Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 95
    ~*PlaYfuLl*~*Pr|nCeS*~ Maska e Vo|i
    Anėtarėsuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Analulu:)
    Postime
    108
    Tani per tani eshte shpejt per te krijuar nje familje. Me then te drejte familja eshte shume e veshtire per tu mbajtur ka shume kerkesa dhe shume shume halle por nga ana tjeter eshte gjeja me e shenjete per njeriun. Femija eshte gezim i jetes edhe pse ne te ardhmen do kene probleme dhe do ta plasin koken sic po ja plasim ne prinderve tani eshte kenaqesia me e madhe kur i shef duke u ritur , duke then fjalen e pare e plot gjera te tjera. Jeta ka plot te papritura nuk duhet te mendojme shume cdo bejme se sot je neser ehe kushedi ku perfundon keshtu qe shpresoj ta ari ate dite ku dhe une te krijoj familjen time.
    Te Dua Ty
    ndoshta eshte e kot
    Por si loti ne sy
    nuk te largoj dot
    Por do jete shume vone
    s'ke per te me takuar mua
    Edhe pse ende do te Dua.
    :^xhan

...... Maska e ELSA_18
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga Reina Lexo Postimin
    Do doja te mesoja sa e rendesishme eshte per ju anetare te kini femije dhe nqf pergjigjja eshte po, sa do deshironit te kishit? Per mua femijet kan shume rendesi dhe i dua shume fare. Mendoj se kur te jem ready te kem femije do dua mbi pes lol, dua ti kem neper kemb me te shumten e kohes . me shume vajza se sa djem.

Do te deshiroja te pergjigjen dhe djemt dhe vajzat.
    UN SMENDOJ SE DO TI DUASH 5 ME TE VERTETE SE TE KESH FEMIJE NUK ESHTE PUNE E LEHTE.DO TE NDRYSHOSH MENDJE SHPEJT SAPO TE KESHE BERE FEMIJEN E DYTE E SDO MENDOSH ME PER FMIJ.UN PER VETE KAM DY GOCA JANE SI YJE DHE JA DEDIKOJ JETEN TIME ATYRE ,FMIJA QENKA VERTET NJE THESAR ....

...... Maska e ELSA_18
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga elsa_18 Lexo Postimin
    une Pervete Dua Te Bej Nje Skuader Futbolli 11 Lol
    E Shikon Cdo Njeri Ndyshon Mendim Se Kur Nuk I Ke Thua Dua 11 . Por Kur E Provon Fmija I Pare Mrekulli I Dyti Dhe Ai Mrekulli I Treti Cuditeri Lol
    Un Pervete E Terheq Kte Mendim Qe Kam Dhene Para Shume Kohesh..kte E Them Nga Eksperienca

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    3 femije jane fiks. Do desha dy cuna nje goc, ose tre cuna, po kurre tre goca

Ene ju femrat ē'i jeni qep atij dyshit!!! Harruat ju se gjyshet tona kane bere nga 7 a 8 cope, e si ka gjet gje, shnosh si molla kane qene. Beni 3 ose me e mblidhni mendjen, mos u ngushtoni te dyshi. Femijet rrisin njeri tjetrin, dhe kur jane 3 e lart e bejne me mire ke te gje.
    Life's too short to remove USB safely.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Planifikimi familjar eshte fusha e minuar mbi te cilen ecen familja shqiptare...
    Femija nuk eshte prone private,si makina dhe shtepia,po eshte shpirt,eshte esenca e bashkesise,nje bashkesi pa femije eshte bashkesi e vdekur....
    Femija garanton pasardhjen,garanton shendetin shpirteror te nje bashkesie.
    Femija ekonomikisht garanton me punen e tij pensionet e prinderve,pra mban gjalle prinderit kur ata dalin ne pension,ne menyre direkte apo indirekte....

Nuk jam pro familjeve shume te medha,jo me shume se 5 e jo me pak se 2....
    Me pak se dy i bie 1,me pak fjale je ti prindi qe i bie me qafe bashkesise,pasi jo vetem qe je pjese e forcave zhdukese te bashkesise,pasi nuk ge garantuar zevendesimin e brezit,po je edhe parazit i bashkesise ne momentin e pensionit.... Pensionin tend pse duhet ta garantoje puna e femijes se tjetrit???!!! Kjo eshte amorale,e pandershme,e pabese ndaj bashkesise ku rritesh ,ushqehesh,kulturohesh e behesh njeri...

Me shume se 5 ,rrezikon ti lesh pa ushqimin e nevojshem qe femija te jete i shendetshem,dhe njekohesisht pa kujdesin psiko-fizik qe femija ka nevoje...Sigurisht qe ai do mbijetoje,por ka shume rrezik qe elementi te mos jete i pershtatshem ,pra bie persosmeria e femijes....

Keshtu qe te mos shpethejne minat qe permban planifikimi familjar duhet levizur me kujdes midis 2 dhe 5 femije....

Krimi me i madh sot eshte aborti i femijes se trete sepse ne vend te 3 makinave i duhet te mbaje vetem 2 makina e ne vend ti beje pushimet jashte shtetit i duhet ti beje ne vlore a durres....
    Keto familje qe jane te pershtatshme ekonomikisht deri ne 5 femije,i kane prinderit aq truthare sa barazojne nje femije me nje makine.....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    3 deri ne 5 Meqe vete jam rritur ne nje familje shume te vogel, do doja me vone te kisha shume kalamaj. I adhuroj aq shume
    Kam vetem nje limit: qiellin!

_NEVRIKJA_ Maska e sherrxhija
    Anėtarėsuar
    14-01-2008
    Vendndodhja
    aty ku sdo doje ti :)
    Postime
    46

Planifikimi familjar!

Hello forumista!!
    T'ju pyes a jeni mire, kot s'ja vlen se e di qe jeni gjithmone ne forme....
    Kjo teme e re behet fjale per femijet e gjithe ne ne nje te ardhme te afert a te larget si dihet, do te behemi me femije.

Pyetja ime qendron ketu :
    -Sa femije jeni ju ne familjen tuaj ?Sa femije do deshironit te kishit juve dhe cfare do te deshironi qe te jene ato(djale apo vajze)?????????

MIREULEXOFSHIM

_SHERRXHIJA_

ps: ne qfs kjo teme existon perpara mundet ta fshi pa problem
    /!\

DANGEREUSE

Citim Postuar mė parė nga sherrxhija Lexo Postimin
    Hello forumista!!
    T'ju pyes a jeni mire, kot s'ja vlen se e di qe jeni gjithmone ne forme....
    Kjo teme e re behet fjale per femijet e gjithe ne ne nje te ardhme te afert a te larget si dihet, do te behemi me femije.

Pyetja ime qendron ketu :
    -Sa femije jeni ju ne familjen tuaj ?Sa femije do deshironit te kishit juve dhe cfare do te deshironi qe te jene ato(djale apo vajze)?????????

MIREULEXOFSHIM

_SHERRXHIJA_

ps: ne qfs kjo teme existon perpara mundet ta fshi pa problem

Sherrxhijkė,

Kujdes me kuptimet dhe nėnkuptimet e fjalėve tė pėrdorura. Kuptoj qė pėrmbajtja teme ėshtė nė lidhje me dėshirėn pėr tė diskutuar mbi fėmijėn/ dhe ardhjen e tyre nė jetė. Mirėpo titulli "A ju pelqejne femijetttttttt??" mund tė interpetohet shumė keq. Nė njė tjetėr shoqėri mund edhe tė dilnin probleme indirekte me ligjin.

Shpresoj se e mirėkupton tėrheqjen e vėmėndjes. Nuk kam asnjė qėllim ofendimi.

Miqėsisht

Elna.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    sa probleme mi Elna,ke drejt po me menu ata gjera me per femijet..turp menoj qe njeri te hy ne ket tem per at pun!nejse mire e the kushedi mod e ndrojn pyetjen..

sa per temen..ska gje me te bukur se femit!mendoj se jan e vetmja menyr qe mun te tregojn qe ne kemi jetuar..
    ne jemi dy femi..un per vete kam qef te kem dy vajza dhe nje cun (qe tmi ruj gocat ) po si dihet ca te na japi Zoti keq sdo jet prap..
    mos luj se sta quj

Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    sa probleme mi Elna,ke drejt po me menu ata gjera me per femijet..turp menoj qe njeri te hy ne ket tem per at pun!nejse mire e the kushedi mod e ndrojn pyetjen..

sa per temen..ska gje me te bukur se femit!mendoj se jan e vetmja menyr qe mun te tregojn qe ne kemi jetuar..
    ne jemi dy femi..un per vete kam qef te kem dy vajza dhe nje cun (qe tmi ruj gocat ) po si dihet ca te na japi Zoti keq sdo jet prap..

Ti merre si tė duash... Por pėrkujdesja ndaj fjalėve nė tema tė tilla nuk ėshtė problem, thjesht kujdes. P.sh. mua ma vrau syrin dhe mė ndolli njė pikėpyetje tė ēuditshme titulli kur e lexova. Kur pashė gjithė pėrmbajtjen e tėmės e kuptova qė qėllimi nuk ishte i keq, por ja qė nė titull mė trembi.

Tani ajo tė bėjė si tė dojė me titullin. Nė do le ta ndėrrojė, nė do jo. Unė di tė them qė njė pakujdesi e tillė nuk kalon aq lehtasi. Por, nejse. Mė mirė ja vlen njė "parandalim sesa njė shėrim" thotė populli.

Elna!

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si bėhet bashkimi familjar nė SHBA/USA?
    Nga DhArMa nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 24-11-2015, 12:02
  2. Bashkim familjar nė SHBA,viza ē'ka tutje ???
    Nga zanzi52 nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 13-01-2010, 13:34
  3. Bashkim familjar ne SHBA,viza ēka tutje ???
    Nga zanzi52 nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-02-2009, 11:19
  4. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 08:54
  5. Planifikim familjar sipas Islamit
    Nga FLORIRI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 13-03-2004, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •