Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 192
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Sa i rrespektushem qe je tamom si nga Amsterdami.

Ta thomi une. Friken nuk u kam edhe skam per tu a pas per 1000 vjet. Pseja eshte e thjeshte, ta kapi icik perciptazi Zherardoja po ti prap se thithe qe se thithe.

Nuk eshte njisoj si te luni me gjermanine e si te luni me reston e botes. Kena histori me ju daje.

Deri tani jeni te frikshem per ekipet e tjera, ne as corapet nuk na lani dot.
    Mos e natarro fanstasy football me gjermonët e tu mer dojç, se nuk po i drejton nga ekrani.
    Ua kam përmend disa herë: keni sulm emigrantësh jo gjemonësh. Një "gjermon" që nuk gëzon kur i fut gol polakërisë meno sa gjermon ndihet (më pak se ty, kjo pak por e sigurt).
    Kshu që huqe nga mendja se do luni me fanellë. Me brekë po luni tashi me ustasha e polakëri du me lujt fanellërisht ti me Hollandën.
    Lani brekët njëherë se ju ndoti Kroacia, pastaj ec e fol për çorape.
    Ene me të kthy reston: Lexo Kolombin

Kol përshëndetje!
    Ezekiel 25-17.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga cunimartum Lexo Postimin

Nejse pak analize ...
    E prisja ate formacion por kisha pershtypjen qe Engelaar do lozte me mire ndersa ai pasoi nja 3-4 here gabim keshtu qe hop hapi rrugen se ka yje plot stoli. Por une prisja te futej Heitiga ne vend te tij me thene te drejten sidomos duke pare rezultatin po Van Basten as i ra fare asaj ane dhe kur futi Robben me beri me zemer. Do ti qe i dika ca gjera me se une edhe Van Basten . Kuyt beri ate golin me dhune sic i ben gjithmone edhe pastaj vrapoi sa vrapoi dhe vetem vrapoi deri sa i thane, ik se na merzite edhe hop Van Persie. Kur u fut Vani i vogel sec mu be qefi shume, edhe sa u fut fap golin.

Megjithate po ta shofesh me gjakftohtesi vendosja e Heitiges ne vend te Engelaar do e lidhte me shume mesfushen dhe nese vazhdohet me keshtu taktikash ose do jete Evropian qe do mbahet mend gjat (sic e kemi zakon ne ne fakt) ose do deshperohemi shume, sidomos me nje ekip te tille.

Per sot u kenaqem

Next ...
    Të flasim ca hollandisht tani, se u lamë më duket me tifozeritë e huja.
    Shof se ty nuk të pëlqen shumë Kuyt dhe preferon më shumë Van Persin. Si lojtar më teknik e mbaj dhe unë Vanin e vogël, po Kuyt ka efikasitet të madh. Është shumë punëtor dhe luftarak, ngjit me këtë Hollandë. U stimulon çunave të tjerë vetbesimin në mënyrën sesi luajnë. Duke marrë përsipër vetë një rol pak të pistë, u lë më hapësirë të tjerëve. Duhet ai aty, në çdo ndeshje si titullar. Ta lëmë mënjanë bukurinë teknike, Van Persi është një çikë individualist dhe humbet shumë topa nga kjo mangësi. Bën dhe gola po më duket Kuyt më i sigurt mua.
    Ta lëmë mënjanë Rumaninë sepse do jetë testim për të rinjtë, kapim Suedinë që sipas të gjitha gjasave do e kemi në çerekfinale.
    Aty duhet prapë Kuyt se nordikët luajnë futboll fizik. Ndërsa me Spanjën duhet të fillojnë Van Persie dhe Robben. Pres ti godasim nga krahët spanjollët duke lujt wide.
    T'i rikthehemi Rumanisë...Dua të shoh futboll dhe aty. Ndoshta duhet t'i lëmë të na fusin një gol për të testuar si do luajë skuadra në disavantazh.
    Por pres Hunterin si titullar në vend të RVN. (i takon një ndeshje si i tillë)
    Pastaj Afellay në vend të Sneijder, dhe Demy de Zeew në vend të De Jong.
    Edhe Heitinga duhet parë si titullar një herë. Po le ta humbin ndeshjen se nuk do duam të shofim as pepino as gjela më tej.
    Kaq e kishin takatin kampionët dhe nënkampionët e botës.
    Ezekiel 25-17.

Po kur thonim ne se Hollanda do nxjeri dhjam nga pleshti ju thonit TUPCI TUPCI tani jua came pjeshken edhe Francezeve Come Ty Ta Pel-Zhy Ma Pel Ta Fus Ty.Edhe italinave.MA CHE O FATTO OOOOUUUU-CHE VUOI FARE OUUU ME NJE Ze FEMEROR...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Hallall ju qoft keni qen Nivel Futbolli dhe ju deshiroj ta binjakizoni kupen e vitit 88...

Po ne do mernim edhe boterorin e 78 po e ceka dhe me lart i rrembyen gocen krojfit keta kryeminelat dhe benin gam gam...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar më parë nga MorDor Lexo Postimin
    Po ne do mernim edhe boterorin e 78 po e ceka dhe me lart i rrembyen gocen krojfit keta kryeminelat dhe benin gam gam...
    pajtohem me ty...

Kam ndegjuar se ne nje ndeshje qe ishte Holanda me Argjentinen,ate natë rreth Hotelit ku ishin pas vendosur Lojtaret e holandes ,e kishin pas rrethekuar hotelin disa muzikant dhe tere naten nuk i kish lene te qete per te fjetur dhe pastaj te nesermen Holanda e humbi ndeshjen ,sipasoj e lodhjes apo pagjumesis qe nuk kishin fjetur tere naten shkaku i zhurmes se qellimshme qe i iu kishin kurdisur me qellim te caktuar...

kesaj here nuk ka kush qe ju ndal ,veq vazhdoni keshtu dhe do kurorzoheni me titull

EEEEEE po nuk kan byth keta te dalin si burrat ne fush me 100% po ven dhe bejne serenata dhe fitojne pastaj.Byth-hekrat se vijne ketu dhe kakarisin sikur jane gjela...

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Hollanda dominoj totalisht grupin e saj. Me tre fitore dhe me nje golavarazh 9-1, ajo e ka marre statusin e pretendentes kryesore ne kete europian.

Te shpresojme se do ta ruajne kete nivel dhe kualitet loje deri ne fund.

Oranje Oranje Oranje!!!!!
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    C`eshte e drejta hollanda dje luajte me moton. Ne sdo ju fusim gol, ju po futet hallall ua beft zoti. Rumania dje lozi per faqe te zeze, se po te ishte pak me mire do e kishte fitu lojen...hollanda pati pjesen e pare nje 2-3 raste qe tregonin qe sdonin me bere gol.
    Pas min. 50 priten sa priten...dhe sduruan dot. I futen 2 petlla.

Nejse flm gjithsesi, por shpirtin kemi per tju marr ne gjysemfinale, gjithmone nese kaloni dot rusine e frikshme.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Nuk ka detergjent qe ja u heq ate njollen 3-0

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqiptarët në Hollandë
    Nga Rrap Cungu në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 311
    Postimi i Fundit: 13-06-2017, 10:11
  2. Kopshtet dhe lulishtet tona!
    Nga sam1r në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 19-06-2011, 07:54
  3. Marco Van Basten, trajneri i ri i Hollandës!
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 29-09-2007, 02:51
  4. Tifozat e Hollandës!
    Nga cunimartum në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 03:42
  5. Tulipanët e Hollandës, Euro 2004
    Nga DeuS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 19-08-2005, 19:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •