundesisht te jene binjake![]()
Une jam Puro shqipetare
me mua nuk te ecen fare!!
edhe mua do te me pelqente
binjak femijet e mij
se nuk do te lodhet me gruaja ime te beje vemije :P![]()
® E...s1 ®
Kam qejf 4, dy vajza e dy djem. Ne kte menyre c'do femi ka presencen e nenes, babait, motres dhe vllait. Por edhe 3 edhe 5 nuk eshte keq. Pra te pakten 3 dhe e shumta 5.
P.s mos flisni kot kur thoni se femite jane pergjegjesi e ku e di une. Femise i duhet vemendje dhe dashuri. Kto jane dy elementet kryesore qe sjellin ne jete nje njeri 'te mire'.
Per mendimin tim, ata qe bejne pak femi, e bejne kte gje sepse nuk kane dashurine, dhe preokupimin, dmth vemendjen e duhur per te pasur me shume. Pra kane objektive te tjere ne jete. Psh kariera e ku e m'the t'thashe. Por ky eshte vetem mendimi im.
Te paren e dua vajze. Me pak fat do dal bjonde me sy bojqielli dhe do ta bej sa me shume te llastuar. Qe kur une te ulem me gruan time ne divan, ajo te vij e te ulet ne mes si njeli i vogel e te kerkoj vemendjen tone te plote.
Ok, po pushoj tani se emocionet po me marrin persiper!
be good
1 eshte pak , 3 jane shume , numrin qe do doja gjejeni vete![]()
...
ASNJE mo!
Kush i do ata neper kembe nje here? LoL!
Pfff... merr 3 sekonda te mbyllsh deren e gjumit, por ne ato momente 3 sekonda eshte SHUME!
Sa te dalin te jene. Vetem te jene te shendetshem dhe te jene mire. S'dua te kem aq shume sa mos paguaj dot per shkollen e tyre.
Cili prind thote "He, se do fitojne burse!" eshte i cmendur vertet te mbeshtetet aty.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
lejla prinderit e mi vuajten ne fillim se kishin pese vajza po tani qe jemi ne universitet te gjitha po ben qe tani llogarin se sa do i japin.. thon duam ate duam kete ju rritem tani eshte rradha juaj te na mbani .. prinderve te mi i duket tani vetja me me fat nga gjith prinderit e tjere tani qe u rritem.Postuar mė parė nga Leila
ASNJE mo!
Kush i do ata neper kembe nje here? LoL!
Pfff... merr 3 sekonda te mbyllsh deren e gjumit, por ne ato momente 3 sekonda eshte SHUME!
Sa te dalin te jene. Vetem te jene te shendetshem dhe te jene mire. S'dua te kem aq shume sa mos paguaj dot per shkollen e tyre.
Cili prind thote "He, se do fitojne burse!" eshte i cmendur vertet te mbeshtetet aty.
Be yourself and you will always be in fashion.
dhe mua prandaj me pelqen me shume dy femije menjehere e vuan vetem njeherePostuar mė parė nga mykonian_1
edhe mua do te me pelqente
binjak femijet e mij
se nuk do te lodhet me gruaja ime te beje vemije :P![]()
![]()
Be yourself and you will always be in fashion.
REINA ,nje pyetje kisha une ?
Po mire po une qe du'a shume femij kushe do me marri ? se te gjitha vajzat ketu thon , dy ,nje,
[size=0.5]Kure te marresh veshe se une kame vdekur ti mos qaj ,kur te vizitosh varrin tim mos u trishto kur te them se ti ke faj....
Sot ti s'je me ketu
DHe qielli nuk eshte me blu ,
Dielli eshte zhdukur bashke me ty ,
Une ndiej lotet qe me mlidhen ne sy ,
Kuptoj se vetmia te shkaterron me Shume se dashuria,
Fundos koken nen jestekun tend dhe me dukesh ne c'do kend ,
Shoh mekatet qe me bien c'do dit ,
Kaluam bashke puthuajse nje vit ,
Duke menduar se nuk do na ndante asgje ,derisa erdhi e sotmja ti nuk je me.
E tani qe me nuk te shoh ,
DHe trupi yt me nuk me ngroh,
Pres ringjalljen e ndienjave te mia ,
pres te me vi serisht dashuria.[/size]
Krijoni Kontakt