Shkupit......ju pergjigje dhe per mua mace_blu te kam xhan shume xhan(nuk e di akoma pse)
Shkupit......ju pergjigje dhe per mua mace_blu te kam xhan shume xhan(nuk e di akoma pse)
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
...........kohet e fundit kam filluar te besoj ne ciklet e jeteve
mace ndoshta diku jemi njohur....
Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
K.G
ndoshta jeni njohur ne ndonje kurs guzhine...lol
Ah po vivaci tani me kujtohet.....
Ti duhet te jesh ajo grenxa qe ra te pjata pilafit......
K.G
Xhulia meqe tu dogj gjella po te ftoj tek restoranti ku punoj une.Vetem se pilaf nuk kemi ne aty.....hahhahahahaaa
Pershendejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Denku!!
Si s'keni pilaf ju aty?Po une ca hengra te premten e kaluar?Pilaf pra qe edhe pse i keni futur emer italion.
Xhulia te lutem mos i bej keto gjera kur zjarrfikesit te jene ne greve,sic e di keto kohet e fundit ate pune kane ata,se do na vi zjarri te shtepia jon dhe mua me bie ne mendje se ca digjet ndryshe do te denoncoj per "arson-iste"
Discover me like emptiness.......
Dimegen do me denoncosh e ?ajde ajde...po pse me nuk e din ti qe ne "poetet" i magjepsim dhe policat....
O denk s'ka asnje lloj problemi se une pilafin e kam pas henger tek ajo jeta e meparshme por qe kur ra ajo grenxa ne pjate se dua me....
K.G
Dime ai qe pilaf me stil!
Ok Xhulia kur ke menje me e prenotu nje tavoline ti?
Pershendetje!!!!!!!!!!!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Kismet....kur te n'a digjet gjella prape....
K.G
Denku!
Prenotoje tavolinen te henen ne dark,do ta sjell une Xhulian,kam dhe une ca veti magjepse
p.s.ai pilafi e kishte aromen si nga Brazili![]()
Discover me like emptiness.......
Krijoni Kontakt