Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Sot kam ndenj gjithe diten duke pare bredhin qe ndodhet 2 metra para dritares.Ra bore tere kohes.S'me behej asgje.Spo me shtyhen ditet deri te ....
    Te vetmet variacione te dites bisedat me ty..po dhe ti ke filluar ta prishesh..ke filluar te me bertasesh se pse nuk mesoj per provimet.Sikur nuk e di ti pse nuk mesoj une...je i kes per vete dhe ma ngjit mua fajin!
    t.k.n.u.l
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

Te lutem preji nje dege te vogel bredhit dhe ma sill me vete
    l.v.s.nj.g

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Tani zjarret kane marre permasa...tani c'do njeri mendon per vete dhe mundohet te shpetoj duke lagur trupin me lot...nga nxehtesia truri nuk arrin me ti percjelli mire informacionet dhe harrohet qe uji i loteve zjarret nuk i shuan dot por i shton me teper, Te pakten per ne te dy, dhe pse une qe jam me egoiste se ty shpesh mundohem te shpetoj duke u munduar te therras zjarrefikesit e ndarjes, qe te vine te na nxjerrin nga pervelimi dhe tena cojne ne nje spital gri e te ftohte ku malli e pendimi do na e ngrijne jeten e do na e bejne akull...
    Por ti arrin ti falesh gjithmone dobesite e mia, dhe mi qeteson plaget me dashuri te kulluar,atehere une rikthehem prape, dhe pse ne te vertete s'kisha ikur asnjehere as dua te ike ndonjehere nga kjo shtepi ne flake ku ne digjemi dhe riperterihemi me te forte c'do dite...
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •