Une mendoj se xhelozia e tepert vjen nga mosbesimi qe ke tek partneri/a.
Nese ne nje lidhje te mos kesh besim dhe te behesh xheloz/e nuk ja vlen te vazhdosh me tej.Per mua humbja e besimit eshte gje e madhe.
Une mendoj se xhelozia e tepert vjen nga mosbesimi qe ke tek partneri/a.
Nese ne nje lidhje te mos kesh besim dhe te behesh xheloz/e nuk ja vlen te vazhdosh me tej.Per mua humbja e besimit eshte gje e madhe.
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
Per te qene xheloz duhet te kesh arsye ne rradhe te pare... nqs je tip xheloz atehere duhet te dish sesa xhelozi mund te pranoje partneri...varet si eshte tjetri...Postuar mė parė nga Anita07
Zhelozia pa shkak dhe e tepruar normal qe i ben dem nje lidhjeje... mgjth eshte e gjitha ceshtje besimi dhe ne cfare bazash ndertohet lidhja.
Njeriu qe eshte zheloz atje ku duhet te jete normal qe te do...dhe eshte normale qe te jete zheloz.
Njerezit qe jan shum zheloz si duroj dot fare... nuk arrij te kuptoj si mund te jetoj tjetri/tjetra me te...
Did it hurt?
what?
when u fell from heaven?!
Ne radhe te pare duhen gjetur arsyet e xhelozise sepse askush nuk behet xheloz pa arsye. Sipas disa studimeve dy jane arsyet e xhelozise tek nje person.
1. Partneri/ja nuk ofron siguri dhe besim me veprimet e tij/saj.
2. Personi xheloz ka tradhetuar ose eshte si tip jobesnik vete dhe eshte i obsesionuar nga ideja se edhe partneri/ja mund ta kete tradhtuar.
Pra nqs partneri/ja behet xheloz/e analizoni njehere nese i keni lene shkas per tu bere xheloze. Nese nuk i keni lene shkas atehere e mira eshte te shikoni me kujdes lidhjen tuaj.
Nuk ka krijese pa dashuri, as dashuri te sincerte pa xheloziAnita07 : Sa duhet te jesh gjeloz?![]()
A shkaterron gjelozia lidhjen?
Une mendoj se Dashuria mbin nga besimi, jeton nga shpresa, ndersa vdes nga xhelozia e tepert ( cdo gje e tepert eshte semundje ) -
A mendoni se nese gjelozzon ai/ose ajo te don
Ka raste kur eshte ashtu , thjesht te jete nje lloj xhelozie ne forme preventive , te kete qellime te mira , mirepo megjithate vlen teoria " cdo gje ne mase te shfrytezohet "![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 07-05-2007 mė 08:38
Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .
Per mua,ne dashuri mund te behesh xheloz,vetem kur ke dy vjet pa e takuar te dashuren.
1.Fare sduhet te jesh gjeloz
2.Plotsisht
3.Nuk bindem qe me don nese xhelozon per mu.Nese me respekton bindem qe me do...............ska fare te bej me gjelozin...
Njerzit qe bejn gjera qe nuk duhet ber xhelozojn dhe mendojn qe dhe te tjeret jan te till.........
Nuk mund te thuash sa xheloz duhet te jesh xhelozia eshte nje ndjene shume antike, shume xhelozi eshte shkaterrim ne nje lidhje.Une mendoj qe nese ti do nje njeri eshte e natyrshme te jesh xheloze por,cdo gje ka kufi nuk duhet ta shprehesh se pastaj kthehet ne pasiguri dhe dobesi te karakterit,nje partner me te vertete i dashuruar dhe i zgjuar nuk jep motiv per tu bere xheloze.Postuar mė parė nga Anita07
![]()
Postuar mė parė nga Anita07
xheloz un jam vetem atehere kur me tradheton, atehere si besoj me asnje fjale..
e kam kte te keqe, nese me tradheton 1 here te vetme, per mua ska me kuptim asgje, cdo gje me duket genjeshter.
Xheloz behem ne vende ku duhet.. edhe eshte mire te jesh pak xheloz, sepse nese nuk je, e dashura do mendoje se ty ste intereson per te.
Postuar mė parė nga Morning star
Nese ka arritur te te tradhetoje sikur nuk ka me vend per xhelozi. Xhelozia nuk eshte antonimi i besimit.
Xhelozia eshe e pashmangshme tek dy njerez qe duhen, jane dy perputhje egoizmash.
Lidhjen nuk e shkaterron xhelozia por fanatizmi, pasiguria, inferioriteti dhe mungesa e besimit.
Kur jam rrethuar nga njerėz tė vegjėl s'ndjej madhėshti, por mjerim! M.Roēi
Sa duhet te jesh gjeloz?
aq sa te japesh action ne nje lidje se dhe gjella do krip e kripa me karar thone
A shkaterron gjelozia lidhjen?
kur eshte shuuuuuum e tepruar po po kur eshte normale e forcon lidhjen.
A mendoni se nese gjelozzon ai/ose ajo te doni
po
100%
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Krijoni Kontakt