Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194

Thirr zjarrefikesit....

Sot kam gjithe dite qe bredh neper internet jam fshehur pas anonimetetit tim dhe mundohem te jem ajo qe s'jam por qe faktikisht dua te jem....
    nderkohe dhe po gatuaj dhe pse s'ja kam haberin fare gatimit...
    E nisa gjellen gjithe qejf por pastaj u merzita dhe tani e kam lene ne zjarr;me duket sikur po ndjej ere djegesire por po pertoj te te shkoj ta kontrolloj, le te digjet kujt i intereson!Mua me jane djegur mijra endrra... ide....dhe prape s'u permbys bota....
    tani s'me duket me por jam e sigurt qe dicka po digjet atje
    por prape une pertoj te ngrihem... tani eshte e kote s'hahet me ndoshta komshinjte kur te shohin tymin do therrasin zjarrefikesit...Une s'di ti fik zjarret di vetem ti ndez
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    kane kaluar nja 10 minuta dhe tymi u kthye ne zjarr...per fat banuesja tjeter e kesaj shtepie u kthye me heret sot dhe si trime po lufton flaket me shpata uji e me batanije po e ndimojne dhe ca komshinj....Mua me vjen te qesh me shikimet e hutuara qe me hedhin here pas here dhe me vjen inat qe asnje nuk degjon keshillen timen kur i them "thirrni zjarrefikesat sa popull kot qe jeni....Por me vjen edhe per te qeshur ama!
    Une apo Neroni e dogji Romen?
    Gjysma e gjerave qe them nuk ka kuptim, por ti them, qe gjysma tjeter te te arrije...
    K.G

xhulia ahahahah mire o lal qe nuk e fike soben...po si nuk pertove e fole nje here
    hehehehe

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Zan.. nese ka nje gje ne kete bote qe une s'pertoj te bej eshte te flas.....Se jam llapazaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
    K.G

oh... llapaZANIa e ZANIT... une desha te te kujtoja ate barsaleten me pertacet qe u thane po nuk punuat do ju djegim.kur po i digjnin tha njeri ouuuu po na djegin vertet.-si s'pertove e fole i tha tjetri.apo e dije vete?

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    Jo nuk e dija....
    K.G

i/e regjistruar Maska e ViVaci
    Anėtarėsuar
    02-10-2002
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    45
    xhulia edhe llapa ka nevoje per gjelle(mundesisht jo te djegur)....

e kesthe Maska e xhulia
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    mbi nje dallge...
    Postime
    194
    ehh pse pak restorante ka Londra
    pastaj me kane merak mua nuk me len njeri pa buke
    K.G

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anėtarėsuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Pra nuk paske nevoje per zjarrefikes....qenka rendi i madh tek ti. E une i gjori mendova te vij ne ndihme per ta fikur zjarrin tend madje atje ne Londren e larget...

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    vertet shkup'?
    mund ta besoj se nje shkupjane i turret zjarrit prej aty ku je ti e deri atje ku eshte zjarri. ne kete rast londer.
    Po sikur te mos e shuash dot por te perzjarresh edhe ti , si i thua ti kesaj.
    Une besoj kete qe ty nukte ka shkuar mendja... perzjarrjes tende gjithashtu.
    xhulia, e di qe me pelqen qe ti perton te gatuash e sidomos te shuash zjarrin..."jo gjella ne londer te digjet, po edhe roma per se dyti..." edhe djegje e bukur nen zjarret e tua."
    miqesisht macia.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •