Postuar mė parė nga
ABSOLUTE
Mbase nuk do te shkruaj per tema politike, por po provoj te pershkruaj nje gjendje reale te situates nga veriu ne pergjithesi.
Une punoj ne Tv publik te Kosoves dhe me ka ren puna te shkoj ne te gjitha anet e Kosoves dhe me gjer, duke punuar dokumentar, para nje Viti isha pikerisht ne kufirin me Serbin, ku bile kishim frike, se do te gjuanin mendonje plumb !!!
Behet fjale pikerisht, ne vendin e lindjes se ISA BOLETINIT- fshatin BOLETIN, mbase jam duke pergatitur edhe nje skenar shume gjat per heroin.
mbase atje isha per nje teme krejtesisht tjeter dhe keshtu mua dhe ter ekipin, na shoqeroi, Ciceroni i Kulles-muze, te ISA Boletinit, mbiemri i tij Ishte Peci, per momentin nuk me kujtohet emri i tij.
besoni ose jo, ne ter ato pjese , ku kryesisht shtirhet, TREPCA qeveria serbe me katastra te ndryshem esht duke matur Tokat Tona pra te Shqitareve, qe esht duke i blere. Dhe me beson Syt mejan mbushur me Lot, se cfar tregime te dhimbeshme tregonte Ciceroni ne fjale...
Ndokujt mund t'i duket naive kjo, por ky esht realiteti dhe shume i dhembshem per ne.
Dhe tani nese i kthehemi vetem Kules se Isa Boletinit, qe esht simbol i Patriotit eshte jashtezakonisht per te ardhur keq, ose me then me nje fjale, eshte VETVRASJE kulturore -kombetare. le me qe edne nuk munden t'i sollen eshtrat e tij dhe 2 nipave te tij, por dhe Kullen e lane ne mjerim, ajo qeveri, kjo qeveri, ajo ministri , kjo minsitri... eshte turp, Turp i madh...
andaj nuk dua te shkruaj per keto gjera sepse jam munduar shume te bje ndonje gje dhe s'kam munduar, jam munduar shume te punoj dokumentar dhe s;kam pas perkrahje....
.................................................. ......................
Krijoni Kontakt