Close
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 186
    Citim Postuar mė parė nga Viola.V Lexo Postimin
    Cdo gje qe ke thene eshte perfekte , pervecse pjeses se fundit : Ne te vertete ti je Uje dhe Demi eshte Toke . Keto dy shenja perkojne shume me njera tjetren . Me zjarrin si do t'ja beje ?!
    Me aq sa kam lexuar mbi kombinimin ne cift te shenjave, thuhet se ujori nuk kombinon fare me demin, sepse ata te demit jane shume xheloze, ne ndryshim nga ujori qe jane shume liberale. Kete e kam lexuar ne disa shkrime ne lidhje me kete fakt. Por mbaj mend qe nje here e kam pase degjuar, qe te vetmet shenja qe kombinojne me ujorin jane peshqit dhe demi, arsyeja ka te beje me faktin qe ujori ka nevoje per shume hapesire dhe jane pergjithesisht tipa te pakuptueshem, ndersa keta dy shenja (peshqit dhe demi) jane te vetmit qe mund t'i kuptojne dhe t'i lene ate hapesire qe ata kane nevoje, dhe pervec kesaj jane njerez te ekulibruar qe mund t'i ndihmojne ujoret qe qendrojne me kembe ne toke, dmth ujoret kane nevoje per ta. Por kete e kam lexuar vetem ne nje rast, ndersa ne shume raste te tjera kam lexuar ate qe kam thene me pare, qe nuk kombinojne fare me demin qe eshte xheloz i tmerrshem!

Ke te besoje njeriu i shkrete ??!!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin

Ke te besoje njeriu i shkrete ??!!
    zemren

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Ka te beje shume eksperienca e jetes..menyra si rriteshe etj etj..
    https://www.behance.net/robberysk1100

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    ne mundemi vetem te pershkruajme pjeserisht ate qe kemi perjetuar, pra te shkuaren. te tashmen, pra si jemi nuk mundemi as ta perjetojme, jo me ta dime. pinku dhe nje pyetje tjeter kshu: sa zgjat nje cast?
    nje cast zgjat sa te duash ti. Verja vete limitin castit- kur fillon e kur e mbaron.
    Duke njohur veten nga ato qe ke perjetuar me pare, je ne gjendje ti predikosh tjetrit se cfare eshte e mundur te ndodh ne future apo dhe tani, pak a shume. Qendron mundesia te ndodh ashtu si do ja pershkruash ate 'cast', mund te jete worse, ose mund mos e cash me koken. (kjo e fundit po ndodhi, tregon u dont give a damn anymore per ate person). kjo ne lidhje me xhelozine. Me ato te tjerat qe thote horoskopi, une e di me mire, se ku me dhemb dhembi mua.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    nje cast zgjat sa te duash ti. Verja vete limitin castit- kur fillon e kur e mbaron.
    Duke njohur veten nga ato qe ke perjetuar me pare, je ne gjendje ti predikosh tjetrit se cfare eshte e mundur te ndodh ne future apo dhe tani, pak a shume. Qendron mundesia te ndodh ashtu si do ja pershkruash ate 'cast', mund te jete worse, ose mund mos e cash me koken. (kjo e fundit po ndodhi, tregon u dont give a damn anymore per ate person). kjo ne lidhje me xhelozine. Me ato te tjerat qe thote horoskopi, une e di me mire, se ku me dhemb dhembi mua.

keshtu po. nese i referohesh dickaje si "dije" dhe e krahason me dicka tjeter, mund te thuash si je ne krahasim me c'ju referove. por qe te dish si je, kjo nuk do te ndodhe ndonjehere me ne njerezit...

p.s. kujdes vec, se neser mund te jesh komplet ndryshe nga c'ishe dje ose c'prisje dje te ishe neser...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    p.s. kujdes vec, se neser mund te jesh komplet ndryshe nga c'ishe dje ose c'prisje dje te ishe neser...
    varet o uj me gaz, nese te thashe dje "dont do it"- prape do te them sot - dont, edhe dont. Se nese te thashe Mos, ajo "dicka-ja" nuk me pelqen. Ty cfare te ben te mendosh qe neser une do them - Do it?

megjithate, une e them ketu, pa frike fare e turp- jam xheloze. Po me dhe shkak per t'u bere behem. Edhe sta pertoj pastaj. Po sme dhe shkak, nuk behem. Jam e mire .

ah po nuk u bera- Dont care anymore, per ate person.

p.s. Edhe sjam inferiore fare. Thjesht dashuria ka dhe doza te vogla xhelozie. I sjell dashuria fundja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    varet o uj me gaz, nese te thashe dje "dont do it"- prape do te them sot - dont, edhe dont. Se nese te thashe Mos, ajo "dicka-ja" nuk me pelqen. Ty cfare te ben te mendosh qe neser une do them - Do it?
    te mendoj? asgje nuk me ben te mendoj. vec ndiej se njeriu eshte gjithmone ne gjendje te ndryshoje... gjithcka per e prej dashurise brenda vetes...
    nje fjale, nje kuptim...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    te mendoj? asgje nuk me ben te mendoj. vec ndiej se njeriu eshte gjithmone ne gjendje te ndryshoje... gjithcka per e prej dashurise brenda vetes...
    karakteri nuk ndryshohet. ndryshojme veprimet me mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    karakteri nuk ndryshohet. ndryshojme veprimet me mire.
    nuk eshte hic e rendesishme c'ndryshon. e rendesishme eshte qe ndryshon...
    nje fjale, nje kuptim...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    nuk eshte hic e rendesishme c'ndryshon. e rendesishme eshte qe ndryshon...
    E kisha me shume, qe karakteri nuk ndryshohet une si 'marrese'. Ti si pasues, ndrysho veprimin me mire, qe mos ndeshesh me ate pike te karakterit tim qe nuk toleron. Me mire kshu. Egoiste ? Pune e madhe. lol

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •