Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30

A keni qene ndonjehere ne rrezik per vdekje?

Shume njerez qe kane pesuar aksidente "fatale" kane then pas ne intervista...

1. Kam qene shume i ashper ndaj gjdo gjeje, i "pavetedijeshem"...,pas aksidentit jam i qete dhe shume i sjelleshem me njerez!

2. Kam njohur vetem Parane dhe vetem Paranė, tani shohe dhe vlera tjera te jetes etj etj

Njerez te tille, jane int, pas aksidenteve fatale , rrezimeve te avioneve, etj

Pra rreziku per vdekje ben dhe ndryshime drastike, duke i perplasur njerezit nga HAVAJA ne Toke.

A iu ka ndohdur ndonje gje e tille dhe juve...dhe c'far ka ndodhur ne psikiken tuaj?

Mua me ka ndodhur nje gje e tille dhe me ka mesuar, sa nje doctorat shkence!!

.................................................. .................................................. .........?!
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Jo nuk jam gjendur kurre ne fund jete(falenderoj zotin) por keto ndryshime qe flisni ju mendoj se vijne nga arsyetimi qe njeriu bene e kupton se sa e shtrenjte eshte jeta.

Ju uroj te gjitheve shendet e jete se keto gjera jane te tmerrshme.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po gjithmon kur hypi ne avjon ose traget je ne rrezik per mendimin tim...deri sonte shyqyr nuk ka ndodhur ndonji gje qe te them isha me nji kemb e vdekur dhe me nji kemb ne jet...
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Po jam gjendur kur nje i bere spat per pak me mori para me Maune ne plazh.Une per qefin tim 1 meter jasht rruges kur vjen ky si cub ne drejtimin tim une u hodha ne kanal ky ia mbodhi bordures.Thash se me vrane lol...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Fatmiresisht jo nuk jam gjendur.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    po,ne autostraden Milano-Genova,me shpejtesi 220 km/ore,per pak sa nuk bera aksident,vjen njeri plumb pas meje me 250 ne ore,devijova timonin,makina u be e pakontrollueshme,po ecja zigzak derisa dola nga tuneli,shpetova per mrekulli.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Jo nuk jam gjendur,po jam prekur shume nga vdekja e nje personi me shume domethenie per mua.Besomeni eshte si ti besh gjyqin vetes!
    Elegance is an attitude.

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Po, me ka ndodhur gjate luftes ne kosove, kur ikja skaj nje muri nga plumbat e nje tanku serb, dhe plumbat goditen murin vetem 20-30 cm mbi koken time, dhe me pas shkulja floket per te hequr pluhurin dhe copat e murit. Me c'rast nena u plagos kurse un mbeta shendosh e mir... falenderoj Zotin qe tani jemi gjalle dhe shendosh te dyt

sa kujtime te hidhura dhe te frikshme...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Gjith ato here.

1- Ne greqi duke ik malit.. me kan gjujt ushtaret grek me arme nga pas, me vershellenin plumbat pas qafe.. lol
    2- Po ne greqi dolen maskat edhe na grabiten, na moren gjithcka, edhe pastaj ma vune kallashin ne lule te ballit ( u drodha aty sinqerisht)
    3- Ne itali, kam rreshkit nga kati 3-te (i 4-t quhet duke perfshire edhe lokalet poshte) kam rene te nje dege peme (per fat)
    4 - Aksident me makine (skam qene un shofer) kur na ndiqnin carabinieret.. tmerr me sy kena pa.
    5- viti 1997 ka qene rrezik per te gjith, sju tregoj per kte..
    6 - ka raste te tjera plot, po sdo rri te shkruaj me gjate se u merzita..
    7 e la vita continua..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Gjith ato here.

1- Ne greqi duke ik malit.. me kan gjujt ushtaret grek me arme nga pas, me vershellenin plumbat pas qafe.. lol
    2- Po ne greqi dolen maskat edhe na grabiten, na moren gjithcka, edhe pastaj ma vune kallashin ne lule te ballit ( u drodha aty sinqerisht)
    3- Ne itali, kam rreshkit nga kati 3-te (i 4-t quhet duke perfshire edhe lokalet poshte) kam rene te nje dege peme (per fat)
    4 - Aksident me makine (skam qene un shofer) kur na ndiqnin carabinieret.. tmerr me sy kena pa.
    5- viti 1997 ka qene rrezik per te gjith, sju tregoj per kte..
    6 - ka raste te tjera plot, po sdo rri te shkruaj me gjate se u merzita..
    7 e la vita continua..
    ke hoxha ske menu me shku na i her?

un dy her kam rreziku jeten..se kur me ncehet gjaku skuptoj me dhe sndej dhimbje dhe kshu ne moment asgje,mbrapa vetem jam menu asgje me teper!sdo qaj njeri čpo vdiqa pranaj
    mos luj se sta quj

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabiha Kasimati, gruaja e vetme ndėr 22 tė dėnuarit me vdekje
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-09-2022, 22:54
  2. Shqipėria: 3300 vdekje nė vit nga duhani
    Nga Hyllien nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-10-2009, 22:25
  3. Sadam Husein dėnohet me vdekje me varje nė litar
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 20-01-2007, 14:51
  4. Emigrantėt, rrezik kombėtar pėr Greqinė?...
    Nga BOKE nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 16:49
  5. Dita kur Unė u kryqėzova
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-03-2006, 07:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •