Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2004
    Postime
    10

Bari- Durrės

Ju lutemi nese ndokush ka informacion se si esht me se miri dhe njekohesisht edhe me lire te ,per ta kalur detin adriatik me anije.Te me propozoj ndonje agjensi serioze ku mundem te bej rezervimin e bilateve (nese ka nevoje).Kam ndegjuar se qenka nje anije e shpejt qe po e kalojka ket det vetem per 3 ore ,nese ndokush e ka provuar te me njoftoj ,se si esht ,orarin si dhe a esht e mundishme per femijet qe leht munde vjellin.u falem nderit per mirekupetim

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Shkrumi ke ajo anije vjellin dhe lopet,prandaj sta kėshilloj.Me mire 8 ore dhe rahat.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    http://www.venezialines.com/eng/booking.asp?flag=1
    Ketu ke mundesine e prenotimit,por nse je me femije evitoje.Per 5 ore me shume mund te udhetosh me tragetet e linjes qe kane me komod.

Prenotim per bileta duhet ta besh sepse nga mesi i korrikut deri ne fund te gushtit eshte lemeri per bileta.
    Nese ke mundesi beje prenotimin nga Shqiperia dhe te dergojne me fax ose e-mail prenotimin.Ne kete menyre kursen 10-15%.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

Citim Postuar mė parė nga shkrumi Lexo Postimin
    Ju lutemi nese ndokush ka informacion se si esht me se miri dhe njekohesisht edhe me lire te ,per ta kalur detin adriatik me anije.Te me propozoj ndonje agjensi serioze ku mundem te bej rezervimin e bilateve (nese ka nevoje).Kam ndegjuar se qenka nje anije e shpejt qe po e kalojka ket det vetem per 3 ore ,nese ndokush e ka provuar te me njoftoj ,se si esht ,orarin si dhe a esht e mundishme per femijet qe leht munde vjellin.u falem nderit per mirekupetim
    Pėrshėndetje,

Une njė herė nė jetėn time para 6 vjetėsh e kam provuar shkuarjen nė Shqipėri me njė nga kėto anijet tre orėshe. Udhėtoja me tim bir, atė kohė 3 vjeē e gjysėm. Pėr tė evituar shqetėsimet e udhėtimit detar ne kishim marrė medikamente speciale qė shiten nė ēdo farmaci.

Kur nisi udhėtimi, nisi dhe tmerri. Fatkeqėsisht qėlloi ditė me erė dhe shi dhe deti ishte i trazuar. Dallgėt ngriheshin mbi kabinėn e anijes. Kur pėrplaseshin nė xhama tė shtinin drithmat nė palcė. Sipas thėnies sė personelit drejtues, anija ishte hermetike dhe nuk rezikonte mbytjen. Mund tė ndodhte vetėm qė anija tė kthehej mbrapsht, por nuk fundosej.

Sikur mos mjaftonte stuhia, pėrsoneli drejtues i anijes kishte vėnė nė video njė film me pėrleshje mafiozėsh. Pėrzierja e zhurmės sė ēmendur tė dallgėve me zhurmėn e ēmendur tė breshėrive tė automatikėve tė filmit na lemeriste. Im bir njė moment mė drejtohet e mė pyet: - O ma, a do vdesim ne sot?

Nuk isha nė gjėndje ti pėrgjigjesha. Nuk dija ēfarė ti thoja. Nuk dija a do mbesnin gjallė a jo. Rreth e rrotull nesh kishte njerėz qė villnin nga turbullimi, dallgė tė ēmendura dhe film me dhunė luftarake. Ato momente i drejtohem njė nga punonjėsve tė anijes, i cili rastesisht u ul pranė nesh kur deti filloi tė tėrbohej, me kėrkesėn qė tė ndalonte atė film tė llahtarshėm sapo tė ishte e mundur. Fėmijėve qė ishin nė atė anije u mjaftonte llahtaria reale qė po pėrjetonin. Faleminderit prej tij, sepse nė gjithė ato luhatje prej dallgėve, gati kėmbadorazi ai shkoi dhe e ndaloi.

Arritėm nė Durrės pas 6 orėsh nė det (3 ishte e parashikuar). Ishim si tė pėrhumbur dhe shumė tė trembur. U deshėn tre ditė tė vinin nė vete. Kurrė s'kam pėr ta harruar. Kam pėrshtypjen se do mė kujtohet dhe nė momentet e fundit para vdekjes.

Fatmirėsisht a fatkeqėsisht ajo ishte hera e parė dhe e fundit qė unė kam marrė anijen pėr tė shkuar nė Shqipėri. Mendoj se me anijet e mėdha duhet tė jetė mė rehatshėm, por unė s'kam qenė mė e gatshme pas kėsaj ngjarjeje tė mirrja udhėtim detar. S'mė kanė shkuar ende ethet e asaj here.

Sipas mendimit tim, mė mirė evitoje anijen tre orėshe. Merr njė traget normal. Ky ėshtė veēse njė sygjerim.

Ky ishte pėrjetimi im!

Elna.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 22-06-2008 mė 09:16

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    pse nuk shikon te fluturosh me mire

ke dhe prenotime online shikoej nej here
    Ere mire mire

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2006
    Postime
    6
    nje here e kam bere me anije dhe jo shjume e rehatshme sidomos kur te qellon kohe e keqe qe te kete det si i thone.babi im iku tani me djalin tim nga trieste por per 24 ore.brenda i kane kushtet keto tragetet e medhenj dhe udhetohet mire por nese ka det problem edhe nese te zen deti,por per mua me avjon per 2 ore je ne shqiperi si zoteri. te uroj me te miren

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Une para 5 vjetesh kam udhetuar me Jonis nje kompani greke. per bukuri udhetimi
    morra nje kabine dhe fjetem gjithe naten . ne mengjes ne oren 8 mberritem ne Durres .
    nqs je pa makin kot e ke qe merr tragetin megjithate...
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    paske pa tmerr me la vikingen oj elna..

po ti dona cne ke marre dhome e ke fjetur..
    po lezeti eshte te shijosh pamjet e detit.. afrimin ne bari ose durres lindje perendimin e diellit etj.. qe njerzit paguajn ti perjetojne..

nejse.. mendje memndje mileti..

po per cmimet spo na thoni gje..

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anėtarėsuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    po ti dona cne ke marre dhome e ke fjetur..
    po lezeti eshte te shijosh pamjet e detit.. afrimin ne bari ose durres lindje perendimin e diellit etj.. qe njerzit paguajn ti perjetojne..

nejse.. mendje memndje mileti..

..
    Po ashtu eshte, njerezit paguajne vizat ne ambasada vetem per te pare agimin ne Bari .... nejse do jete me siguri shume bukur, po te siguroj pas 11 ore rruge nga Lombardia ne Bari, tre ore pritje er te terhequr biletat ne port per tu futur ne traget mezi pret te shtrihesh pertoke. Ja une preferova te shlodhesha dhe ne mengjes isha qiqerr.
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869
    Edhe une do te bej nje rruge bari-durres nga muaji Korrik por asnjhere s`kam udhetuar me keta anijet kur vete online te jep cmimin vetem dhe thote 3 ore dhe 30 minuta si eshte kjo puna me mor dhome apo e paguan aty nese eshte ndonje e lire?

Flm per shpjegimin
    You are the master of your fate...You are the captain of your soul...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lista e 813 personave nė kėrkim nga Interpoli
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  2. 200 tė shumėkėrkuarit shqiptarė nė tė gjithė Botėn
    Nga Albo nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 15:15
  4. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  5. Filloi nė Durrės, takimi rajonal "Ndėrtimi i miqėsisė ballkanike"
    Nga mani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 27-08-2003, 09:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •