Close
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 186
    ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Xhelozia mund te buroje nga dashuria por kur teprohet eshte helm i saj.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Ne xhelozi ka me shume vetdashuri se dashuri.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    pa dashuri ska xhelozi ... apo e kunderta lol

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Tani xhelozia per mendimin tim buron edhe nga pasigurite qe mund te kemi ne vetvete, por edhe nga pasiguria qe mund te te jape partneri..Po pati dashuri ka respekt dhe besim kshuqe po pati edhe xhelozi sikur ka nej gje qe s'shkon..Pastaj s'flas per xhelozi pse e pe ate me fustan te shkurter e me floke te gjata flas kur nuk je i sigurte per ate qe ke perballe..
    Per shembull(se e mora per zemer temen): Po me pane ate njeri qe km ne krahe dhe jam e sigurte per ate njeri s'bohem xheloze fare, po e pane dhe s'jam e sigurte atehere je xheloze..
    Me nji llaf eshte pune sigurie..sa besim ke ke tjetri..Sipas meje :P
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Gjella me kripe e kripa me karar i thone nje fjale. Nje doze xhelozie eshte e nevojshme ne dashuri. Eshte budallalek te thuash qe nuk me ben pershtypje kur partneri im shikon nje femer tjeter. Ka shikime e shikime.
    Por mund te them qe dhe xhelozia e tepruar eshte vrasesja e dashurise.
    Feelings change - memories don't.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Icik xhelozi duhet me qen, se do duket sikur i leviz uje neper damar .

Xhelozia e tepert eshte semundje , eshte killer ne nje lidhje , ja ben jeten ferr personit qe ke ne krah .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    Tani xhelozia per mendimin tim buron edhe nga pasigurite qe mund te kemi ne vetvete, por edhe nga pasiguria qe mund te te jape partneri..Po pati dashuri ka respekt dhe besim kshuqe po pati edhe xhelozi sikur ka nej gje qe s'shkon..Pastaj s'flas per xhelozi pse e pe ate me fustan te shkurter e me floke te gjata flas kur nuk je i sigurte per ate qe ke perballe..
    Per shembull(se e mora per zemer temen): Po me pane ate njeri qe km ne krahe dhe jam e sigurte per ate njeri s'bohem xheloze fare, po e pane dhe s'jam e sigurte atehere je xheloze..
    Me nji llaf eshte pune sigurie..sa besim ke ke tjetri..Sipas meje :P
    me mire mos mendo hic...

ne lidhje me temen: xhelozia nuk buron nga dashuria, as paralajmeron fundin e saj... xhelozia eshte thjesht shprehje e frikes dhe frika nuk duhet hic...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Robery Lexo Postimin
    Po pati dashuri ka respekt dhe besim kshuqe po pati edhe xhelozi sikur ka nej gje qe s'shkon..
    me fal se po ta them, por keto jane perralla qe i mendojne vetem femrat. kryesisht ata qe nuk i njohin meshkujt.
    ke sa te duash meshkuj qe e duan tmerresisht partneren e tyre, por nese i "ofrohet" nje femer sexy, nuk arrijne te thone jo...

xhelozia ekziston edhe sikur dikush te jete 1000% i sigurte per besnikerine dhe respektin e partnerit.
    xhelozi eshte edhe ajo ndjenje e pakendshme qe nuk ka te beje me sjelljen e partnerit, por te nje personi te trete.
    nuk do ndjeheshe xheloze ti nese je ne nje lokal apo restorant me te dashurin dhe ndonje vajze e shikon dhe i buzeqesh gjate gjithe kohes atij???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Per mua xhelozia eshte shenje inferioriteti, nuk kam aspak pse te ndihem xheloze apo e kercenuar nga nje tjeter, po ashtu as partneri im nuk ka pse te ndihet xheloz aspak, sepse duhet te kete besim si tek une, po ashtu edhe tek vetja e tij duke e vleresuar veten per ate qe eshte, sepse per kete e do parnerin; per ate qe eshte dhe, nuk ka shkak te ndihet inferior nga nje tjeter.
    Une nuk do mund ta duroja kurre nje partner xheloz, eshte e pamundur ta duroja edhe pse mund ta doja shume, xhelozia per mua eshte e patolerueshme dhe e pajustifikueshme.

Mire kjo xhelozia midis ciftit, por eshte stresuese edhe xhelozia ne shoqeri, une e di c'kam hequr kur nje shoqe tregohej xheloze per mua nga nje shoqe tjeter e imja. Interesant, gjithmone me ndjek ajo qe e urrej, gjithmone me takojne njerez xheloz!
    Si Ujor qe jam, jam teper liberale, me duhet ta kem parasysh te mos zgjedhi nje te dashur te shenjes se Demit, sepse nuk kombinojne fare, ngaqe ata te shenjes se demit jane teper teper xheloze

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Per mua xhelozia eshte shenje inferioriteti, nuk kam aspak pse te ndihem xheloze apo e kercenuar nga nje tjeter, po ashtu as partneri im nuk ka pse te ndihet xheloz aspak, sepse duhet te kete besim si tek une, po ashtu edhe tek vetja e tij duke e vleresuar veten per ate qe eshte, sepse per kete e do parnerin; per ate qe eshte dhe, nuk ka shkak te ndihet inferior nga nje tjeter.
    Une nuk do mund ta duroja kurre nje partner xheloz, eshte e pamundur ta duroja edhe pse mund ta doja shume, xhelozia per mua eshte e patolerueshme dhe e pajustifikueshme.

Mire kjo xhelozia midis ciftit, por eshte stresuese edhe xhelozia ne shoqeri, une e di c'kam hequr kur nje shoqe tregohej xheloze per mua nga nje shoqe tjeter e imja. Interesant, gjithmone me ndjek ajo qe e urrej, gjithmone me takojne njerez xheloz!
    Si Ujor qe jam, jam teper liberale, me duhet ta kem parasysh te mos zgjedhi nje te dashur te shenjes se Demit, sepse nuk kombinojne fare, ngaqe ata te shenjes se demit jane teper teper xheloze
    Cdo gje qe ke thene eshte perfekte , pervecse pjeses se fundit : Ne te vertete ti je Uje dhe Demi eshte Toke . Keto dy shenja perkojne shume me njera tjetren . Me zjarrin si do t'ja beje ?!
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyēyku
    Nga Eagle nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •