Per mua gjelozia eshte cmenduri.
Mendo dhe Pasurohu
Si thone;xhelozit i mjafton dyshimi per te qene i lumtur.
Mendoj se xhelozia esht dicka humane dhe aspak e tejkaluar deri sa te arrije perkufizimin egoizem.
Sepse xhelozia nuk e kushtezon partnerin si dua un te jesh ti.Ajo nuk esht xhelozi.Ajo esht posesivitet dhe prepotence.
Xhelozia eshte ndjenje natyrale dhe e rregullt(aspak e keqe) qe vjen instiktivisht ne momentin kur ti hulumton dicka joetike ne sjelljen e partnerit.
Kafshet gjithashtu kan xhelozi, a jan ato egoiste?
Ne cdo lidhje ka xhelozi dhe nuk ka ndonje gje te keqe perderisa qendron brenda limiteve. Edhe pse jam tip jo-xheloze, kam pasur momentet e mia. Edhe pse perpiqem ta mbaj brenda dhe mos t'ja them, s'jam dhe aq aktore e mire. lol
Megjithate ajo qe te kenaq me meshkujt eshte kur thone se nuk eshte se nuk kane besim te ty, por s'kane besim te meshkujt se e dine se si mendon nje mashkull, ndaj reagojne ashtu.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 15-06-2010 mė 22:47
Dashuri pa xhelozi nuk ka.
Gjella me kripe e kripa me karar.
Edhe xhelozia e ka nje kufi. Po e kaloi kufirin nuk eshte me xhelozi,por eshte fiksasion.![]()
.................................................. ........................................
Xhelozia eshte vetij e njerezve te varfer.
Po pse po gjelozon, ju as veteveten nuk e keni ashtu ne dore e lere me po e mbani tjetrin.
JU NJE HAP - PUNA DY...
Sikur njerezit te konsumonin energjite e tyre ne dashuri aq sa bejne ne xhelozi as qe do flitej me per xhelozi.
Xhelozia eshte humbje kohe
Xhelozia eshte nje semundje e shkaktuar nga dashuria.Do ishte mrekulli sikur mos te ekzistonte fare....Nuk ka raste te vecanta apo te percaktuara kur te ndjesh xhelozi.....Kur personi qe ke prane nuk te jep siguri per ate qe ndjen per ty atehere behesh xheloz/e edhe per ajrin e jo me per te tjerat qe te nxjerrin nga faza krejtesisht.
Nuk ka mundesi te 2-te, per te lene peshtypje te 1.
Xhelozia lind me dashurine po nuk vdes gjithmone bashke me te...
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Krijoni Kontakt